Перейти до змісту

Люблю грозу в начале мая!

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В субботу в Сокирычах была гроза с градом.Еще то зрелище.

Мій сусід наслідки такого "зрєліща" вже декілька років збирається ліквідувати :)

В нього машина теж під град попала ... той, що на Варшавці побив покрівлю ... :huh:

А взагалі погода супер, от тільки тепер вона тиждень такою буде по прогнозу :(

Опубліковано

Класно! Дуже гарно...

А яке повітря сьогодні у вечері... неперевершено приємно прогулятись було Луцькими вуличками після 20 00...

Я також дуже люблю грозу... сила природи!!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Але як же гарно надворі!!

Незважаючи на те, що по дорозі додому доведеться добряче намокнути=)))

За вікнок такі контрасти, рух, хмара на хмару насувається... зачаровує....=)

Опубліковано

а вот и он - толстокапельный, жаль что у меня нету нормальной фотоаппаратуры чтобы было запечатлить это сине-зрязнозелёное небо что было 10 минут назад,

кто не успел увидеть - такое ощущение что прилетели не тучи а целый океан :blink:

Опубліковано

А на Львівській пройшов конкретний град.

Розміром десь до сантиметра, правда недовго...

В центре потемнело но под коньяк нормально ! :D

Опубліковано

оце і все?! о_О

а я вже настроївся...хто чув Estаtic Fear, має зрозуміти. музичка якраз під грозу...але на 33му шось тільки дощиком отдєлались ) + розряди грому.

а взагалі грози - це супер! небо розродилось дощем. комусь - це сльози. для когось - серця щем. хто вміє віднайти красу в дощі...той ще живе. ще має щось в душі...

:smile-zachot:

Опубліковано

оце і все?! о_О

а я вже настроївся...хто чув Estetic Fear, має зрозуміти. музичка якраз під грозу...але на 33му шось тільки дощиком отдєлались )

а взагалі грози - це супер!

думаю да, дождь постепенно утихает - можно пооткрывать окна дабы запустить немного свежего азонового воздуха, пока его не запыхтели постоянные машины

Опубліковано

А на Львівській пройшов конкретний град.

Розміром десь до сантиметра, правда недовго...

відпишіться в кого машина стояла під градом - чи є пошкодження?

Опубліковано

Їхали в град на Володимирський. Ніби пошкоджень немає. Град був розміром з горошину (свіжу ;) ).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...