Перейти до змісту

Перебування ЧФ Росії в Україні продовжили на 25 років

Dream

Рекомендовані повідомлення

Продовження перебування ЧФ в Україні - дуже складне рішення і має дуже серйозні наслідки в майбутньому як позитивні, так і негативні.

Позитивні: Отримуємо дешевий газ і автоматично підтримуємо економіку східних регіонів(а, точніше, олігархічних кланів), завдяки чому вирівнюємо економіку країни в цілому. А це дає шанс в подальшому налагодити енергозберігаючі технології в східних підприємствах, про що говорив Азаров(що малоймовірно). Полегшення від дешевого "укольчика газом" відчуємо "вже сьогодні", а подальше майбутнє затуманене дурманним газом!

Негативні: По великому рахунку(дефакто) ми здаємо свою самостійність росії і повністю розписуємося у своїй безпорадності, і нужденності у газі!

А з цього випливає гоніння на українців в самій Україні.

--------------------------

а у чому по твоєму національні інтереси? у вишиванках на грудях президента і чистій українській мові?

2 ANDY без мови ти - ніхто(як і будь-яка людина, у будь-якій країні). Саме мова визначає людину та її культурну принадлежність! Мілліони хороших людей полягли страшною смертю, щоб такий смород, як ти, міг вільно ходити у вишиванці(а вже ходити, чи ні - то твоє право)а ти, з неї глузуєш.

У кожній країні є свої національні інтереси, які вона повина боронити, інакше це не країна, а мусор який можна легко спалити.

Нас палили, били, топили, голодом морили, всю інтелегенцію викосили(справжню інтелегенцію), попросту вбивали, у Сибірі морозили, а зараз намітилися перші здвиги у захисті наших інтересів, а ти тут трусиш чужі слова! Скільки тобі років: 25 -28? Ти ще синок, чиєю думкою елегантно маніпулють дядьки-руссаки, які ще залишилися з совка, як багатьма іншими думками!

Нема нації - нема країни, нема національних інтересів - нема економічного майбутнього країни, нема мови - нема українця. Бездумне стадо - ось у що стараються нас обернути.

-----------------------------------------------

Ми зараз живемо в такий час, коли слово "українець" для таких інтелегентів - це пренизливо, але так буде не завжди!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Діючий в 2008-2009 роках середній розрахунковий тариф на транспортування природного газу магістральними газопроводами для ДК “Укртрансгаз” в розмірі 40,70 грн. за 1000 куб.м без ПДВ залишається незмінним з 1 січня 2007 року. Економічно обґрунтований рівень на 2010 рік – 119,25 грн. за 1000 куб.м без ПДВ.

У І кварталі 2010 року НАК "Нафтогаз України" незважаючи на зростання вартості імпортованого газу продовжує здійснювати постачання газу для споживачів України за цінами і тарифами, що діяли у 2009 році ( грн. за 1000 куб.м).

• Населення - 596,32

• Підприємства комунальної теплоенергетики - 872,78

• Промислові підприємства - 2457,40

Водночас, економічно обґрунтовані рівні цін на природний газ, з урахуванням ПДВ, цільової надбавки, тарифів на транспортування, розподіл й постачання в 2010 році становлять (грн. за 1000 куб.м ):

• для населення - 1 055,19 ;

• для підприємств комунальної теплоенергетики (на обсяги газу, що використовується для надання населенню послуг з опалення та гарячого водопостачання) – 3 518,41;

За умови збереження у бюджеті України на 2010 рік суми компенсації у розмірі 6,5 млрд.грн. ціна природного газу для підприємств комунальної теплоенергетики з 1 квітня 2010 року має становити – 2 764,47;

• для бюджетних організацій та установ – 3582,01;

• для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання – 3 518,41.

Встановлення пільгового рівня ціни для певної категорії споживачів можливе лише за рахунок адекватного підвищення ціни для інших категорій споживачів, або ж за рахунок видатків з державного бюджету для компенсації різниці в цінах.

http://www.naftogaz.com/www/2/nakweb.nsf/0/E5503D440FDB92E7C22576DC00635065

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна може забезпечити себе власним газом

Потрібно лише вкласти 200 мільйонів доларів у розвідку покладів

24.04.2010 17:48

В Україні достатньо перспективних газоносних площ, щоби повністю забезпечити себе власним газом, заявив у коментарі Gazeta.ua генеральний директор гірської компанії "Укргеопроект" Віктор Металіді.

«Значна кількість покладів може бути зосереджена у шельфі біля острова Зміїний. Окрім того, ще не оцінювалися ресурси газогідрату і вугільного газу метану», - сказав експерт. - Щоби забезпечити себе газом, державі слід вкласти у розвідку покладів близько 200 мільйонів доларів. Газ лежить на глибині 5-6 кілометрів, одна свердловина обходиться у 5-6 мільйонів доларів. Але ж ми відкриваємо ресурс, який коштує 3-5 мільярди».

Нагадаємо, екс-заступник міністра охорони навколишнього природного середовища Дмитро Гурський заявив, що покладів українського газу має надовго вистачити на всі потреби країни і навіть на експорт. Запаси газу, підготованих до експлуатації, становлять 1,2 трильйона кубометрів. Повністю розвіданих – 4,7 трильйона, частково розвіданих – 3 трильйони кубометрів.

2 енді, ти дядьку просто не відаєш в якій багатій країні ти живеш і її зовсім не потрібно ставити раком, можна обійтись без проституції і нормально жити наклавши болта на схід і захід

Я вже писала, що наші компанії не мають ні технологій ні спорядження, щоб бурлити свердловини глибше ніж на 100 метрів. Іноземні компанії теж не спішать іти розвідувати шельф Чорного моря. А Ви, шановний ромакса, пишите про глибину 5-6 км.

За даними НАК "Нафтогаз" :" видобувним підприємствам Компанії у 2009 р. вдалось зберегти темпи проведення розвідувального та експлуатаційного буріння. За рахунок підвищення ефективності проведення бурових робіт по найбільшому в Україні видобувному підприємству ДК "Укргазвидобування" кількість свердловин, закінчених будівництвом збільшено з 81 шт. у 2007 р. до 86 шт. у 2009 р.

В результаті виконаних в 2008 – 2009 роках геолого-розвідувальних робіт Компанії вдалося здійснити значний приріст розвіданих запасів вуглеводнів, які в 2007 році складали – 27,3 млн.т умовного палива, в 2008 році – 28,4 млн.т умовного палива, в 2009 році – 26,7 млн.т умовного палива. "

Отакий от приріст.

У 2009 році підприємствами Компанії видобуто:

- 19,3 млрд.куб.м природного газу (у 2007 та у 2008 роках – по 19,2 млрд.куб.м);

- 3,6 млн. тонн нафти та газового конденсату (у 2007 р. – 4,0 млн.тонн, у 2008 р. – 3,9 млн.тонн)

Стільки поки можемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я згідна, промисловості потрібно модернізуватись, переходячи на енергозберігаючі технології. Але поки в договорі закладена квота на вибирання газу - це буде досить складно. Тим більше якщо ціну на газ для промисловості не зменьшити, а виставити реальну(з 2457,40 до 3 518,41).

А поки та сама Європа не просто не відмовляється від російського газу, а ще й будує нові газопроводи, щоб забезпечити його безперебійне постачання. Виторговуючи в Росії ціну кожен як може (для кожної з європейських держав ціни є різними і становлять комерційну таємницю).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна Luychi, на рахунок цього

Я вже писала, що наші компанії не мають ні технологій ні спорядження, щоб бурлити свердловини глибше ніж на 100 метрів. Іноземні компанії теж не спішать іти розвідувати шельф Чорного моря.
я з Вами абсолютно згідний.

В ідеалі необхідно оголосити тендер на розробку родовищ. Хто запропонує найкращі умови (неважливо хто це - російська компанія чи американська або з Європи), того оголосити переможцем. Для прикладу, видобутий газ ділити на паритетних началах або якісь інші умови. Але такі, що б відповідали національним інтересам України.

Але в мене закрадається сумнів, що даний тендер буде проведений чесно. Сьогоднішній уряд надасть перевагу, скоріш за все, бо це ж росіяни, і за хороший "відкат". Тимошенківський уряд надав би перевагу тому, хто дасть більший "шалений відкат". Получається якесь замкнене коло.

Як казав професор Преображенський ("Собаче серце", М.Булгаков): Разруха не в клозетах, а в головах.

Тобто вирішення питання лежить в площині нашого політикуму. І що саме цікаво - такої людини, яка б зараз відстоювала в першу чергу національні інтереси України - я не бачу. Нема нікого, і невідомо, коли з'явиться така людина. І ось це лякає. А то звикли наші політики - під гаслами захисту інтересів України, відстоювати свої, особисті інтереси. Так, звичайно, так політики роблять у всьому світі. Тільки чогось у всьому світі (в першу чергу ЄС та США, а також більшість країн Британської Співдружності) населення живе на порядок краще ніж ми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, взагалі то бажаючих брати участь в подібному тендері поки не було. Це дуже дороговартісний проект і дуже "довгі" гроші.

Це якщо буквально відповісти Вам.

А якщо в загальному, в контексті державних інтересів... Знаєте, чим я втішаюсь?

От було 2 великих диктатора в один і той же час - Сталін і Гітлер. Влада першого була безмежною і він безкарно знищував усіх кого заманеться - і ворогів, і союзників, і своїх же приспішників. Влада другого була обмежена приватним капіталом на який він не міг не зважати.

Так от - Янукович, як і Ющенко, як і Тимошенко та й майже всі інші наші (та й не наші) політики підтримуються великим капіталом - по інакшому не виходить. І рано чи пізно ті самі великі капіталісти, ряди яких постійно зростають – не зможуть ВСІ мати доступ до державних грошей щоб дотувати свої підприємства. Тоді вони змушені будуть, для забезпечення конкурентноздатності своїх товарів,впроваджувати енергоекономні технології, шукати альтернативні джерела і інвесторів для розробки українських родовищ.

Часи первинного накопичення капіталу минули – майже все розкрадено, прийшов час перерозподілу і укрупнення підприємства для подальшого їх розвитку.І тоді ті ж самі українські капіталісти будуть тиснути на державну владу, щоб вона захищала таки власного виробника. А разом з тим власні інтереси.

Тільки хочеться щоб цей процес пройшов швидше і якомога безболісніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мистер Смит... Нео пришел, чтобы Вас уничтожить, но рука не поднимается.

Спишем вашу глупость на вашу молодость.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офф-топ

Не зовсім зрозумів Вашу думку, містер Ді (чи Нео, не знаю як Вам більше подобається).

Ви хочете перейти на особистості чи потролити? Тоді переходьте до ПМ (якщо хочете перейти на особистості), якщо потролити, то не варто цього робити, тим більше, якщо Ви маєте ТАКИЙ поважний рік. Давайте по темі.

Якщо Ви, містер Ді, помітили, я дискутував з [nd] і ми досить нормально подискутували не переходячи на особистості і не ображаючи один одного, і не звинувачуючи один одного в дурнуватості (рос. - глупость). Але з-за свого поважного віку, Ви, мабуть, цього не помітили.

Тому на наступні Ваші тролистські повідомлення я звертати увагу не буду. Тільки відповідати на Ваші, Містер Ді, повідомлення, які будуть стосуватимуться даної теми.

З повагою, м.Сміт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви, містер Сміт, моглиб просто поставити мінус моїй доповіді, а не писати позачерговий свій безглуздий звіт.

Я мінус Вам не ставив лише тому,

що сприймуть це

як особисту ненависть до Вас, тому що

я замінусив би кожен другий

Ваш пост... лише за дурість,

і нічого особистого.

©Diкспір

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офф-топ

Зарікаюсь - останній раз Вам відповідаю.

По-перше, не в моїх правилах ставити "-" людям за думки, що різняться від моєї думки. Я ставлю "+" тим повідомленням, якщо воно подобається мені або відповідає моєму світогляду/вихованню.

По-друге. Шановний Di-велотато, якщо Ви сьогодні на "покатушках" проїхали не один кілометр без велосипедного сідла і з даного приводу перебуваєте не в дусі, то не треба зганяти злість (це саме те, що Ви зараз демонструєте) на інших людях.

Хочеться переходити на особистості (назвали мене дурнем, назвали мої пости безглуздими звітами і т.п.), ще раз кажу - в ПМ.

Прохання до модератора даного розділу, vanus, почистити дану тему від флуду та тролизму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і ти енді також стараєшся поменьше монголо-татарського продукту купувати, чи не так?

Значить експорт-імпорт:

(п.1 питання доцільно розглядати, коли влада працює на Україну!) Поїхали:

чорноземи - нормальний догляд за ними (сівозміна, не перевиснажувати олійними культурами) і ось тобі мільярдний експорт, а він і зараз мільярдний, просто з полів маркіза барабаса (колись літом їздили в Миколаїв - вся Україна в житах, які потім гарненько-тихенько в одеський порт і ту-ту і ще якомусь олігарху захотілось яхточки)

Ми географічна Європа, політично фіг знати но точно не Європа, ну й не потрібно. Так от ми межуємо з ЄС, у нас дешева робоча сила, у нас є ресурси, енергетика, тобто в нас є все для того щоб буржуї почали будувати в нас заводи-фабрики, забезпечувати їх найновішими технологіями і валити це все на експорт, абсолютно нас нічим не загружаючи, крім екологічного і податкового контролю. Але це все при виконанні п.1! По факту: люди забезпечені гарантований робочим місцем з середньою гарантованою зарплатою, чому гарантованою, бо буржуї гарно все планують тому не завжди їм і криза страшна, держава - податками. Буржуї тішаться, що Китай переїхав так близько. Китай нервово курить збоку. Ось тобі і експорт, плюс але це знову ж таки при виконанні п.1. ахмєтівський металопрокат можна поставляти в Європу у вигляді дверей, кузовів до бех, мерсів, але це вже потрібно переконати буржуїв, ну і іншими чинниками збільшуючи експорт технологічних товарів, а не тупоресурсів. Посилай нафіг рашу і будуємо літаки не для виставок і держдотацій, а на продаж. І коли це все закрутиться імпорт буде нам не страшний він просто буде приносити задоволення людям, а з часом і ми зможемо це виробляти якісно але дешево.

натомість зараз інвестор двісті раз подумає чи сунутись йому в цю чорну вонючу діру Якуновича-Азарова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без мови ти - ніхто(як і будь-яка людина, у будь-якій країні). Саме мова визначає людину та її культурну принадлежність! Мілліони хороших людей полягли страшною смертю, щоб такий смород, як ти, міг вільно ходити у вишиванці(а вже ходити, чи ні - то твоє право)а ти, з неї глузуєш.

У кожній країні є свої національні інтереси, які вона повина боронити, інакше це не країна, а мусор який можна легко спалити.

Нас палили, били, топили, голодом морили, всю інтелегенцію викосили(справжню інтелегенцію), попросту вбивали, у Сибірі морозили, а зараз намітилися перші здвиги у захисті наших інтересів, а ти тут трусиш чужі слова! Скільки тобі років: 25 -28? Ти ще синок, чиєю думкою елегантно маніпулють дядьки-руссаки, які ще залишилися з совка, як багатьма іншими думками!

Нема нації - нема країни, нема національних інтересів - нема економічного майбутнього країни, нема мови - нема українця. Бездумне стадо - ось у що стараються нас обернути.

-----------------------------------------------

Ми зараз живемо в такий час, коли слово "українець" для таких інтелегентів - це пренизливо, але так буде не завжди!!!

Шановний я врівноважена і спокійна людина. Але прочитавши цей ваш понос про нас хороших і ображених і в мене терпіння не вистачило. Вас били , топили, голодом морили. І як кажуть в тій самій Одесі "та шо ми говорим". Не приписуйте будь-ласка страждання чужих людей, собі. А краще верніть ту так звану вашу інтелігенцію яка втікала з цієї країни по польських паспортах і тепер сидячи в Канаді в США в Аргентині розказує як нам жити і що робити. Не тепер треба там прапорами маячити і розказувати як ви вболіваєте за цю країну а тоді лопатою та кайлом махати щоб підняти цю країну з ж.пи. Те Що ви шановний тепер маєте строєне руками теж і моїх дідів, вони кайлом і лопатою махали не для того що б зараз якийсь набундючиний націоналіст починав ділити де і чия пісочниця. Ви спочатку збудуйте, поставте на ноги, а тоді і починайте ділити так як ви це робите, з періодичною регулярністю вже 20 років. Мало, ще вам мало, та коли ж ви нарешті понажираєтесь, що б могли замовкнути нарешті і не бунтувати цю країну. Я розумію п...ти не мішки совати. Але вистачить вже цього проносу. Дайте спокійно і нормально цій країні працювати і розвиватися. А життя саме поставить всі крапки над і.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моїх дідів, вони кайлом і лопатою махали не для того що б зараз якийсь набундючиний націоналіст починав ділити де і чия пісочниця.
уточни будь-ласка де вони махали. Мій махав в Хабаровському краї, його разом з сім'єю виселили з великої гарної хати (яку він збудував) недалеко біля Крехова.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 DOG

1. Ніяка інтелігенція нам не допоможе, крім нас самих. Спасіння того, хто тоне - діло рук його самого! Насильно нікого вертати не треба, якщо вони самі не захочуть, і навіть, якщо вони вернуться, мана з неба вам не впаде!

2. Ніякими прапорами я не маячу, а стараюся донести, що роздавати наше майбутнє за "солодке сьогодні" - це по країній мірі не розумно!

Наше майбутнє в наших руках, і ніхто нам його не збудує, крім нас самих! А щоб збудувати його, потрібно немало попотіти, воювати за ринки збуту(як про це наголошував ромаха), інакше прогресу не буде. Але, насамперед, нам потрібно визначитися, хто ми такі: українці чи русаки. А то виходить, що значна частина вважає себе росіянами, і українські інтереси їм байдужі.

Сім"я - це великий масштаб країни, якщо я зможу відстоювати інтереси сім"ї, то буде відповідний фінансовий рівень моєї сім"ї. Якщо мені буде п...й на інтереси моєї сім"ї, то, відповідно, сім"я буде бідувати. Кожен б"ється за своє місце під сонцем, і це цілком нормально у сьогоднішньому світі, це твориться скрізь. У країнах з сильною національною свідомістю(не фанатичною) культурний і фінансовий рівень набагато вищий! А якщо взяти Україну, хто дбає за її інтереси? Та ніхто. Ахметов, Пінчук, Коломойський, Фірташ, Жеваго, Ярославський, Хорошковський - ці дядьки подавно будуть топити інтереси країни во благо своїх. І саме вони приймають ключові рішення для країни, і саме тому такий великий розрив між дуже багатими і дуже бідними, і саме з ними прийдеться мати справу.

В моїх словах ніякого націоналізму, холодний розрахунок, який може допомогти.

А "зеленим хлопчикам", потрібно білше вивчати історію країни(не з радянських підручників), в якій вони живуть. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лопатою та кайлом махати щоб підняти цю країну з ж.пи.

Ну для того щоб країну з жопи підняти, її спочатку потрібно туди засунути.

Але вистачить вже цього проносу.
підтримую, бігом до проктолога.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моїх дідів, вони кайлом і лопатою махали не для того що б зараз якийсь набундючиний націоналіст починав ділити де і чия пісочниця.
уточни будь-ласка де вони махали. Мій махав в Хабаровському краї, його разом з сім'єю виселили з великої гарної хати (яку він збудував) недалеко біля Крехова.

Та ніде його діди не махали, це просто ще один представник "коренной интеллигенции Луцка" діди якого, катували наших дідів в лісі, спалювавли живцем села, які не здавлися руSSістам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='26 апреля 2010 - 00:38' timestamp='1272231485' post='485108']

доцільність інвестицій залежить від розміру капіталовкладень. у якій країні дешевше будувати цехи? у тій якій зимою -25 чи у якій зимою +15-20? а це вартість капітального будівництва, вартість встановлення відповідного обладнання для обігріву приміщень, проведення тепломереж і вартість будівництва котельних, вартість опалення пріміщень 5 місяців у рік із 12. а для раши, тим часом, ми південь. 

далі. китайцю треба штанці, шльопанці і плошку рису. нам треба чоботи, теплий одяг, у холодному кліматі ми тратимо більше калорій і нам треба кусок мяса. нам треба так само будувати власні житла із врахуванням зимових температур і опалювати власні житла.

а у якій країні доцільніше розміщати виробництво - де людям у місяць треба платити 30 доларів, чи де треба платити 300?

реальні інвестиції в україну прийдуть тільки тоді коли китайці, індонезійці, в'єтнамці, бангладешці з індусами стануть значно дорожчі за нас, навіть дорожчі ніж наше капітальне будівництво і вартість опалення. і досить себе тішити ілюзіями і розкидатся навколо найсправжнісіньким, вибач, гамном – доти нас чекають тільки ті "інвестиції" яких не хочуть до себе пускати нормальні країни: шкідливі для людей або екологічно небезпечні виробництва; виробництва, збудовані на "брудних" грошах і таке інше, "виробництва" збудовані навколо видобутку будь-якої української сировини. причому найбільш дешевим і варварським методом; "інвестиції", спрямовані на усунення конкуренції. не більше.

Про які інвестиції можеш говорити, коли країна нагадую одну велику порохову бочку? Який даун в неї буде інвестувати, коли на кожному кроці чинуша старається з тебе зістригти бабло, коли в країні повний правовий безпредел. Як можна взагалі говорити за інвестиції, коли країна сама не розумії хто вона така, і що вона хоче???

Ти ж сам по великому рахунку, ще не визначився, хто ти такий. Определись пожалуста.:)

європі тим часом давно криза перевиробництва - і виробити будь-що у будь-якій кількості - давним давно для цивілізованих європейців не проблема. у багатьох галузях ми уже сьогодні точно здатні виробити набагато більше ніж спроможні спожити, навскидку: морозиво, горілка, цукерки, тверді сири, пиво. але справа у тому, що європа будує бар'єри на шляху нашої продукції: однією рукою всіляко змушує нас відкривати ринки (ВТО, зона вільної торгівлі і т.д.) іншою закриває свої ринки від нас (антидемпінгові справи, екологічні стандарти, євро-3, євро-4, євро-5 і таке інше). Це рівним чином стосується, шановний, і азарова з януковичем, і юленьки з ющенком, і навіть містера кучми. не-бе-ру-ть. сировину - да. беруть. а готовий продукт - не хочуть. і інвестицій чомусь уже скоро 20 років як нема. а обіцяли то як, га? найнародніший президент із найнароднішою прем'єркою. а росіяни - тим часом -  куплять. і літаки куплять, і "кузови до бєх" куплять, і двері теж куплять. і білоруси. і казахи. і туркмени. ага. і інвестицій дадуть. уже дають. 

про чорноземи: чорноземи давним давно видають усе, на що спроможні; спроби далі підвищувати урожайність - це уже ГМО, тонни хімікатів, технології які виснажують землю і без твоїх олійних культур - почитай як у данії вирощують свинок, чи чим займаються американські монсанто і бенетон в аргентіні і багато стане зрозумілішим. європа бачить нас винятково як ринок збуту, і навіть більше: вони хочуть нам збути мільйони таблєток від міфічного грипу, метадон для наркоманів, використане ядерне пальне. так, я згідний, що в україні надто багато земель парують - але проблема та ж сама - відсутність ринків збуту: європа не пускає; а росіянам ми 5 років в спину без мила лізли.

Зі свого спілкування з європейцями можу сказати, що їм просто п.фіг на Україну, ніяких ринків збуту вони тут не бачуть(із нашою здохлою економікою) їм тут просто нема чого продавати, ну хоча крім "вух мертвого осла". Багато Німців, Чехів, Поляків, Словаків, і інш. задавали мені одне і теж питання - "чому ви українці будучи такою великою і потенціально багатою країною, жебракуєте тут перед нами, чому ви у себе не можете навести порядку"?

і останнє - назви мені якусь країну, яка вперто посилає нафіг сусідню: я тобі підкажу: сомалі, північна корея, афганістан, ірак і ще економічний гігант, де уся корупція належить винятково президентській вертикалі - грузія.

Називаю - США попросту кладе болт на проблеми Мексики, Мексиканці гинуть в пустелі від спраги, голоду, койотів і пуль ренйджерів, пербігаючи кордон США. Весь експорт Мексики перекривають хитрі закони, положення США.

Цього надіюсь тобі хватить.

Тоо andy - Якщо ти, хочеш стати перед кимось раком, це не означає, що інші теж хочуть сати у цю позу. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эта проста п№%дейц какой-то!

Хлопцы, вы читаете то, что [nd] пишет, не? Какая в сраку индустрисрализация???

И самое главное: поясните мне, глупому, как расположение ЧФ РФ влияет на то, что Anubius уже посчитал, что половина украинцев - москали? :sq_ye:

там что, крейсер стреляет по Одессе ?

- Николай, можна я свою корову к твоему забору привяжу?

- Та ніколи в житті!!! Бо я - УКРАЇНЕЦЬ! А корова твоя по-москальськи мууу каже.

- Николай, ну давайте я Вам молока дам и долга часть прощу.

- Та ніколи я, українець, не буду залежним від тебе і сраку тобі лизати не буду!

- Та какую такую сраку вы придумали?? Это же проста карова у забора! А мы с вами братья двоюродные!

*Микола рве на собі вишиванку, на грудях тату - тризуб*

- Ніколи українці не корилися, і зараз не підкоремся!

А шо, кстати, все молчат за то, шо Москва для компьютеризации своих школ закупает букридер(электокнигу) украинского производства???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

енді в тебе якась політична сліпота чи що

і останнє - назви мені якусь країну, яка вперто посилає нафіг сусідню: я тобі підкажу: сомалі, північна корея, афганістан, ірак і ще економічний гігант,
а де раша, енді, де раша

воно ж перепосилало всіх своїх сусідів, а ти це не побачив :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще цитати з російської преси.

Со стороны Украины будут говорить (и уже говорят!) о сдаче государства, что все же является преувеличением. Украина – не Крым, а Крым никогда не был и вряд ли в ближайшие лет 25-30 стал бы украинским. И, тем не менее, Украина, похоже, в самом деле, потеряла больше, а получила меньше: потеряла натовскую перспективу, пусть во многом спекулятивную, но, безусловно, статусную. Для Украины этот «обмен» – болезненная потеря в имидже, причем более ощутимая как раз таки внутри страны, хотя говорить будут (и уже говорят!) об имидже внешнеполитическом. Для граждан молодой страны присутствие российского военного флота (пусть символического!) – лишнее свидетельство консервации колониального состояния. И, как это часто бывает, украинцам кажется, что все вокруг это самое бельмо в глазу видят и воспринимают именно так и не иначе. Что совсем не обязательно. Музейный ЧМФ не более чем символ, а поле действия символических значений ограничено: кажется, лишь Россия и Украина составляют этот узкий клуб посвященных.

Сомнительное украинское приобретение – сакраментальная газовая скидка – должна пониматься в категориях экономической тактики. Кабинет Азарова получает бюджетную передышку. Для путинского Кабинета все выглядит иначе: Украина в ее нынешнем состоянии все равно не смогла бы платить больше, между тем в долгосрочной перспективе газ дешевеет. С такой точки зрения, речь идет о стратегическом выигрыше России.

Джерело - "Ежедневный журнал"

А ось і ще одна думка (теж "Ежедневный журнал")

Однако в результате в ловушке оказалась не Украина, а Россия. Украина сможет экономить по четыре миллиарда долларов в год уже сейчас. А соглашения по флоту начнут реализовываться лишь через семь лет. Между тем украинская оппозиция не оставляет никаких сомнений, что как только она придет к власти, все соглашения о флоте будут немедленно денонсированы. А украинская конституция позволяет по-разному интерпретировать вопрос пребывания российского флота. С одной стороны, в тексте основного закона утверждается нейтральный статус государства, и там четко прописан отказ от любого иностранного военного присутствия. Однако, с другой, так называемые «переходные статьи» Конституции констатируют: «Использование существующих военных баз на территории Украины для временного пребывания иностранных военных формирований возможно на условиях аренды в порядке, определенном международными договорами Украины, ратифицированными Верховной Радой». В такой ситуации все зависит от того, кто будет обладать высшей исполнительной властью. По сути дела Виктор Янукович буквально в первые дни своего президентства сделал Кремль заложником своего пребывания у власти. Теперь Москва жизненно заинтересована в том, чтобы и сам Янукович и его «Партия регионов» оставались у власти аж до 2042 года. И 4 миллиарда долларов в год могут оказаться сущей безделицей по сравнению с теми деньгами, которые Януковичу удастся вытянуть из России. Ведь любое ухудшение социально-экономической ситуации на Украине можно будет объявить угрозой смены власти и стало быть угрозой нахождению российского флота в Крыму.

А це вже Портніков (на Грянях.Ру) :

Россия опять поторопилась. Непонятно только - зачем? Что за срочность была подписывать соглашение о продлении пребывания флота? Янукович, кажется, только что стал президентом страны, в отставку не собирается. Существующее соглашение о базировании ЧФ в Севастополе не предусматривает возможности обновления его плавсостава и техники - и новый документ ничего не меняет в договоренностях Бориса Ельцина и Леонида Кучмы. Автографы Дмитрия Медведева и Виктора Януковича - это подписи на груде металлолома. И сейчас Черноморский флот представляет из себя скорее с трудом плавающий музей боевой славы, а во что он превратится через 30 лет, и представить трудно.

Был ли другой выход из ситуации? Конечно же, был, если действительно есть желание сохранить флот, а не покрасоваться перед телевизионными камерами. Это и возможность перебазирования ЧФ туда, где его можно осовременить. И кропотливая работа по подписанию нового соглашения об аренде базы, в которое можно было бы включить положения о модернизации флота после 2017 года. Но теперь все. Три десятилетия на гниение - и только.

Украинская оппозиция тоже получила от подписантов неожиданный подарок. Больше не нужно будет никому доказывать, что Виктор Янукович не изменился. Еще несколько дней назад воинственные настроения части окружения Юлии Тимошенко вызывали скорее иронию у остальных оппозиционеров. Теперь воевать готовы все, потому что это выгодная и прибыльная борьба, которую поймет и оценит электорат. Тот, кто окажется в этом противостоянии самым активным, и станет следующим президентом Украины. Критика кабальных соглашений с Россией станет для этого президента делом чести - хотя флот, вероятно, так и останется хиреть в доках Севастополя.

Реванш может наступить гораздо раньше чем кажется - не нужно думать, что на Украине никогда не будет выборов. Уже в 2012 году оппозиция может одержать победу на парламентских выборах, превратив Виктора Януковича в Виктора Ющенко. Но что опасно - маятник отношений с Россией, теперь доведенный до восточного упора, вновь будет дожат в другую сторону. Я уже и не спрашиваю, отвечает ли это национальным интересам Украины. Меня интересует, отвечает ли это национальным интересам России.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось ще.

Розбір «харківських польотів», який іде нижче, — зроблений для українців . Хохлам можна не читати.

"Дзеркало тижня"

http://www.dt.ua/1000/1550/69290/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='26 апреля 2010 - 10:38' timestamp='1272267510' post='485249']

енді в тебе якась політична сліпота чи що

і останнє - назви мені якусь країну, яка вперто посилає нафіг сусідню: я тобі підкажу: сомалі, північна корея, афганістан, ірак і ще економічний гігант,
а де раша, енді, де раша

воно ж перепосилало всіх своїх сусідів, а ти це не побачив :g05:

рома, я правда не розумію, в тебе якийсь росіянин бабу відбив? чи курку вкрав? звідки така патологія?

Всю Ромину сім"ю, рускі вивезли в Сибір, де половину з них попросту згноїли голодом і морозом, відбрали їхню хату, землю, їхнє майно, відібрали все те, на що Ромин батько так тяжко працював і поклав все своє життя. І після повернення з силкі, їх гноїли і бичували опкоми, горкоми і інша срань, недавали десь толком встроїтися на роботу, не прописували і т. п.

Не дай боже тобі таке пережити! У Роми(і в таких як він) є залізне право спалити пів росії, за ті звірства!!! :mdr: :mdr: :mdr:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не пройшовши дороги його сім"ї, ти просто не поймеш про що, тобі говорять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чимось минуле твоєї родини затронув. Чи може міні тобі розказати минуле своєї родини. Це я тобі ще щось уточнювати маю. Ти на в круги подивись уважно, що з 45р збудовано було на цій землі, а що 91р ви збудували, ще щось комусь доказувати треба. Та ви розвали те що мали, а тепер сидите і чухаєте одне місце, Європу вам подавай. Чи може ти з свого будинку з їдеш, його ж напевно теж росіяни чи казахи будували. Давай справедливість встановимо, поділимо, кухня тобі ,казаху спальня, росіянам прихожу віддамо. Ще раз повторюю не той що у Канаді вишиванку носить і пісень співає є Українцем, а той хто тут працює як віл проклятий на цій землі. І менше всього цих людей цікавить хто поряд живе, і на якій мові говорить і якої вони національності. Пахати більше треба а не язики чесати. "Не словом а ділом" доказувати треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, пахарі підтягнулись, їх завжди у дискусіях не вистачає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, пахарі підтягнулись, їх завжди у дискусіях не вистачає...

Прибережи будь-ласка свій дешевий сарказм для когось другого. Можливо він і робить на когось і якесь враження, але явно не на мене.

Месний міні найшовся ...

Я буду радий коли ті пахарі заставлять таких як ти платити за те що ти їси, достойну ціну, їхній тяжкій праці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...