Перейти до змісту

Кличко предложил Украине свой "Удар"

Afrika

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если он будет балотироваться в президенты, я жопу порву за него.

Чию?  :blink:

Не свою, и не жопу. И не за него, может?

А насчет Черновецкому выборы просрал - так мне вот Лекс кое-что в кое-каком толстом конвертике даст перед соревнованиями, а потом бац - у него первое место, хоть и пришел восемнадцатым. И шо, остальные получаются лохи?

Опубліковано

імхо він звичайний бандит..... іде легалізовувати свою владу, надіючися на підтримку фанатів.

знаєш доведені випадки кримінальні?чи хто баксьор або барєц- той бандіт?

Опубліковано

імхо він звичайний бандит..... іде легалізовувати свою владу, надіючися на підтримку фанатів.

Якщо і так, то це зараз знову в моді :0016:

Опубліковано

знаєш доведені випадки кримінальні?чи хто баксьор або барєц- той бандіт?

випадків не знаю, бо не цікавлюся Кличком. Так, той хто вміє лише махати кулаками, і заробляє на життя тим, що витримує по голові удари, які нормальну людину забили б, на мою думку - бандит, тим більше якщо лізе в політику (з пустою то каструлею), де впринципі нема порядних людей (дійсно, мода така).

Опубліковано

Читер (читак, мошенник, от англ. cheater — жулик[1]) — в широком смысле слова — мошенник. Именно с такими воплями дикие предки американцев когда-то простреливали своих однопартийцев по покеру.

ход мислЄй понятєн :rolleyes:

Опубліковано

А ви що про це думаєте?

Думаю, що кар'єра боксера має вікові обмеження, про що Віталій і заздалегідь думає.

Опубліковано

А ви що про це думаєте?

Думаю, що кар'єра боксера має вікові обмеження, про що Віталій і заздалегідь думає.

правильно) Йому ще 2 максимум 3 роки і вже вік не позволятиме. А от за те що він створив з братом промовтерську кантору великий поклін. А якщо він згодом і добється того щоб в Україні проводили бої за чемпіонські титули то йому взагалі ціни не буде.

Опубліковано

Вибачте за цинізм , але більшості з вас (писак на борді) дати 10 млн.$ віллу в германії чи США постійне проживання що дасть можливість прожити безбідно в цих країнах до смерті , ви забудете про Україну. А ця людина як мінімум відмовлялась не одноразово від громадянства Нім. і США завжди виходить на бій під Українським прапором. Тепер спитайте в себе самі хто б з вас встояв перед спокусою не накивавби пятами в сторону загниваючого капіталізму? все тема для мене закрита :angry:

Опубліковано

Афріка, а ти би встояла? от так чесно? якби запропонували?

чи пафосно попіз..дєть і повчить малознайомих людей жизні- ето наше всьо?

Вибачте за цинізм , але більшості з вас (писак на борді) дати 10 млн.$ , віллу в Німеччині чи США , постійне проживання , що дасть можливість прожити безбідно в цих країнах до смерті , ви забудете про Україну. А ця людина як мінімум відмовлялась неодноразово від громадянства Нім. і США , завжди виходить на бій під Українським прапором. Тепер спитайте в себе самі хто б з вас встояв перед спокусою , не накивав би п ' ятами в сторону загниваючого капіталізму? все ,тема для мене закрита :angry:
Опубліковано

На 10 млн.$ і тут можна непогано жити, навіщо кудись їхати. В буржуїв теж є свої проблеми і не все так шоколадно, як нам звідси здається.

Опубліковано

Вибачте за цинізм , але більшості з вас (писак на борді) дати 10 млн.$ віллу в германії чи США постійне проживання що дасть можливість прожити безбідно в цих країнах до смерті , ви забудете про Україну. А ця людина як мінімум відмовлялась не одноразово від громадянства Нім. і США завжди виходить на бій під Українським прапором. Тепер спитайте в себе самі хто б з вас встояв перед спокусою не накивавби пятами в сторону загниваючого капіталізму? все тема для мене закрита :angry:

Це про що ти пишеш це питання патріотизму, а не політики.

То навіщо ти тему починала про політику, якщо потів переводиш стрілки на його спортивні здобутки і патріотизм.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Опубліковано

Його зам був госпіталізований тому приїзд перекладається на невизначений поки час :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...