Перейти до змісту

Верховна Рада ратифікувала угоду про ЧФ РФ

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

За - 236 нардепів. Деталі - згодом

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

Сводки з фронту: "Сьгодні о 10.40 військами коаліції взято висоту номер такий-то..." Битва виграна, війна продовжується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ратифікація пройшла театралізовано, як завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то....

за стоко денег сомнений не было....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4975688/

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4975340/

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4975673/

А заодно і бюджет прийняли.

Верховна Рада ухвалила бюджет на 2010 рік. За 245 голосів. В бюджеті доходи заплановано на рівні 267,452 млрд. грн., зокрема, доходи загального фонду - 218,691 млрд. грн. Витрати держбюджету заплановано на рівні 323,556 млрд. грн., зокрема, витрати загального фонду - 244,027 млрд. грн. Дефіцит держбюджету пропонується встановити на рівні 57,745 млрд. грн., або 5,33% валового внутрішнього продукту (ВВП), зокрема, за загальним фондом - 25,2 млрд. грн., або 2,3% ВВП. План доходів від приватизації
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Госдума теж ратифікувала, а Жириновський проти. Він не вірить у його виконання українською стороною. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забуваємо потроху про верховенство закону, правову державу і т.д., погралися і досить

який в мене хароший аватарчік, всьо актуальніше і актуальніше :)

голубі лєтят над нашей зоной....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Объясните глупому, что бы выиграла Украина, если бы ЧФ не было в Крыму ?

Ось допустимо ти з батьками живеш в двохкімнатній квартирі і вам хтось нав'язав квартиранта. Квартирант каже що буде платити гроші, може навіть і платить. Але чи комфортно тобі буде жити з квартирантом і чи ті гроші перекриють незручності спілкування з сусідами, родичами. Чогось я впевнений, що ти б відмовився від квартиранта заради спокою, бо гроші це важливо але здоров'я ще важливіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В том что у Украины интерес сеюминутный, а у России стратегический. Думаю еще на нашем веку увидим массовую раздачу паспортов россиян для крымчан, после забастовки в АРК про плохую жизнь (или другой любой повод для их чиновников не проблема с чего начать бучу) в складе Украины и хотения присоединиться к России, после рефернедум в АВК это в лучшем случае, а в худшем конечно "операция по принуждению к миру" относительно Украины и граждан РФ которые в таком большом количестве проживают в Крыму. Одним словом этим решением мы просрали Крым точно, а если подумать филоософски то и всю Украину.

Сугубо мое ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось допустимо ти з батьками живеш в двохкімнатній квартирі і вам хтось нав'язав квартиранта. Квартирант каже що буде платити гроші, може навіть і платить. Але чи комфортно тобі буде жити з квартирантом і чи ті гроші перекриють незручності спілкування з сусідами, родичами. Чогось я впевнений, що ти б відмовився від квартиранта заради спокою, бо гроші це важливо але здоров'я ще важливіше.

некорректне порівняння, імхо. Невже неясно, що якщо там не буде ЧФ, то там буде якийсь інший НЕ-український флот. Чи ви вважаєте , що у нас є дієздатний повноцінний флот? одна підлодка і та здається на ремонті :lol:

Я би це скоріше порівняв з тим, що взяли не квартиранта, а близького родича, який добре обізніний, припустимо, в електроніці (а ви припустимо ні) і може завджи щось відремонтувати і зробити.

Або порівняння з дверима у які багато хто ломиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о перший раз Ар'єва побачив

а ти можеш собі уявити що там буде товарний порт з вільною економічною зоною наприклад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарний порт там буде "до-пори-до-часу". А потім підійдуть пару корабликів Х-країни і тоді цей порт "льогкім двіженієм руки" перетворюється в ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тут явно параноя, ти розумієш що Чорне море то калабаня закрита з усіх боків, кого ти тим флотом будеш лякати молдаван в дністровських заплавах? Він тупо потрібний раші для впливу на Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представь,твои предки построили хату жили в ней много лет , жил твой отец его дед, прадед они за эту землю пролили столько крови защищая ее, и тут та часть территории на которой находилась твоя хата каким-то образом оказалась не твоей, и тут приходит человек с черно-красным флагом и кипой бумаг (доказательств) того что эта земля не твоя и просит чтобы ты свою хату увозил отсюда, эта земля его .

я думав ти про сарматів і греків говориш

Розумієш (хоча навряд) що є міжнародне право, так от територія Криму - це територія України а все решта твої емоції. В принципі, раша може його заграбастати, але то допори до часу поки не заграбастають рашу, а дальше Крим знову буде наш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні, а революція буде?

... «Вчора колона з п’ятнадцяти автобусів виїхала у Київ, - сказав Степан Кубів. –Колону очолювали депутати обласної ради, які впереше вирішили провести виїзну позачергову сесію біля Верховної Ради України. Багато людей поїхали й особистим транспортом. Загалом в акціях протесту беруть участь сотні активістів «Фронту змін» зі всієї України»...

http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/27/123518/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только вот вопрос кого в Крыму больше граждан стран нато или русских

Дай відгадаю, не татар точно. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ще від себе додам кілька штрихів у повноту картини:

А згодом ти помічаєш що той квартирант поводиться не зовсім вже й як квартирант...

- користується твоїм майном, та ще й тебе самого не підпускає, при тому що такої домовленості не було(це я про маяки якими ЧФ всупереч постановам судів користується і непускає приставів)

- пліте якісь незрозумілі інтриги з мешканцями квартири, і напевне не на твою користь (це я про масову роздачу громадянства, та скандали з шпигунством севастопольських російських офіцерів)

- вроді квартирант тобі платить а виявляється купу грошей маєш тратити на ліквідацію його діяльності (рада криму звернулась до уряду януковича про виділення дотації бюджету Криму на ліквідацію наслідків діяльності нашого "квартиранта")

- твій квартирант замічений в різній масово-агітаційній діяльності серед мешканців твоєї оселі, на спротив та конфронтацію (я про купу "Русскіх общєств" та інших структур які остатнім часом активно проводять мітинги, ставлять памятники Єкатеринам)

і тут мимоволі тобі на думку спадає питання а чи не загрожує такий розвиток подій, втратою твого контролю над власною квартирою???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Советую почитать книгу Тарле "Адмирал Нахимов" там описано чей флот там будит если не русский

Dervish, а  якої ти думки, цікаво, на рахунок Кеніксберг (Калінінград)  повернути законним його власникам? ;) 

І монголи з татарами, теж якто обділені історією територіально, чи не так? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За ратификацию соглашения о продолжении аренды Севастополя проголосовали депутаты, которые физически отсутствовуют в Украине.

Депутаты-регионалы Сергей Кивалов и Сергей Головатый во вторник утром находились в Страсбурге, где они принимают участие в ПАСЕ.

Вместе с тем их карточки в Киеве проголосовали за ратификацию соглашения относительно пролонгации пребывания ЧФ РФ в Крыму.

Как известно, согласно Конституцией депутаты обязаны голосовать

персонально.

Кивалов рассмеялся в ответ на вопрос "Украинской правды" в Страсбурге, как так произошло, что он только что голосовал в Киеве за ратификацию соглашения.

"Я секунду назад прилетел", - сказал Кивалов, улыбаясь.

Кивалов прибыл в Страсбург еще в понедельник.

Также остался в Страсбурге Сергей Головатый, который принимает участие в выборах на должность судьи Европейского суда по правам человека, которые проходят также во вторник.

Вместе с тем группа депутатов-регионалов, в том числе Иван Попеску, Юлия Новикова и Леонид Кожара, в понедельник ночью срочно вернулась в Киев из Страсбурга для участия в ратификации.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продали нас з потрохами. Було ніби світло в кінці тунелю, та згасло ще років на надцять, в кращому випадку.

Просто немає слів. І це тільки початок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продали нас з потрохами.

В такому випадку, якщо виходити з такої точки зору, то ви самі себе продали, оскільки проголосували за нового президента і його програму :0011:

І не забувайте, що по соц.опитуванням близько 60% населення підтримало цю угоду. Чи ви хочете відділити східну Україну, яка фактично повністю підтримує угоду, тим самим порушивши територіальну цілісність і недоторканість?

Я особисто не розумію параноїдальний страх багатьох камрадів того , що Росія на щось там претендує і щось там захопить. :D

Дай відгадаю, не татар точно.

а татари більше росіяни, чи більше громадяни країн нато? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А згодом ти помічаєш що той квартирант поводиться не зовсім вже й як квартирант...

В шию його гнати треба :0057:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, як символічно на цьому всьому фоні звучала присяга депутата...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку, якщо виходити з такої точки зору, то ви самі себе продали, оскільки проголосували за нового президента і його програму.

Якби я голосував за нього і підтримував це неподобство, то стояв би зараз по іншу сторону барикад. Де ваша логіка, шановний?

...що Росія на щось там претендує і щось там захопить.

Пригадаєте свої слова через кілька років. Дай, Боже, щоб я помилявся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...