Перейти до змісту

Розбилась банка молока в машині

yura2281

Рекомендовані повідомлення

В колеги розбилась банка молока в машині.

Що йому можна порадити, крім того що потрібно її продавати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в мене в багажнику на коврик чорниця потекла, то я справився самотужки, миючим пилососом із застосуванням рідини, яка йшла в комплекті з пилососом.

Якщо такої змоги немає - думаю, найкраще їхати на хорошу мийку, де зможуть зробити хімчистку салону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нажаль з молоком буде проблема (( миючі проївшийся запах не виведуть, лише частково іто не надовго... колись товариш тмін сипав під коврики.. з часом запаз перебився.. і головне не ставити авто на сонці.. потім неможливо сісти туди ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись робив так:

1. всі м'які панелі скручуються

2. все що можна запхнути в ванну і там  випрати - переться і відмочується в  Urine Contamination продається тут.

3. все що не можна зняти  - обробляється і якимось "жорстким" засобом, наприклад кёрхер для автомийок RM 806 (десь в гаражі валявся), рештки старанно вимити миючим пилососом

4. промисловим феном вижарити металл що був в контакті. Особливу увагу - швам

5. залишок запаху приховати Urine Contamination.  Потім вони вивітряться обидва разом.

Результат - клієнт мого друга до сих пір катається ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була аналогічна проблема в знайомого. Машину довелось продати за безцінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте, що втручаюсь, але стало дуже цікаво... Молоко це така велика біда для машини? Воно так вже сильно смердить? Чи може "молоко" то якийсь сленг? :unsure: Справді дуже здивований... Поясніть, будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не сленг а саме звичайне молоко. І біда не для машини а для водія (власника), який відчуває цей запах. Пояснювати щось більше немає сенсу бо все вже описано вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гугл підказує

Лариса :

Когда-то,очень давно,я работала на автомойке и скажу ,что это проблемища.Люди меняли обшивку...

Лана Ринская :

Жизненный опыт научил, что уксусом можно вывести даже самый отвратительный запах. Попробуйте.

estor :

Какая нафиг Амвепй(заолбали!выпейте её!) Белок!-нужны энзимы расщепляющие белки...Мыло с бычьей желчью... Либо в аптеке найти бычью желчь и добавлять её в моющие средства.Наносить на пятно и оставлять на несколько часов...Вымывать всё моющим пылесосом... При необходимости повторить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чув що ванішом для коврів треба добре потерти і залишити на пару годин,потім все вимити і висушити. Буде трошки краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

когда-то пролили молоко на ковер. не заметили и через неделю начало пованивать.. народные средства типа уксуса не помогли. зато отлично помог пятновыводитель Vanish для ковров, тот который "с кислородом". несколько чисток убили запах напрочь, правда еще пол-дня пахло самим ванишем (терпимо)

лить ваниш нужно от души, чтобы пятно хорошо пропиталось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваніш - на основі кисневого відбілювача з усіма витікаючими.

Urine Contamination містить сполуки, що розкладають білки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Urine Contamination - есть недорогой (10 гривен за спрей) аналог, называется "Антигадин". продается в ветаптеках. по основному назначению работает отлично, но на молоке пока не опробован

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завезли машину в хімчистку, за 2год буде результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ждать 2-а года немножко долго... :rolleyes:

Надо было поймать с десяток кошек и запустить в салон...

а вообще - это для меня новость, я и не догадывался, что могут быть такие проблемы...

теперь- никакого молока в машине, только водка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ждать 2-а года немножко долго... :rolleyes: Надо было поймать с десяток кошек и запустить в салон..._____________________________________________________________а вообще - это для меня новость, я и не догадывался, что могут быть такие проблемы...теперь- никакого молока в машине, только водка...

Дві години!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результату не буде :)

Поки не розбере всю обшивку до металу і не вичистить по вказаних рецептах.

Молоко в машині це зло!Так само як і пиво :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результату не буде :) Поки не розбере всю обшивку до металу і не вичистить по вказаних рецептах.Молоко в машині це зло!Так само як і пиво :D

Обшивку знімають повністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ждать 2-а года немножко долго... :rolleyes:

Дві години!

Створив Господь мавпу. А тодi дивиться - ні, людина все ж краще.

Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: "Щоб до завтра менi людьми стали!"

Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса!

Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т. д. Але що це? Деякi мавпи все ще у Індії лiсi по деревах стрибають!

Ну, вiн як гримне на них: ”Я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моїм?!”

Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом:

”А мы па-украински не панимаем!”

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

”А мы па-украински не панимаем!”

а те, которые понимали, стали свидомыми украинцами, а некоторые из них даже адвокатами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підскажи плз адресу хімчистки і приблизні ціни, з часом хочу свою завезти на чистку ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підскажи плз адресу хімчистки і приблизні ціни, з часом хочу свою завезти на чистку ...

Тел.050-870-70-20 Сергій.

Працюють в гаражах в районі мясокомбінату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машину забрали.

Хлопці знімали обшивку чистили,та почистили кузов.

Тепер нічого не чути, хіба що тільки трішки хімією.

Та вона має швидко вивітритись. Хлопцям + за оперативність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо обійшлась по грошам оця чистка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо обійшлась по грошам оця чистка?

50грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав колись схожу проблему, допоміг засіб що був вдома - ЦЕЙ . попробував, допомогло. до речі класний засіб, дійсно вбиває органічні запахи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...