Перейти до змісту

Скільки часу ви найдовше проводили за без перервною грою на ПК?

SpiritMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну я точно знаю що більше 24 год, це з компанією в Counter-Strike :D:D

Правда потім декілька днів відходив :smile-zachot:

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Играл 13 часов подряд. :huh:

Прошел HLife2 всю за єто время. :P

Халф за 13 годин??! :D Це вже збочення! :P Я три тижні грав по 3-4 години в день, при цьому насолоджуючись всіма красотами його віртуального світу, не пропускаючи жодної деталі! :P
Опубліковано
Играл 13 часов подряд. :huh:

Прошел HLife2 всю за єто время. :P

Халф за 13 годин??! :D Це вже збочення! :P Я три тижні грав по 3-4 години в день, при цьому насолоджуючись всіма красотами його віртуального світу, не пропускаючи жодної деталі! :P

Первый Халф я прошел за 12 часов, но я знал уже каждую деталь, каждую мелочь и уже знал как проходить и что делать... :P:P:P

Опубліковано

То треба або дуже офігєнну ігрушку, або хренових штук 20 - тоді час вб"єш їх ставлячи.

Опубліковано

:):D

Я може не такі ігри граю, як ви... я щось простіше, але півдня - год. 4-5 максимум - в мене німіє рука на мишці :):)

але ну його на фіг - я так вхожу в азарт :mdr: , нервуюсь, що бідні клава і миша :blink::blink: добре, що хоть сама вдома - ніхто не чує мої коментарі ;)

Опубліковано
То треба або дуже офігєнну ігрушку, або хренових штук 20 - тоді час вб"єш їх ставлячи.

Главне не ігри - головне як КовБАСиТи БудЕ :(:smile-zachot:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

З друзяками скупили пів генделика усіляких приколів і з Пятничного вечора до Понеділкового рання ковбасили Heroes of Might and Magik 3.5 (West Oil Group) з патчом (Командери, мефріл, знамена......)

Ну хай на трапезництво і курьо пішло годинки 3! :D А так як зомбяки! :)

Опубліковано

2 доби в Дельта форс ще в 2000 році просиділи з товаришем. Безперервно не получалось, не в туалеті ж грали. Відривались тільки на нього та за пивом. Зараз рівно 0 годин. Часу не вистачає. Та й бажання вже немає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...