Перейти до змісту

Допоможіть в зміні тарифу на Укртелекомі

Рекомендовані повідомлення

Виникла проблемка.

Захотів змінити тариф. Захожу на май укртелеком, каже, що ви вже зареєстровані. Очевидно зареєстрували батаніки, що робили підключення, але пройшло 2 роки і ті дані загубились. Звоню на гарячу лінію. Просять телефон, потім кажу на кого зареєстрований, далі просять обліковий рахунок. Перерив весь договір і акт, що до нього докладається (інших листків немає), а обліковий рахунок ніде не вказаний. Квитанції про оплату теж немає, оскільки їх ніхто не зберігає. А без того облікового запису не хочуть анульовувати реєстраційні дані.

Питання - шо дєлать?

Гіпотетично я, навіть якби захотів, нічого неправомірного зробити не можу.

Можна якось взнати обліковий рахунок за номером телефону?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звернись до Parfumer думаю допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сходи оплати телефон і будеш мати квитанцію. А взагалі то їх потрібно зберігати на протязі зазаначеного на них терміну. Так, що сам винен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але він останній раз був на форумі 22 квітня. А проблему хочеться вирішити сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все те разы что восстанавливал забытые логины на ОГО достаточно звонить с теле к которому подключён ОГО иметь перед глазами "бумажку с логин-пасс для ПППоЕ" и пользователя рядом

но мож шас что то поменялось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю для отримання номеру особового рахунку буде достатньо підійти в одне з відділень телекомсервісу з паспортом особи, на яку зареєстрований номер телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київський сапорт зараз запитує номер особового рахунка, що вказаний на квитанції про оплату послуг Укртелекому.

Якщо ще не вирішив проблему, напиши завтра зранку в приват, скажу тобі номер рахунка, або ще щось придумаєм. З дому на жаль не можу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...