Перейти до змісту

оперативка DDR2 на роз"эм DDR3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якщо можна поставити DDR2 на роз"эм DDR3,що буде з продуктивністю?

чи можливі конфлікти?

та й взагалі чи варто купувати зараз DDR3?

Опубліковано

ти механічно це зможеш зробити? (зніми на камеру і виклади, хотів би на це глянути)

Опубліковано

:D Продуктивність впаде на 0.

Будуть сильні конфлікти. Такі, що аж не працюватиме материнська плата!

Соррі, але втримався. :0011:

ДДР2 в слот для ДДР3 ти не поставиш. Це різні слоти.

Купуй ДДР3 і не парся.

Опубліковано

ДДР2 в слот для ДДР3 ти не поставиш

сила робить чудеса, ви собі і уявити не можете що роблять деякі кадри...

ПС: vohu вас тут не мається на увазі, це в загальному!

Опубліковано

Зачотне у нас ком’юніті. Людина зважила на авторитетність учасників форуму, задала конкретне питання. Тут же усі так б’ються за адекватність. А самі? А самі взяли і обстібали людину, послали в гугль. Бляха, та якщо вам важко через себе переступити і відписати по ділу, то відписуйтесь взагалі у темі, у чому проблема? Самоствердитись?

По ділу. vohu, пам’ять DDR2 і DDR3 абсолютно несумісні фізично, апаратно і, у більшості випадків, логічно (на рівні контролера пам’яті). Для того, що поставити DDR3, потрібна материнська плата, яка її підтримує. А в материнку під DDR2 стане лише DDR2 відповідно. Тому просто купити пам’ять не вийде. Треба ЯК МІНІМУМ купувати ще й материнську плату, і то якщо таку, яка підтримуватиме твій теперішній процесор, тобто на такому ж сокеті. А у випадку платформи під Інтел це частково компромісний апгрейд. В ідеалі для повноцінного апгрейду треба брати мамку/проц/пам’ять одного покоління.

Опубліковано

у вападку якщо ти хочеш поставити память DDR2 і DDR3 разом чи окремо то тоді добі прийдеться купувати відповідну материнську плату яка підтримує ці два типи оперативної памяті. НАПРИКЛАД MSI P45-8D «Memory Lover»

Опубліковано

у вападку якщо ти хочеш поставити память DDR2 і DDR3 разом чи окремо то тоді добі прийдеться купувати відповідну материнську плату яка підтримує ці два типи оперативної памяті. НАПРИКЛАД MSI P45-8D «Memory Lover»

Не вводь людину в оману. DDR2 i DDR3 на цій платі можуть працювати тільки окремо - одночасна робота DDR2 i DDR3 неможлива.

Опубліковано

Зачотне у нас ком’юніті. Людина зважила на авторитетність учасників форуму, задала конкретне питання. Тут же усі так б’ються за адекватність. А самі? А самі взяли і обстібали людину, послали в гугль. Бляха, та якщо вам важко через себе переступити і відписати по ділу, то відписуйтесь взагалі у темі, у чому проблема?

Це в нас ментальність така. Є хороший жарт на цю тему:

В чём разница между американским, израильским и русским форумом в Сети?

На американском форуме задаёшь вопрос, тебе дают ответ.

На израильском форуме задаёшь вопрос, тебе задают встречный вопрос.

На русском форуме задаёшь вопрос, а тебе долго рассказывают какой ты мудак.

Опубліковано

ти механічно це зможеш зробити? (зніми на камеру і виклади, хотів би на це глянути)

це було частиною питання,так шо не будь євреєм-не відповідай питанням на питання.

:D Продуктивність впаде на 0.

Будуть сильні конфлікти. Такі, що аж не працюватиме материнська плата!

Соррі, але втримався. :0011:

ДДР2 в слот для ДДР3 ти не поставиш. Це різні слоти.

Купуй ДДР3 і не парся.

чи є зараз принципова різниця в швидкостях між 3 і 2?

і чиварто викладати зайві гроші за 3 ?

vohu, вчи мат.частину!

Напиши в Гуглі, замість "голі дівчата" - "DDR3". І тітка Вікіпедія дасть відповідь на твоє запитання.

напиши в гуглі "толерантність"

Опубліковано

чи є зараз принципова різниця в швидкостях між 3 і 2?

і чиварто викладати зайві гроші за 3 ?

я, особисто, вважаю - не варто, нічого такого не відчуєш, а гроші викинеш. (Хіба на електроенергії зекономиш :D )

Опубліковано

Ще я поумнічаю   :rolleyes:  DDR3 зверху , внизу DDR2 , от і всім цікаво як ти будеш ставити .

post-533-1272192719,67_thumb.jpg , а якшо в тебе на материнській платі є такі слоти post-533-1272193142,57_thumb.jpg, то так і треба було написати, а по суті різниця не велика .

Опубліковано

після всього сказаного висновок:

замість демагогій можна було сказати: шо в 3 і 2 різні замки-і зовсім різна конфігурація,вони не підійдуть. а багато хоче продемонструвати свої навики сарказму.

про ціну я питаю думку кожного хто з ними стикався, а не лише думку того ,хто написав статтю в вікіпедії. її я вже прочитав. я й справді спитав вашу АВТОРИТЕТНУ думку -а ви мене ссилками запльовуєте, в результаті слів багато,а смислу мало.

та все ж.те що требабуло я дізнався.

дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...