Перейти до змісту

Розбилась банка молока в машині

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коли в мене в багажнику на коврик чорниця потекла, то я справився самотужки, миючим пилососом із застосуванням рідини, яка йшла в комплекті з пилососом.

Якщо такої змоги немає - думаю, найкраще їхати на хорошу мийку, де зможуть зробити хімчистку салону.

Опубліковано

нажаль з молоком буде проблема (( миючі проївшийся запах не виведуть, лише частково іто не надовго... колись товариш тмін сипав під коврики.. з часом запаз перебився.. і головне не ставити авто на сонці.. потім неможливо сісти туди ))

Опубліковано

Я колись робив так:

1. всі м'які панелі скручуються

2. все що можна запхнути в ванну і там  випрати - переться і відмочується в  Urine Contamination продається тут.

3. все що не можна зняти  - обробляється і якимось "жорстким" засобом, наприклад кёрхер для автомийок RM 806 (десь в гаражі валявся), рештки старанно вимити миючим пилососом

4. промисловим феном вижарити металл що був в контакті. Особливу увагу - швам

5. залишок запаху приховати Urine Contamination.  Потім вони вивітряться обидва разом.

Результат - клієнт мого друга до сих пір катається ;)

Опубліковано

вибачте, що втручаюсь, але стало дуже цікаво... Молоко це така велика біда для машини? Воно так вже сильно смердить? Чи може "молоко" то якийсь сленг? :unsure: Справді дуже здивований... Поясніть, будь-ласка.

Опубліковано

Це не сленг а саме звичайне молоко. І біда не для машини а для водія (власника), який відчуває цей запах. Пояснювати щось більше немає сенсу бо все вже описано вище.

Опубліковано

гугл підказує

Лариса :

Когда-то,очень давно,я работала на автомойке и скажу ,что это проблемища.Люди меняли обшивку...

Лана Ринская :

Жизненный опыт научил, что уксусом можно вывести даже самый отвратительный запах. Попробуйте.

estor :

Какая нафиг Амвепй(заолбали!выпейте её!) Белок!-нужны энзимы расщепляющие белки...Мыло с бычьей желчью... Либо в аптеке найти бычью желчь и добавлять её в моющие средства.Наносить на пятно и оставлять на несколько часов...Вымывать всё моющим пылесосом... При необходимости повторить...

Опубліковано

Я чув що ванішом для коврів треба добре потерти і залишити на пару годин,потім все вимити і висушити. Буде трошки краще.

Опубліковано

когда-то пролили молоко на ковер. не заметили и через неделю начало пованивать.. народные средства типа уксуса не помогли. зато отлично помог пятновыводитель Vanish для ковров, тот который "с кислородом". несколько чисток убили запах напрочь, правда еще пол-дня пахло самим ванишем (терпимо)

лить ваниш нужно от души, чтобы пятно хорошо пропиталось

Опубліковано

Urine Contamination - есть недорогой (10 гривен за спрей) аналог, называется "Антигадин". продается в ветаптеках. по основному назначению работает отлично, но на молоке пока не опробован

Опубліковано

Завезли машину в хімчистку, за 2год буде результат.

Ждать 2-а года немножко долго... :rolleyes:

Надо было поймать с десяток кошек и запустить в салон...

а вообще - это для меня новость, я и не догадывался, что могут быть такие проблемы...

теперь- никакого молока в машине, только водка...

Опубліковано
Ждать 2-а года немножко долго... :rolleyes: Надо было поймать с десяток кошек и запустить в салон..._____________________________________________________________а вообще - это для меня новость, я и не догадывался, что могут быть такие проблемы...теперь- никакого молока в машине, только водка...

Дві години!

Опубліковано

Результату не буде :)

Поки не розбере всю обшивку до металу і не вичистить по вказаних рецептах.

Молоко в машині це зло!Так само як і пиво :D

Опубліковано
Результату не буде :) Поки не розбере всю обшивку до металу і не вичистить по вказаних рецептах.Молоко в машині це зло!Так само як і пиво :D

Обшивку знімають повністю.

Опубліковано
Ждать 2-а года немножко долго... :rolleyes:

Дві години!

Створив Господь мавпу. А тодi дивиться - ні, людина все ж краще.

Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: "Щоб до завтра менi людьми стали!"

Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса!

Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т. д. Але що це? Деякi мавпи все ще у Індії лiсi по деревах стрибають!

Ну, вiн як гримне на них: ”Я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моїм?!”

Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом:

”А мы па-украински не панимаем!”

Опубліковано

”А мы па-украински не панимаем!”

а те, которые понимали, стали свидомыми украинцами, а некоторые из них даже адвокатами?

Опубліковано

підскажи плз адресу хімчистки і приблизні ціни, з часом хочу свою завезти на чистку ...

Опубліковано
підскажи плз адресу хімчистки і приблизні ціни, з часом хочу свою завезти на чистку ...

Тел.050-870-70-20 Сергій.

Працюють в гаражах в районі мясокомбінату.

Опубліковано

Машину забрали.

Хлопці знімали обшивку чистили,та почистили кузов.

Тепер нічого не чути, хіба що тільки трішки хімією.

Та вона має швидко вивітритись. Хлопцям + за оперативність.

Опубліковано

мав колись схожу проблему, допоміг засіб що був вдома - ЦЕЙ . попробував, допомогло. до речі класний засіб, дійсно вбиває органічні запахи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...