Перейти до змісту

Пограбували банк

rabzy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Сьогодні, 13 травня, нахабне пограбування банку сталося у Луцьку. Посеред білого дня невідомі винесли із банку «Фінанси та Кредит» на вулиці Рівненській до 40 тисяч гривень.

Як підтвердили компетентні джерела в міліції, пограбування фінансової установи сталося посеред білого дня – приблизно о 12.00.

Невідомі зловмисники винесли із банку «Фінанси та кредит» доволі значні гроші – до сорока тисяч гривень. На щастя, ніхто з клієнтів банку та працівників фінустанови не постраждав.

Наразі працівники міліції намагаються встановити особи грабіжників.

Довідка:

Начальник управління Національного банку України у Волинській області Олександр Бєлік 6 квітня під час наради з керівниками правоохоронних органів констатував: банківські установи Волині часто не бажають дбати про власну безпеку.

Керівник Нацбанку в області розповів – з 2008 по 2009 рік на Волині здійснено 7 розбійних нападів на банківські заклади. Більшість із цих злочинів досі не розкриті.

Олександр Бєлік стверджує: часто волинські банки економлять на охороні. Вони наймають приватні охоронні фірми, а не Державну службу охорони, співробітники якої мають право застосовувати зброю. Для того, щоб обладнати банківський заклад згідно з вимогами безпеки, потрібно витратити 45-60 тисяч гривень. Така сума часто відлякує банкірів.

Бєлік також заявив: «будемо ставити питання про закриття тих установ» банків, приміщення яких не відповідають нормам щодо безпеки.

Джерело

Опубліковано

Банк як би так і не зовсім просто пограбувати: "нахабне пограбування" - швидше всього профі працювали.

Опубліковано

Ну 40 тис. грн. для банку це не зовсім значна сума. Можна зробити висновок, що справи у банку ідуть не дуже.

Якою б досконалою не була система захисту, все-одно якщо дуже захотіти, то пограбування стане можливим.

Знаю одну реальну історію, коли людина прийшла до начальника відділення одного банку з пістолетом. Почувши шум, охоронець заховався в туалет, а міліцію викликав хтось із працівників. Потім охоронець пояснив, що за 2000 грн. з/п ризикувати власним життям він не збирається. Отак-от.

На рахунок того, чому не використовують послуг ДСО: не знаю, як зараз, а років 2 тому в них були чи не найвищі ціни на послуги.

випередили мене за 40 тис., поки я писала :)

Опубліковано

щоб в банку от так зразу були сорок штук в обналічці і їх зразу ж грабанули :0001: тут без наводки своїх не обійшлось :0001:

і менти раніше поїхали, десь біля одинадцятої по Волі на двох бусах :0001:

Опубліковано

Ну 40 тис. грн. для банку це не зовсім значна сума. Можна зробити висновок, що справи у банку ідуть не дуже.

а они что грабанули "главное отделение" ?

или опять конурку с деревяными стенами и постоянно открытой дверью в кассу?

Опубліковано

Ну 40 тис. грн. для банку це не зовсім значна сума. Можна зробити висновок, що справи у банку ідуть не дуже. - ви знаєте поняття "залишку каси" та "інкасації" ?

Наявність кількості готівки у відділенні в даний час абсолютно не має відношення до фінансової стійкості всієї установи ;).

А щодо 40 тис. грн. - а чому б і ні? спробуйте шановні форумчани ви їх здобути за 1 день.

Це тільки Бонні і Клайд та голлівудські кіновиробники "грабують мільйонами".

А карманник на ринку (професійний) теж з кижшені не тягне стопіцодтисяч :).

Опубліковано

А щодо 40 тис. грн. - а чому б і ні? спробуйте шановні форумчани ви їх здобути за 1 день.

у банков так называемые "шальные деньги" и они (банки) с ними должны расставаться весело :)

(гланвное что бы без крови)

изи кам - изи гоу (с) французы

Опубліковано

Якою б досконалою не була система захисту, все-одно якщо дуже захотіти, то пограбування стане можливим.

Знаю одну реальну історію, коли людина прийшла до начальника відділення одного банку з пістолетом. Почувши шум, охоронець заховався в туалет, а міліцію викликав хтось із працівників. Потім охоронець пояснив, що за 2000 грн. з/п ризикувати власним життям він не збирається. Отак-от.

На рахунок того, чому не використовують послуг ДСО: не знаю, як зараз, а років 2 тому в них були чи не найвищі ціни на послуги.

випередили мене за 40 тис., поки я писала :)

Ціни в них найвивищі на даний вид послуг і зараз, але, як вже згадувалося вище, вони мають право застосовувати зброю і гарантують, що на протязі 2хв з моменту поступлення сигналу на центральний пульт їхня машина вже буде на місці подій... Якщо вже і платити за охорону - то платити за нормальну охорону...

Я знаю багато людей, які в своїх квартирах поставили системи сигналізації (розбиття вікна, пожар в квартирі, ламання дверей). Дані системи їм ставили приватні організації - дешевiе і притому значно ніж в ДСО (в 2...3 рази), але на пульт - під охорону вони поздавали ці квартири саме в ДСО.

P.S. Потрібно знати на чому і коли можна зекономити, а на чому не варто...

Опубліковано

у банков так называемые "шальные деньги" и они (банки) с ними должны расставаться весело :)

(гланвное что бы без крови)

изи кам - изи гоу (с) французы

они так и расстаются - это же просто скрытая реклама заведения, новости, форумы, обсуждения, и все за какие то 40 тыс. :)

Опубліковано

Ну 40 тис. грн. для банку це не зовсім значна сума. Можна зробити висновок, що справи у банку ідуть не дуже. - ви знаєте поняття "залишку каси" та "інкасації" ?

Наявність кількості готівки у відділенні в даний час абсолютно не має відношення до фінансової стійкості всієї установи ;).

Це тільки Бонні і Клайд та голлівудські кіновиробники "грабують мільйонами".

А карманник на ринку (професійний) теж з кижшені не тягне стопіцодтисяч :).

Я ще знаю таке поняття як "ліміт каси", уявляєте? :)

уявіть собі, що саме в цей день хтось захоче зняти депозит на суму тих самих 40 тис., що тоді в касі залишиться???

Для відділення, що здійснює в день багато операцій, то зовсім не велика сума.

Опубліковано

1.Значні суми замовляються наперед.

2.Не факт що відділення працює з депозитними операціями взагалі.

Опубліковано

хо, а в других источниках сума побольше - 400 000

Волинські новини

самое веселое в конце:

...Іронія долі в тому, що саме на Дубнівській проходили навчання, на яких луцькі міліціонери рятували КП «Луцькводоканал» від псевдо терористів...
Опубліковано

согласен ) фото точно неоткуда

думаю стоит объехать се аптеки в той части города с целлю расспросить не покупал ли кто перчатки и маски

Опубліковано

І знову наші ЗМІ пишуть недостовірну інформацію...

ось тут http://ua.proua.com/news/2010/05/13/154413.html і тут http://www.volynnews.com/news/extreme/15099/ пишуть, що пограбування сталося о 9,00 в джерелі автора теми 12,00

в одній статті сума 40 тис. в іншій 400 тис.

Відділення банку знаходиться за адресою Відродження, 4, а не Рівненська

кому вірити? :)

Опубліковано

давно пора, нарешті правда є на світі , там нема і не було охоронця , навіть у штаті ......

давно пора, що? пограбувати їх?

Опубліковано

думаю більш достовірна інформація на сайті волинских новин, там точніше вказані данні, Відродження 4, а не просто Рівненська, і сумма названа точніше, не до 40 000 грн а

Зловмисники, пригрозивши їм зброєю, забрали гривні, долари та євро. Якщо перевести в національну валюту, улов виявився солідний - приблизно 400 тисяч гривень.
і вказано багато деталей пограбування, наприклад зовнішній вигляд злодіїв, те як вони діяли і кіл-сть працівників в банку, а також час, не близько 12-ї, а о 9-й...

на http://vip.volyn.ua щось десь почули, остальне додумали і опублікували...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...