Перейти до змісту

Естакада

hyrurg

Рекомендовані повідомлення

Потрібно заїхати на естакаду на декілька хв. легковим авто з низькою посадкою. Може хто підкаже де це можна зробити, бажано безкоштовно :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи вийде абсолютно безплатно, але можеш спробувати заїхати на гаражі ДОСААФовські, що на Конякіна біля ANP: там є і яма при в'їзді, і естакада біля мийки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є естакада під мостом на Перемоги, біля бази Ющака.  Легковим туди заїжджав. Правда також не знаю, чи вийде безкоштовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо набереш мене сьогодні до 18.00, то, можливо, навіть підйомник можна буде організувати коло 19-ї години.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо набереш мене сьогодні до 18.00, то, можливо, навіть підйомник можна буде організувати коло 19-ї години.

Та мені ліпше естакаду або довгу яму, але все рівно дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

достаточно пологая эстакада есть на станции скорой помощи, у Валеры. это поворот с Франка за газовой станцией налево, а потом мимо бизнес-центра в ворота. у него же есть и яма с эстакадой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

достаточно пологая эстакада есть на станции скорой помощи, у Валеры. это поворот с Франка за газовой станцией налево, а потом мимо бизнес-центра в ворота. у него же есть и яма с эстакадой

Скористався порадою, дякую, естакада хороша, платив 5грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...