Перейти до змісту

Хороший монітор вибираю

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Dell UltraSharp U2410

Philips 240PW9ES

в кого є якийсь з такиз моніторів , цікавить як вони в іграх

Або вислухаю поради щодо хорошого монітора для ігор, ато в мене потихеньку загинаєтся Samsung SyncMaster 757nf і хочется щоб не крепко вічути перехід з елт монітора на жк

Опубліковано

MANJAK11, а як на рахунок обрати монітор, сервісний цент якого є і в Луцьку?

Типу Samsung 22" (а далі по грошах). Моделі, навороти і т.д.

Опубліковано

Dell UltraSharp U2410

Philips 240PW9ES

в кого є якийсь з такиз моніторів , цікавить як вони в іграх

Або вислухаю поради щодо хорошого монітора для ігор, ато в мене потихеньку загинаєтся Samsung SyncMaster 757nf і хочется щоб не крепко вічути перехід з елт монітора на жк

В принципі обидва монітори хороші. Тут скоріше який тобі більше сподобається.

Провіряв по магазинах, їх можна заказати? Бо я 2 місяці тому так і не зміг заказати Dell'а 22'' з IPS матрицею. :(

Опубліковано

MANJAK11, а як на рахунок обрати монітор, сервісний цент якого є і в Луцьку?

Типу Samsung 22" (а далі по грошах). Моделі, навороти і т.д.

ну я взагалі відштовхуюсь від найголовнішого, в моніторі найголовніше матриця, самсунга з IPS матрицею не знайшов, тільки PWA ,

120 герцовий на хотлайні не знайшов,хоча теж задумувався над ним, ціни відповідно не знаю

Делл вродіби можуть привезти

Опубліковано

Філіпс теж можна привезти. Але Дел якийсь такий фундаментальніший: всі мислимі входи і виходи, кардрідер, заводська калібровка (не знаю, що це значить, але звучить солідно). :D

Опубліковано

ну я взагалі відштовхуюсь від найголовнішого, в моніторі найголовніше матриця, самсунга з IPS матрицею не знайшов, тільки PWA ,

120 герцовий на хотлайні не знайшов,хоча теж задумувався над ним, ціни відповідно не знаю

Імхо 120 герцові монітори це тільки маркетинговий хід. При всіх інших однакових параметрах різниці помітно не буде.

PVA матриця з 8 мс відгуку, для ігор реально повільна видно шлейфи від предметів (заявляю, як власник такого:))

Я всіма руками за IPS.

Опубліковано

Я, б на твоєму місці не сильно покладався б на те, що можуть привезти.

Бо монітори такого плану, про які ти говориш в нас у магазинах не знайдеш.

А якщо привезуть, то ціна може бути відчутно завищена.

Я, наприклад, коли купував монітор, спеціально їздив в Київ.

Причому їздив два рази. Коли їздив перший раз - то монітор був лише в 2 місцях, але там і там з битими пікселями.

Прийшлось чекати, коли привезуть нову партію і їхати повторно :-)

Опубліковано
Імхо 120 герцові монітори це тільки маркетинговий хід. При всіх інших однакових параметрах різниці помітно не буде.

є знайомі геймери, які мають ці монітори. різниця між ними та моніторами 60 Гц, 75 Гц дуже помітна. Загалом це моніторі для ігор, як і писалося в назві теми.

Особисто я не замислюючись взяв би одну з тих моделей, що я написав. IPS, PVA це не для ігор (вони більше для графіки, в іграх жанру FPS присутня розмитість), да і дорого

Ціни тут - http://price.ua/samsung/samsung_syncmaster_2233rz/catc23m163624.html

http://hotline.ua/tx/samsung_syncmaster_2233rz

ViewSonic FuHzion VX2268wm ~319 евро (цена в России), точной цены нет, т.к. с данным производителем в Украине сейчас большие сложности. Купить последние модели мониторов крайне сложно.

А вообще раз уж на то пошло, то вот супер-пупер вариант Full-HD 2ms GTG, который скорее всего нужно везти из-за границы ( :

Acer S243HL bmii 24" Widescreen LED Monitor

http://www.buy.com/prod/acer-s243hl-bmii-24-widescreen-led-monitor-8-000-000-1-2ms-1920x1080/q/loc/101/212640469.html

цена у буржуев - 300$

upd: написано, что есть в наличии тут - http://www.brain.com.ua/Monitor_TFT_ACER_S243HLbmii_ETFS3HE001-p30095.html

цена - 2,536.50грн

Опубліковано

всерівно стремно вибирати ((( хочется купити років на 5 монітор, хочется купити дійсно надійну і якісну річ бо я завжди був впевнений ,що найважливіше в компі це монітор,відяху поміняти можна а очі ні,також цікаво чи *дісно такий страшний чорт ,як його малюють* тобто чи дійсно варто платити 600 баксів за IPS матрицю, тому й питаю поради у користувачів ,бо самому глянути ніде, хоча в нас навряд чи знайдется багато користувачів таких моніторів , Plum написав би щось,в нього точно якийсь супер апарат стоїть :)

Опубліковано

платити за IPS матрицю 600 баксів варто. Картинка там супер і на очі не так впливають як TN (кут огляду більший і т.д.). Проте треба чітко знати для яких цілей він вам потрібен. Тому що в статичному зображенні, в графічних пакетах, дизайні і т.д. вони проявляють себе чудово. Але якщо там будуть гратись якісь динамічні ігри, то картинка буде "пливти" і "розмиватись" (В IPS час відгуку вищий, ніж в TN)

Опубліковано

Я би взяв Philips 240PW9ES.

в самого Philips 200CW8FB.Повністю влаштовує,і час відклику,і кути огляду,в користуванні вже 2 роки,а взагалі гарантія на 3.

Опубліковано

платити за IPS матрицю 600 баксів варто. Картинка там супер і на очі не так впливають як TN (кут огляду більший і т.д.). Проте треба чітко знати для яких цілей він вам потрібен. Тому що в статичному зображенні, в графічних пакетах, дизайні і т.д. вони проявляють себе чудово. Але якщо там будуть гратись якісь динамічні ігри, то картинка буде "пливти" і "розмиватись" (В IPS час відгуку вищий, ніж в TN)

це все я знаю (( тому і вагаюсь, хоча в Делла заявлено 6мс а в філіпса 5мс, відносно дешеві ТН монітори теж з такими таймінгами, я вибирав з найменшими таймінгами але щоб IPS, хочется і рибку зьїсти і *****

От і питаю тому чи хватить тих таймінгів для ігор, бо за компом багато сиджу тому і про очі переживаю

Опубліковано

час відклику доречі теж 5мс.в динамічних ігра типу крізіс,кол оф дьюті все класно,а от в фіфа коли футболіст сильно мяч стукне... то за мьячем видно шлейф,невстигає.Але то мєлочі)

Опубліковано

120 герцові монітори це тільки маркетинговий хід

Лише на 120-герцових моніторах можна отримати стерео-картинку за допомогою активних окулярів для відеокарт nVidia. Розумію, що на часі це актуально для мінімальної кількості людей, але все ж.

Опубліковано

MANJAK11, поговори з Ромкою (ORV), у нас на днях взяли такого філіпса, можливо, мона буде організуватись оглядини.)

Опубліковано

почитав я то да сьо, отзиви і таке інше, всетаки мабуть візьму Dell UltraSharp U2410

Судячи по всьому ера 120 герцових ще не прийшла, перші ластівки , як завше в основному недосконалі, так як і перші тфт монітори, та і відеокарту я беру 5850, а то не нвідіа ))

Дякую всім хто відповів :)

• 5 місяців потому...
Опубліковано

доречi монiтор абалденний у всiх вiдношеннях )) хоча вiн i мае бути таким за такi грошi,якi я не жалiю ,що на нього потратив

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...