Перейти до змісту

Верховна Рада ратифікувала угоду про ЧФ РФ

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сводки з фронту: "Сьгодні о 10.40 військами коаліції взято висоту номер такий-то..." Битва виграна, війна продовжується.

Опубліковано

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4975688/

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4975340/

http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4975673/

А заодно і бюджет прийняли.

Верховна Рада ухвалила бюджет на 2010 рік. За 245 голосів. В бюджеті доходи заплановано на рівні 267,452 млрд. грн., зокрема, доходи загального фонду - 218,691 млрд. грн. Витрати держбюджету заплановано на рівні 323,556 млрд. грн., зокрема, витрати загального фонду - 244,027 млрд. грн. Дефіцит держбюджету пропонується встановити на рівні 57,745 млрд. грн., або 5,33% валового внутрішнього продукту (ВВП), зокрема, за загальним фондом - 25,2 млрд. грн., або 2,3% ВВП. План доходів від приватизації
Опубліковано

Госдума теж ратифікувала, а Жириновський проти. Він не вірить у його виконання українською стороною. 

Опубліковано

забуваємо потроху про верховенство закону, правову державу і т.д., погралися і досить

який в мене хароший аватарчік, всьо актуальніше і актуальніше :)

голубі лєтят над нашей зоной....

Опубліковано
Объясните глупому, что бы выиграла Украина, если бы ЧФ не было в Крыму ?

Ось допустимо ти з батьками живеш в двохкімнатній квартирі і вам хтось нав'язав квартиранта. Квартирант каже що буде платити гроші, може навіть і платить. Але чи комфортно тобі буде жити з квартирантом і чи ті гроші перекриють незручності спілкування з сусідами, родичами. Чогось я впевнений, що ти б відмовився від квартиранта заради спокою, бо гроші це важливо але здоров'я ще важливіше.

Опубліковано

В том что у Украины интерес сеюминутный, а у России стратегический. Думаю еще на нашем веку увидим массовую раздачу паспортов россиян для крымчан, после забастовки в АРК про плохую жизнь (или другой любой повод для их чиновников не проблема с чего начать бучу) в складе Украины и хотения присоединиться к России, после рефернедум в АВК это в лучшем случае, а в худшем конечно "операция по принуждению к миру" относительно Украины и граждан РФ которые в таком большом количестве проживают в Крыму. Одним словом этим решением мы просрали Крым точно, а если подумать филоософски то и всю Украину.

Сугубо мое ИМХО.

Опубліковано

Ось допустимо ти з батьками живеш в двохкімнатній квартирі і вам хтось нав'язав квартиранта. Квартирант каже що буде платити гроші, може навіть і платить. Але чи комфортно тобі буде жити з квартирантом і чи ті гроші перекриють незручності спілкування з сусідами, родичами. Чогось я впевнений, що ти б відмовився від квартиранта заради спокою, бо гроші це важливо але здоров'я ще важливіше.

некорректне порівняння, імхо. Невже неясно, що якщо там не буде ЧФ, то там буде якийсь інший НЕ-український флот. Чи ви вважаєте , що у нас є дієздатний повноцінний флот? одна підлодка і та здається на ремонті :lol:

Я би це скоріше порівняв з тим, що взяли не квартиранта, а близького родича, який добре обізніний, припустимо, в електроніці (а ви припустимо ні) і може завджи щось відремонтувати і зробити.

Або порівняння з дверима у які багато хто ломиться.

Опубліковано

о перший раз Ар'єва побачив

а ти можеш собі уявити що там буде товарний порт з вільною економічною зоною наприклад

Опубліковано

Товарний порт там буде "до-пори-до-часу". А потім підійдуть пару корабликів Х-країни і тоді цей порт "льогкім двіженієм руки" перетворюється в ...

Опубліковано

ну тут явно параноя, ти розумієш що Чорне море то калабаня закрита з усіх боків, кого ти тим флотом будеш лякати молдаван в дністровських заплавах? Він тупо потрібний раші для впливу на Україну.

Опубліковано
Представь,твои предки построили хату жили в ней много лет , жил твой отец его дед, прадед они за эту землю пролили столько крови защищая ее, и тут та часть территории на которой находилась твоя хата каким-то образом оказалась не твоей, и тут приходит человек с черно-красным флагом и кипой бумаг (доказательств) того что эта земля не твоя и просит чтобы ты свою хату увозил отсюда, эта земля его .

я думав ти про сарматів і греків говориш

Розумієш (хоча навряд) що є міжнародне право, так от територія Криму - це територія України а все решта твої емоції. В принципі, раша може його заграбастати, але то допори до часу поки не заграбастають рашу, а дальше Крим знову буде наш.

Опубліковано

Шановні, а революція буде?

... «Вчора колона з п’ятнадцяти автобусів виїхала у Київ, - сказав Степан Кубів. –Колону очолювали депутати обласної ради, які впереше вирішили провести виїзну позачергову сесію біля Верховної Ради України. Багато людей поїхали й особистим транспортом. Загалом в акціях протесту беруть участь сотні активістів «Фронту змін» зі всієї України»...

http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/27/123518/

Опубліковано

Только вот вопрос кого в Крыму больше граждан стран нато или русских

Дай відгадаю, не татар точно. 

Опубліковано

А я ще від себе додам кілька штрихів у повноту картини:

А згодом ти помічаєш що той квартирант поводиться не зовсім вже й як квартирант...

- користується твоїм майном, та ще й тебе самого не підпускає, при тому що такої домовленості не було(це я про маяки якими ЧФ всупереч постановам судів користується і непускає приставів)

- пліте якісь незрозумілі інтриги з мешканцями квартири, і напевне не на твою користь (це я про масову роздачу громадянства, та скандали з шпигунством севастопольських російських офіцерів)

- вроді квартирант тобі платить а виявляється купу грошей маєш тратити на ліквідацію його діяльності (рада криму звернулась до уряду януковича про виділення дотації бюджету Криму на ліквідацію наслідків діяльності нашого "квартиранта")

- твій квартирант замічений в різній масово-агітаційній діяльності серед мешканців твоєї оселі, на спротив та конфронтацію (я про купу "Русскіх общєств" та інших структур які остатнім часом активно проводять мітинги, ставлять памятники Єкатеринам)

і тут мимоволі тобі на думку спадає питання а чи не загрожує такий розвиток подій, втратою твого контролю над власною квартирою???

Опубліковано

Советую почитать книгу Тарле "Адмирал Нахимов" там описано чей флот там будит если не русский

Dervish, а  якої ти думки, цікаво, на рахунок Кеніксберг (Калінінград)  повернути законним його власникам? ;) 

І монголи з татарами, теж якто обділені історією територіально, чи не так? 

Опубліковано

За ратификацию соглашения о продолжении аренды Севастополя проголосовали депутаты, которые физически отсутствовуют в Украине.

Депутаты-регионалы Сергей Кивалов и Сергей Головатый во вторник утром находились в Страсбурге, где они принимают участие в ПАСЕ.

Вместе с тем их карточки в Киеве проголосовали за ратификацию соглашения относительно пролонгации пребывания ЧФ РФ в Крыму.

Как известно, согласно Конституцией депутаты обязаны голосовать

персонально.

Кивалов рассмеялся в ответ на вопрос "Украинской правды" в Страсбурге, как так произошло, что он только что голосовал в Киеве за ратификацию соглашения.

"Я секунду назад прилетел", - сказал Кивалов, улыбаясь.

Кивалов прибыл в Страсбург еще в понедельник.

Также остался в Страсбурге Сергей Головатый, который принимает участие в выборах на должность судьи Европейского суда по правам человека, которые проходят также во вторник.

Вместе с тем группа депутатов-регионалов, в том числе Иван Попеску, Юлия Новикова и Леонид Кожара, в понедельник ночью срочно вернулась в Киев из Страсбурга для участия в ратификации.

Опубліковано

Продали нас з потрохами. Було ніби світло в кінці тунелю, та згасло ще років на надцять, в кращому випадку.

Просто немає слів. І це тільки початок.

Опубліковано
Продали нас з потрохами.

В такому випадку, якщо виходити з такої точки зору, то ви самі себе продали, оскільки проголосували за нового президента і його програму :0011:

І не забувайте, що по соц.опитуванням близько 60% населення підтримало цю угоду. Чи ви хочете відділити східну Україну, яка фактично повністю підтримує угоду, тим самим порушивши територіальну цілісність і недоторканість?

Я особисто не розумію параноїдальний страх багатьох камрадів того , що Росія на щось там претендує і щось там захопить. :D

Дай відгадаю, не татар точно.

а татари більше росіяни, чи більше громадяни країн нато? :blink:

Опубліковано

А згодом ти помічаєш що той квартирант поводиться не зовсім вже й як квартирант...

В шию його гнати треба :0057:

Опубліковано

В такому випадку, якщо виходити з такої точки зору, то ви самі себе продали, оскільки проголосували за нового президента і його програму.

Якби я голосував за нього і підтримував це неподобство, то стояв би зараз по іншу сторону барикад. Де ваша логіка, шановний?

...що Росія на щось там претендує і щось там захопить.

Пригадаєте свої слова через кілька років. Дай, Боже, щоб я помилявся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...