Перейти до змісту

life:) очікують кардинальні зміни

Рекомендовані повідомлення

Вот и изменения: "Глава оператора мобильной связи компании «Астелит» (ТМ life:) Тансу Еэн покидает этот пост по собственной инициативе."

Источник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоки, це найкардинальніша зміна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бдуемо надіяися, що ЛАЙФ дійсно зробить зв'язок набагато якісніший і тарифну політику врегулює...

Мене особисто найбільше напрягало те, що через 3 місяці лайф блокували на вихідні дзвінки ну і + якість зв'язку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постійно перериває тільки шокаєш і гакаєш і тоже мені по 0 коп в мережі блін 50 чи 100 хвилин дають на суткі

угу, вчора на зупинці чув розмову чиюсь по телефону. Цитую "Будь на лайфі поки шо, чуєш?, альо, альо, альо! Кажу поки будь на лайфі." Я аж відійшов в сторону посміятись. Після переходу на МТС в декілька разів менше шокаю і гакаю, ще й за містом ловить. Ліміт в 30 хвилин розмов повністю покриває розмови, у яких є мета, відмінна від вбивання часу.

смс про закінченя терміну так званої халяви херр присилають забув перевірити бабуляси папа?

Мені приходить, а коханий лайф за три роки як мінімум чотири рази мене про це не попередив. 

МТС це те саме UMC про контракти якого вже забули? о там гроші реально тирили і хрен шо докажеш.

одного прекрасного дня і Вам прийде повідомлення від бамбадо і почнуть капати гроші за незамовлені послуги, відключення від яких також платне.

Змінилась назва і керують москалі обідно те шо їх кормити прмходиться в любому випадку так як тел

Турки нам рідніші за росіян?

да і спробуйте на МТС коли у вас на рахунку 60 коп маякнути в Італію чи Португалію до друзів чи рідних, за такі гроші на МТС коханому хібашо в рельсу маякнеш!!!!

зі своєї дзвінниці скажу, що потреби за кордон дзвонити не маю, а на лайфі після 3-х місяців без поповнення не те що вихідні послуги не надають, вхідні переадресовуються. Прикро, що навіть після такої відмови від мене з боку оператора, моя картка буде в статистиці подана як діючий абонент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене МТС і Білайн. Якість шо там шо там - майже однавкова (принаймні в місті я різниці не відчуваю). А про Лайф... В мого працівника Лайф, так до нього іноді дозвонитись - шо в рельсу... то автовідповідач, то абонент не абонент... опшем хз шо в вас там покращилось, але якшо людина цінує свій час та гроші, то вона обере шось нормальне і стабільне, а не буде кожен раз тобі маякувати і ждати поки передзвониш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене МТС і Білайн

аналогічна ситуація, і от що саме цікаве, якість зв'язку мені найкраща саме в білайні і київстарі, великій камінь в город білайна - слабеньке покриття - а так би й мтс викинув.

а з лайфом мав справу, тай маю час від часу, але якість чомусь мені не подобалась і не подобається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішов шукати стару сім-карту лайф. Ввімкну, гляну шо там робиться...Аж цікаво стало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

МТС лайно, до клієнтів як до бидла ставляться, якість послуг паршива, давно перейшов на бджілайн і задоволений і тарифами і якістю послуг і брендом =) хоча покриття в них дійсно не супер, але в місті проблем нема.

лайф як запам'ятався паршивим так і залишится таким в пам'яті назавжди...

на КС ще не заробляю достатньо бабла ггг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...