Перейти до змісту

Жінки в українській політиці

solnishko

Рекомендовані повідомлення

Нещодавно задалася питанням,чи є успішним та перспективним шлях жінки у політиці? Для прикладу,звичайно,Юлія Володимирівна(найвдаліша кар"єра,але тут,скоріше за все,велику роль відіграють суто індивідуальні її риси ),Г.Герман(хоча ніяких приємних емоцій вона у мене не викликає,не можна заперечувати її просування у політикумі,вона,фактично,стала лицем ПР після загибелі Кушнарьова),І.Богословська,Н.Вітренко))) Ваші спостереження,чи готові ви піти за жінкою лідером?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впевнений, що жінки в політиці нічим не гірші за чоловіків. Це власне підтверджується не одним вдалим прикладом: Маргарет Тетчер, Індіра Ганді, Анґела Меркель, Кондоліза Райс, Хілларі Клінтон. Продовжувати цей список можна ще дуже довго. Всі вони досягли чималих висот в політиці і неодноразово підтверджували, що жінки можуть не тільки готувати і прибирати вдома.

Це зайвий раз підкреслює те, що якщо людина прагне до поставленої мети, то іноді результати перевершують всі очікування.

Щодо готовності піти за жінкою-лідером, то я тільки "За".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впевнений, що жінки в політиці нічим не гірші за чоловіків. Це власне підтверджується не одним вдалим прикладом: Маргарет Тетчер, Індіра Ганді, Анґела Меркель, Кондоліза Райс, Хілларі Клінтон. Продовжувати цей список можна ще дуже довго. Всі вони досягли чималих висот в політиці і неодноразово підтверджували, що жінки можуть не тільки готувати і прибирати вдома.

Це зайвий раз підкреслює те, що якщо людина прагне до поставленої мети, то іноді результати перевершують всі очікування.

Щодо готовності піти за жінкою-лідером, то я тільки "За".

Теж хотіла привести у приклад згаданих вище політиків. А потім вчиталася, тема: Жінки в українській політиці :glare:

Якщо серйозно, підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Американцям залишилось пройти останні 2 "перевалочні пункти свідомості"))))-президент жінка та президент гей))) :rolleyes: Нам ще до такого далеченько,у нас жінки у політику тільки більш-менш пробиваються,проте займають скоріше "показушні" посади,аніж реально впливові(хоча є і винятки,звичайно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акімова зараз займає дуже хорошу посаду. В ВР депутати-жінки усі в комітетах. Міністром соц політики в уряді тюльки була Денісова. Герман курулєва в ПР, а Бережна та ващє принцеса (абажаю її :)).

Як на мене, то людина в першу чергу має бути особистість з стержнем в середині, щоб варитись в тому котлі. І не важливо жінка чи чоловік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, незалежно від статі, має і право, і можливість реалізувати себе у тій сфері, в якій зможе це зробити.

Якщо питання: чи може бути жінка політиком, то не оминути людські якості.

Політик повинен бути вольовою, сильною духом людиною. Мати склад розуму, при якому розсудливість та виваженість беруть гору над емоціями. Крім того, політик - це лідер, а значить повинен вміти керувати "толпою". Бути готовим витримувати жорстку критику. А це значно серйозніше, ніж "невдало приготована вечеря чи невимитий посуд".

Спостерігати, як ведуть себе деякі жінки українського політикуму, іноді неприємно та смішно. Базарна манера ведення перемовин повинна бути там, де їй місце. Чомусь в народі є такий вислів як "чоловічий склад розуму". От він і має бути у жінки, яка готова взяти на себе нелегку участь бути гравцем у грі під назвою "політика".

І при цьому залишитися все ж таки жінкою. Це варте поваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чим так нравиця Бережна?сіськє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти щітаєш, шо вона не только красіва, но і??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про "сіське" актуально для Бережної. В нашому парламенті дві курилки, а кімнати для годування грудничків нема.

Ще одна проблема жіноцтва  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти щітаєш, шо вона не только красіва, но і??

Tolik_lt, флудімс :)

Я щітаю шо вона красіва і стєрвочка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і він, ідеал жінки  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваші спостереження,чи готові ви піти за жінкою лідером?

Ні, особливо якщо вона пише без пробілів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

laska :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: щоб файненька була і язичка гострого мала))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, флудімс :)

в чому флуд? інтересно чого людина щіта бережну хорошим політиком. бо я її помню так:

1)сіське нотаріуса в танцях з зірками

2)шото красіве в ПР

3) шото красіве вагітне в ПР

4) Тусовкє, тусовкє, тусовкє(вічно на ТаблоІД).

на бекграунді Фуксман

а де політика і лідєрство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt Ще забули,що тусує вона з Несторком на пару :g15::0002: ))))) якща Герман-то "честь і совість" ПР, то вони-її гламурне серце :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я її "абажаю" як жінку в політиці, а не політика :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

статистика:

В результаті останніх виборів у Верховну раду пройшло 39 жінок, що становить приблизно 9% від загальної кількості депутатів. При чому комуністи віддали жінкам 14% мандатів, "Наша Україна" - 10%, БЮТ - 9%, Партія регіонів - 8%, СПУ - 3%. У передвиборних списках відсоток жінок є дещо більшим, але переважна їх кількість зосереджена наприкінці таблиці. Так, наприклад, в списках БЮТ я нарахувала майже 15% жіночих імен, хоча, що цікаво, після Юлії Володимирівни, яка ішла під першим номером, наступна жінка з’явилася аж 29-ою, а третя - 63-ою.

http://h.ua/story/21133/-джерело

Найбільший бар'єр у фракції Партії регіонів - на 22 чоловіки там одна жінка. У БЮТі - одна на 14. У НУ-НСі - на 10. Так само і в Блоці Литвина – з-поміж 20 депутатів лише 2 жінки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є така думка цо немає різниці якої статті людина головне щоб вона була справжнім лідером і щоб могла себе проявити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене три питання.

1. А яке відношення має описане ТАМ до теми даного топіку? Це піар?

2. Два рази читав написане ТАМ. Ви мали відношення до політичної сили? З чого зроблені висновки про внутрішню організацію, торги і "тераріум" описаний Вами ТАМ?

3. Де модератор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попереднє повідомлення відредаував, можливо Zeuss і правий не зовсім в тему.

Доречі Zeuss якщо я бажаня подискутувати можем створити окрему тему :rolleyes:

і не треба такої злості якщо я щось пишу то лише тому що знаю про це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Базарна манера ведення перемовин повинна бути там, де їй місце.

Чомусь одразу згадалась Ірена Кільчицька:) Багатство є, але якоїсь вродженої культури немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...