Перейти до змісту

Школа №9

yurgen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тема с виду похожа на заказуху...

Чем она похожа на заказуху? Ты первый пост читал? Теме уже полтора года. Я тогда ребёнка в школу собирался отдавать, а он уже во втором классе учиться.

• Відповідей 312
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не так высказался просто ) Я про тему в смысле "Владлена". Химика с 9 школы ) прошу простить.

Опубліковано

Закончил 9-класс в 2000 году. Голодняк это нормальный учитель, НО, слишком придирчив, и старомоден. Он еще с 1998 года собирался на пенсию, вижу что до сих пор и собирается. А вот на счет химика, я думал что он попроще будет себя вести. Осмелюсь спросить, а из-за чего и когда у него случился инсульт то? С виду был такой живчик туда-сюда )))

Опубліковано

nike, то вам подобається стиль керівництва Недужка, подобається контраст між сучасними класами і жахливими туалетами? Ви думаєте що рівень освіти в цій школі це заслуга саме цього директора, а не вчителів? Чи діти будуть краще знати математику якщо її вивчати на мультимедійній дошці?

Щодо Музиченка - так, колись він пропонував моїм двом однокласницям сходити в баньку з ним.

Щодо Голодняка - у вас є достойна людина на заміну? Ви думаєте сьогоднішні випускники мають такий самий рівень викладання?

Пі. Сі. А коли кажете ваші діти платили по 50 грн?

Опубліковано

По Голодняку вчитель він непаганий звісно, але вік заговарюється, забувається нажаль. Все рівно дирекції рано чи пізно прийдеться людину шукати. Йому ж вже далеко за 70. Невже Ви думаєте, що він вічно одне й те ж читати буде. Фізика ж на місті не стоїть, як і кожна наука розвивається. По Музиченку люди підтверджують його недостойну поведінку. Звичайно вчителі працюють для високого рівня освіти своїх учнів. Проте, якщо школа некерована там толку ніколи не буде. Саме Недужко створив школу в тому вигляді яка вона зараз. Саме під його керівництвом школа одна з найкращих на Україні, а він Заслужений працівник освіти України. Президент України цими званнями мабуть просто не розкидається. Що ж до туалетів ніколи цю проблему не помічала. Шось Ви мабуть надумали... Зайду в школу і подивлюся.

Опубліковано

Зайду в школу і подивлюся.

А лучше сфоткать, хотя-бы телефоном, и выложить на всеобщее обозрение. И не только туалеты, а, по возможности и классы.

Опубліковано

Зайду в школу і подивлюся.

А лучше сфоткать, хотя-бы телефоном, и выложить на всеобщее обозрение. И не только туалеты, а, по возможности и классы.

Що там фоткати, можу все й так розказати :) Деякі питання таки вирішились.

Опубліковано

Вбиральні вже зроблені краще, поставили додаткові кабінки, але в п'ятницю був випадок, що прорвало трубу/кран і трішки підтопило. Класи в цілому зроблені вже непогано, все оновлене, поставили дошку пошани. Ну вчитись можна в цілому. Про початкові класи не знаю.

Опубліковано
Щодо Музиченка - так, колись він пропонував моїм двом однокласницям сходити в баньку з ним.

Хм, а у нас молодыие информатики были ) и девки тоже такое ляпали про них и про себя в непопад. Все думали, они с ними :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

А реально информатики от силы пару раз пошутили. Вот и пошли слухи по школе.

Опубліковано

Саме Недужко створив школу в тому вигляді яка вона зараз. Саме під його керівництвом школа одна з найкращих на Україні, а він Заслужений працівник освіти України. Президент України цими званнями мабуть просто не розкидається.

Ця школа ще задовго до Недужка займала чільні місця у місті, її учні були преможцями всеукраїнських та міжнародних олімпіад, а вчитель без червоного диплома не мріяв влаштуватись туди на роботу, так що "нєнада ля-ля". А він перетворив школу переможців олімпіад у клуб мажорів (іх там не маленький відсоток), за чий рахунок можна і ремонт в приміщеннях поробити, і на відкатах нажитися. А про роздачу усіляких "Героїв", "Заслужених працівників..." президентами я взагалі мовчу.

Пі. Сі. Я так і не дізнався коли ваші діти платили по 50 грн/міс. Може FenMix проллє світло як там зараз з внесками, якщо це не секрет?

Опубліковано

В первом классе платили по 40 грн, сейчас во втором по 50. Вроде бы как 5 грн идёт на потребности класса, остальное в фонд Недужка школы

Опубліковано

Пока что плата за месяц 50грн. - это в старших классах.Но еще не было родительской конференции, ходят слухи, что будет больше. Кроме того, всё, что делается в кабинете, закреплённом за классом, делается за деньги родителей. Это новые окна+жалюзи+шторы, мультимедийная система (ноут+плазма),парты,мебельная стенка, ремонты и т.д и т.п. "Выбить" у барина директора из того, что сдаётся ему, на потребности класса практически не возможно. Кто учится в школе не первый год, помнят, что на ремонт той же столовой родители сдавали отдельно.

Опубліковано

Побачила туалети в 9 школі - досить непагані! Класи - добре відремонтовані, особливо перші! Здають як і казали по 40-50 гривень! В школі є переможці олімпіад, переважно гарні вчителі, відсутня корупція про що писала частина з дописувачів і я це знаю сама. Як висновок - досить гарна школа! З - за чого сир - бор і окрема тема нерозумію?! У відповідь на питання теми - у всіх школах збір коштів приблизно однаковий. Тільки в одних школах, як в 9 школі - ці кошти видно на що використані - ремонти, техніка, розвиток школи, а в інших ні! Правильно було б , що б школи фінансувала місцева влада, але вона прикриваючись кризою цього не робить. Тому по людські раджу залишити в спокої керівництво шкіл міста через надумані проблеми - у них іншого виходу немає як збирати з батьків кошти, а то школи розваляться і наші діти на вулиці вчитися будуть. А той хто хоче не болталкою на форумі займатися, хай до влади міста звертається по кошти на школи. І тоді з нас їх в школах збирати ніхто не буде - держава надасть!

Опубліковано

Пі. Сі. Я так і не дізнався коли ваші діти платили по 50 грн/міс. Може FenMix проллє світло як там зараз з внесками, якщо це не секрет?

55 грн в місяць, 10 клас :)

Опубліковано

Тільки в одних школах, як в 9 школі - ці кошти видно на що використані

Не погана ЗП в директора школи, щоб такі машини купувати як в Недужка :blink:

Опубліковано

А що за машина в Недужка?

Може чоловік пів життя копієчку до копієчки збирав... Або подарунок від вдячних батьків.

Опубліковано

Мені стало дуже цікаво. Думаю всім батькам і учням також. Яка модель, вартість, колір, номерні знаки? Напишіть про це докладніше.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Бачила як Недужко вихідними шубку вибирав за у.о. юбіля Юванту. Погана звичка рахувати чужі гроші, але завжди чула, що освітяни бідні, а тут... Пісец, одним словом. Про Музиченка - дядько дійсно своєрідний, постійно тюхав косметику оріфлейм нам. Купиш карандашик - отримай четвірку :)

Ось хто хто, а грошики завжди любила економічка. Ніколи не забуду, як наголошувала перед днем вчителя, що любить чорнослив у шоколаді.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...