vohu Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 00:56 #1 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 00:56 якщо можна поставити DDR2 на роз"эм DDR3,що буде з продуктивністю?чи можливі конфлікти?та й взагалі чи варто купувати зараз DDR3?
k1t Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 02:08 #2 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 02:08 ти механічно це зможеш зробити? (зніми на камеру і виклади, хотів би на це глянути)
BACbOK Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 04:40 #3 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 04:40 Продуктивність впаде на 0. Будуть сильні конфлікти. Такі, що аж не працюватиме материнська плата! Соррі, але втримався. ДДР2 в слот для ДДР3 ти не поставиш. Це різні слоти. Купуй ДДР3 і не парся.
NeoN Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 07:13 #4 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 07:13 ДДР2 в слот для ДДР3 ти не поставишсила робить чудеса, ви собі і уявити не можете що роблять деякі кадри...ПС: vohu вас тут не мається на увазі, це в загальному!
Yuraul Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 07:36 #5 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 07:36 Зачотне у нас ком’юніті. Людина зважила на авторитетність учасників форуму, задала конкретне питання. Тут же усі так б’ються за адекватність. А самі? А самі взяли і обстібали людину, послали в гугль. Бляха, та якщо вам важко через себе переступити і відписати по ділу, то відписуйтесь взагалі у темі, у чому проблема? Самоствердитись?По ділу. vohu, пам’ять DDR2 і DDR3 абсолютно несумісні фізично, апаратно і, у більшості випадків, логічно (на рівні контролера пам’яті). Для того, що поставити DDR3, потрібна материнська плата, яка її підтримує. А в материнку під DDR2 стане лише DDR2 відповідно. Тому просто купити пам’ять не вийде. Треба ЯК МІНІМУМ купувати ще й материнську плату, і то якщо таку, яка підтримуватиме твій теперішній процесор, тобто на такому ж сокеті. А у випадку платформи під Інтел це частково компромісний апгрейд. В ідеалі для повноцінного апгрейду треба брати мамку/проц/пам’ять одного покоління.
sergmaestro Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 07:55 #6 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 07:55 у вападку якщо ти хочеш поставити память DDR2 і DDR3 разом чи окремо то тоді добі прийдеться купувати відповідну материнську плату яка підтримує ці два типи оперативної памяті. НАПРИКЛАД MSI P45-8D «Memory Lover»
Fedor4uk Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 08:33 #7 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 08:33 у вападку якщо ти хочеш поставити память DDR2 і DDR3 разом чи окремо то тоді добі прийдеться купувати відповідну материнську плату яка підтримує ці два типи оперативної памяті. НАПРИКЛАД MSI P45-8D «Memory Lover»Не вводь людину в оману. DDR2 i DDR3 на цій платі можуть працювати тільки окремо - одночасна робота DDR2 i DDR3 неможлива.
Serpent Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 09:27 #9 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 09:27 Зачотне у нас ком’юніті. Людина зважила на авторитетність учасників форуму, задала конкретне питання. Тут же усі так б’ються за адекватність. А самі? А самі взяли і обстібали людину, послали в гугль. Бляха, та якщо вам важко через себе переступити і відписати по ділу, то відписуйтесь взагалі у темі, у чому проблема?Це в нас ментальність така. Є хороший жарт на цю тему:В чём разница между американским, израильским и русским форумом в Сети?На американском форуме задаёшь вопрос, тебе дают ответ. На израильском форуме задаёшь вопрос, тебе задают встречный вопрос. На русском форуме задаёшь вопрос, а тебе долго рассказывают какой ты мудак.
vohu Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:19 Автор #10 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:19 ти механічно це зможеш зробити? (зніми на камеру і виклади, хотів би на це глянути) це було частиною питання,так шо не будь євреєм-не відповідай питанням на питання. Продуктивність впаде на 0. Будуть сильні конфлікти. Такі, що аж не працюватиме материнська плата! Соррі, але втримався. ДДР2 в слот для ДДР3 ти не поставиш. Це різні слоти. Купуй ДДР3 і не парся. чи є зараз принципова різниця в швидкостях між 3 і 2? і чиварто викладати зайві гроші за 3 ? vohu, вчи мат.частину! Напиши в Гуглі, замість "голі дівчата" - "DDR3". І тітка Вікіпедія дасть відповідь на твоє запитання. напиши в гуглі "толерантність"
NeoN Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:57 #11 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:57 чи є зараз принципова різниця в швидкостях між 3 і 2? і чиварто викладати зайві гроші за 3 ? я, особисто, вважаю - не варто, нічого такого не відчуєш, а гроші викинеш. (Хіба на електроенергії зекономиш )
Rock Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 11:01 #12 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 11:01 Ще я поумнічаю DDR3 зверху , внизу DDR2 , от і всім цікаво як ти будеш ставити . , а якшо в тебе на материнській платі є такі слоти , то так і треба було написати, а по суті різниця не велика .
vohu Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 13:16 Автор #13 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 13:16 після всього сказаного висновок:замість демагогій можна було сказати: шо в 3 і 2 різні замки-і зовсім різна конфігурація,вони не підійдуть. а багато хоче продемонструвати свої навики сарказму. про ціну я питаю думку кожного хто з ними стикався, а не лише думку того ,хто написав статтю в вікіпедії. її я вже прочитав. я й справді спитав вашу АВТОРИТЕТНУ думку -а ви мене ссилками запльовуєте, в результаті слів багато,а смислу мало.та все ж.те що требабуло я дізнався.дякую.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.