Перейти до змісту

Рукопашний бій і особиста безпека

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

понеділок, середа, п"ятниця

19.30

Перші заняття безкоштовні,приходь, пробуй)

На рахунок вартості- до тренера.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

25-26 лютого відбудеться ХІІ Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «РУБІЖ-2012», який проходитиме за сприяння ВОЛИНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ Бориса Клімчука “Рідна Волинь”.

Участь у зазначених змаганнях беруть понад 200 юнаків, що представляють наше місто, Волинську, Вінницьку, Житомирську, Київську, Львівську Хмельницьку, Чернівецьку області та команда з м. Бреста (Республіка Білорусь).

Мета змагань: залучення молоді до здорового способу життя, підвищення рівня майстерності спортсменів.

ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ

25 лютого 2012 р.

9.45 – 10.00 – відкриття змагань ;

10.00 – 19.00 – поєдинки учасників до 18 років.

26 лютого 2012 р.

9.30–13.30 – поєдинки учасників віком 18-20, понад 21 рік;

13.30 – нагородження, закриття змагань

Запрошуємо Вас відвідати ХІІ Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «РУБІЖ-2012 ».

Відкриття турніру 25 лютого 2012 р. в спортивному комплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, вул. Гулака Артемовського, 13 А.

Отсюда: http://molod.in.ua/2012/02/19/hii-vseukrajinskyj-turnir-z-rukopashnoho-boyu-rubizh-2012/

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вітаємо

наших вихованців з успішним виступом у

ХІІ Всеукраїнському турнірі з Рукопашного бою

"Рубіж-2012"

3a8480997f12.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 19.03.2012 в 12:06, adebt сказав:

Молодці хлопці

Молодці та не всі...

групове фото на фоні девізу "Зупинимо агресію!" дуже цікаво поєднується із тим фактом, що один із призерів цих змагань

недавно побив свого однокласника в школі так, що той лежить в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, гематомами і розбитою губою. хлопець дуже активно використовує навички, отримані на тренуваннях, для задоволення власних амбіцій і показу своєї "крутизни". не знаю, як там їх вчать і на що ставляться акценти, але коли особисто я займався ушу в тренера Шимбірьова (достатньо відома людина у Луцьку), то нас вчили не те, що не використовувати для атаки свої навички, а й навіть в самообороні бути обережними, бо добре тренований юнак може легко нанести серйозні травми.

Думаю тренерам слід більше приділяти уваги психологічним аспектам тренувань...

Опубліковано
  В 19.03.2012 в 18:44, madkot сказав:
  В 19.03.2012 в 12:06, adebt сказав:

Молодці хлопці

Молодці та не всі...

групове фото на фоні девізу "Зупинимо агресію!" дуже цікаво поєднується із тим фактом, що один із призерів цих змагань

недавно побив свого однокласника в школі так, що той лежить в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, гематомами і розбитою губою. хлопець дуже активно використовує навички, отримані на тренуваннях, для задоволення власних амбіцій і показу своєї "крутизни". не знаю, як там їх вчать і на що ставляться акценти, але коли особисто я займався ушу в тренера Шимбірьова (достатньо відома людина у Луцьку), то нас вчили не те, що не використовувати для атаки свої навички, а й навіть в самообороні бути обережними, бо добре тренований юнак може легко нанести серйозні травми.

Думаю тренерам слід більше приділяти уваги психологічним аспектам тренувань...

Добрый день... Информация изложенная Вами, madkot, довольно таки резонансная. И наверняка у Вас есть безупречные доказательства и факты (ФИО, школа + класс, просьба мне обязательно выслать в личку. Я Вас настоятельно об этом прошу.) того на что вы намекнули в вашем посте. Мы обязательно проведем внутриклубное разбирательство по данному проишествию. Я Вам это гарантирую. Но я бы все же хотел отметить Вам, что ситуации бывают разные и обстоятельства побудившие кого-то поступить именно так а не иначе...

P.S.: ... чего будут стоить 1000 слов, когда просто важна крепость руки? ...

Опубліковано

Молодці та не всі...

Хрєново. А міліція то хоч в курсі про таку ситуацію?

Я думаю, що дійсно варто було б повідомити тренера, можливо людині варто не тренуватися, а пройти якісь тренінги по керуванню агресією.

Нас тренер теж постійно застерігав від таких ситуацій. Рукою гепнути не складно, а от сидіти потім можна довго.

Опубліковано
  В 28.03.2012 в 14:41, Radchuk сказав:

Добрий день ! питання на рахунок віку , в 20 до вас на тренування ходить мона ? :)

Добрый день... Да ... К нам можно ходить в 20 (если конечно у Вас нет каких либо проблем со здоровьем воспрещающих Вам активно заниматься физ.нагрузкой)... Во взрослой группе контингент колеблется от 19 и старше... Люди в возрасте от 20 до 25 составляют примерно 60 процентов всего коллектива... В любом случае - приходите попробуйте потренироваться. Вам понравиться...

Опубліковано
  В 28.03.2012 в 20:52, adebt сказав:

Молодці та не всі...

Хрєново. А міліція то хоч в курсі про таку ситуацію?

Я думаю, що дійсно варто було б повідомити тренера, можливо людині варто не тренуватися, а пройти якісь тренінги по керуванню агресією.

Нас тренер теж постійно застерігав від таких ситуацій. Рукою гепнути не складно, а от сидіти потім можна довго.

Я Вас уверяю, что нами проведена плотная внутриклубная работа относительно этого инцидента. С виновником были проведены беседы с тренером, президентом клуба, в результате которых виновник получил серйозные предупреждения по поводу дальнейшего членства в сборной команде, да и клуба в целом а также ситуация была дана на рассмотрение командному психологу.

Мы искренне убеждены, что этот редкий случай будет последним в своем роде касающийся наших воспитанников.

Опубліковано
  В 29.03.2012 в 06:44, INsider сказав:

Добрий день ! питання на рахунок віку , в 20 до вас на тренування ходить мона ? :)

Добрый день... Да ... К нам можно ходить в 20 (если конечно у Вас нет каких либо проблем со здоровьем воспрещающих Вам активно заниматься физ.нагрузкой)... Во взрослой группе контингент колеблется от 19 и старше... Люди в возрасте от 20 до 25 составляют примерно 60 процентов всего коллектива... В любом случае - приходите попробуйте потренироваться. Вам понравиться...

А можливі нерегулярні заняття, в мене робота просто повязана з частими відрядженнями.

Опубліковано
  В 30.03.2012 в 17:15, Scorpio сказав:
  В 29.03.2012 в 06:44, INsider сказав:

А можливі нерегулярні заняття, в мене робота просто повязана з частими відрядженнями.

Да, возможны...Определенное кол-во членов наших членов клуба имеют так называемый "индивидуальный график посещений" (в следствии невозможности ходить по распорядку из-за работы, учебы и т.д.), единственное, что нюансы таких посещений нам следует обсудить в индивидуальном порядке... Если Вы все-таки решитесь то перезвоните 050 205-19-85 и мы обо всем договоримся.

Опубліковано
  В 29.03.2012 в 06:53, INsider сказав:

Я Вас уверяю, что нами проведена плотная внутриклубная работа относительно этого инцидента. С виновником были проведены беседы с тренером, президентом клуба, в результате которых виновник получил серйозные предупреждения по поводу дальнейшего членства в сборной команде, да и клуба в целом а также ситуация была дана на рассмотрение командному психологу.

Мы искренне убеждены, что этот редкий случай будет последним в своем роде касающийся наших воспитанников.

Гарний підхід. Якщо людина бачить себе в спорті і дружить з головою, то повинна задуматися.

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 02.05.2012 в 06:11, Radchuk сказав:

цікавить матеріальна складова ( ціна за місяць) , буде мені по карману чи ні

звони до тренера, всі питання по фінансах до нього.

050 205 19 85

Опубліковано

Добрый день. Вероятнее всего, что тренировки ближайшие 2 месяца будут. Но вы приходите. Рады будем встретить в нашем зале.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Заняття з рукопашного бою в клубі "Магістр" (для малих дітей) не припиняються влітку, дві групи звели в одну, тому приводьте дітей.

Заняття на 17.00 (10 школа).

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В Одессе прошел семинар по Бразильскому Джиу-Джитсу

ПОД РУКОВОДСТВОМ МАСТЕРА

АНДРЭ МОНТЕЙРО

(Бразилия, США)

ОБЛАДАТЕЛЯ ЧЕРНОГО ПОЯСА БДД, НЕОДНОКРАТНОГО АБСОЛЮТНОГО ЧЕМПИОНА БРАЗИЛИИ, ЧЕМПИОНА И ПРИЗЕРА МНОЖЕСТВА ПРЕСТИЖНЫХ МЕЖДУНАРОДНЫХ ТУРНИРОВ, ПРЕДСТАВИТЕЛЯ «CARLSSON GRACIE REVOLUTION TEAM»

В программе семинара были классы «ги» (борьбы в кимоно) и «но-ги» (шорты-рашгард (майка)):

a3b9c5622591t.jpg 3302705ead46t.jpg

5290e7af3cdet.jpg e4febba7f13dt.jpg

P.S.: Огромная благодарность "Украинской Федерации Дзю-Дзюцу" и лично руководителю "Бушинкай Интернейшенл" Евгению Анатолиевичу Радишевскому, а также моему куратору - Шихану Спиваченко Юрию Влодимировичу за приглашение и за хорошо организованный семинар.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...