Перейти до змісту

Згорів дата-центр - Hosting.ua

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчера в суботу 27 марта, примерно в 22-00 сгорел дата центр компании “Технологии будущего”, которая предоставляет хостинг услуги под торговой маркой Hosting.ua. Тысячи единиц оборудования оказались под влиянием огня, к сожалению система пожаротушения не сработала, по этому технический персонал дата центра боролся с пожаром вручную. На данный момент десятки тысяч сайтов оказались недоступными, так же как и сайт компании - hosting.ua.

Опубліковано

Хостинг "Украина" готова предоставить месяц бесплатного размещения сайтов для клиентов hosting.ua, сайты которых постарадали во время пожара в одесском дата-центре hosting.ua. Для того, что б воспользоваться данной услугой вам необходимо оформить заказ на тарифный план Домашний, Базовый или Бюджетный и написать запрос в техподдержку о предоставлении бесплатного хостинга. Бесплатный хостинг будет предоставлен только для сайтов, которые были расположены в дата центре hosting.ua.

Джерело

Опубліковано

Хостинг "Украина" готова предоставить месяц бесплатного размещения сайтов для клиентов hosting.ua, сайты которых постарадали во время пожара в одесском дата-центре hosting.ua. Для того, что б воспользоваться данной услугой вам необходимо оформить заказ на тарифный план Домашний, Базовый или Бюджетный и написать запрос в техподдержку о предоставлении бесплатного хостинга. Бесплатный хостинг будет предоставлен только для сайтов, которые были расположены в дата центре hosting.ua.

Приклад, як підняти власний бізнес на чужій біді - переманити клієнтів, з високою вірогідністю того, що вони не повернуться до "погорільця".

Опубліковано

Приклад, як підняти власний бізнес на чужій біді - переманити клієнтів, з високою вірогідністю того, що вони не повернуться до "погорільця".

Так як ти вважаєш: це хороший приклад чи поганий?

Опубліковано

У мене там 2 сайти знаходилося. З вчорашнього вечора недоступні. Бекапи БД є, а файлів немає. Цікаво чи відновлять файли і коли?

Опубліковано

Так як ти вважаєш: це хороший приклад чи поганий?

Роня, ти хочеш про це поговорити?

Дивуюся, як ти ще голосувалку не створив...

Опубліковано

2 Yarchik:

Ти висловив думку в якомусь негативному контексті, мол хтось в когось силою клієнтів відбиває.

А щоб далі продовжити думку - пасуєш.

Опубліковано

2 Yarchik:

Ти висловив думку в якомусь негативному контексті, мол хтось в когось силою клієнтів відбиває.

А щоб далі продовжити думку - пасуєш.

Роня, людина, яка бачить те, чого немає - або шизофренік, або унікум.

Де я писав, що хтось у когось силою клієнтів відбиває?

Чи ти не розумієш простої логіки мого повідомлення? Постараюся пояснити, спеціально для тебе.

Хостінг-провайдер "А" не забезпечив захисту даних своїх клієнтів - допустив пожежу. Внаслідок цього ці дані пошкодилися, чи втратилися. А клієнти незадоволені, клієнтам треба хостінг. Конкурент погорільця - хостінг-провайдер "Б" висловлює своє співчуття для тих, чих сайти постраждали від втрати даних, і готовий безкоштовно надати один місяць хостінгу для постраждалих. Як ти думаєш - чим керується хостінг-провайдер "Б": самаритянською добротою, чи розрахунком? Я вважаю - розрахунком. Розрахунок простий:

1. Клієнтам, у яких накрилися сайти, цікаво буде отримати хостінг ВЖЕ, і безкоштовно хоча б на місяць - цей місяць дасть змогу потестувати надійність нового хостінг-провайдера. Отже, клієнтам пропозиція цікава.

2. Клієнт, якщо прийде до хостінг-провайдера "Б" - навряд чи повернеться до хостінг-провайдера "А", який вже один раз продемонстрував неможливість захистити обладнання і дані.

3. Якщо клієнта влаштовуватиме хостінг-провайдер "Б" - то йому не буде сенсу щось міняти.

Таким чином, "безкоштовний" сир є лише заманухою, і намаганням перетягнути на себе клієнтів.

Ти хочеш сказати, що твій рівень інтелекту не дав змоги так розгорнуто оцінити моє попереднє повідомлення? Ну, тоді вимикай комп'ютер - і йди готувати уроки, завтра в школу!

Опубліковано

2 Yarchik:

По моєму я тебе не ображаю.

А те що ображаєш ти, говорить про те що або в тебе немає що толком сказати, або про рівень твого виховання.

Якщо щось дуже не подобається - пиши в приват, або у флейм.

Ти подав новину в негативному контексті, я спробував уточнити чому ти так думаєш, а ти почав нервуватись.

Справа в тому що на подію можна дивитись і з іншого боку:

В провайдера трапилась біда - згорів датацентр, а резервних потужностей немає. А клієнтам треба десь хоститись.

Якби провайдер hosting.ua в першу чергу думав про клієнтів (людей), то сам би арендував би потужності у конкурентів чи спробував знайти якесь рішення щоб захистити бізнес своїх клієнтів. А він щось не дуже поспішає.

А тим часом клієнти втрачають гроші. Конкуренти оцінюють ситуацію, вороги радіють.

І тут один з конкурентів проявив ринкову смекалку (молодець). Він пропонує технічну допомогу і безкоштовний місяць для тих, хто потерпів від біди. Звісно, що в нього є свої власні інтереси. Але надає тим самим протягує руку клієнтам.

Загалом це нормальна ринкова практика.

Я б сказав що подія доволі нейтральна, так як є і негатив і позитив.

А прикладом негативного відношення до клієнтів, є якраз перший провайдер, а не другий.

Опубліковано

2 Yarchik:

По моєму я тебе не ображаю.

А те що ображаєш ти, говорить про те що або в тебе немає що толком сказати, або про рівень твого виховання. Якщо щось дуже не подобається - пиши в приват, або у флейм.

Не вказуй мені, куди мені писати - і я не скажу тобі, куди тобі йти :)
Ти подав новину в негативному контексті, я спробував уточнити чому ти так думаєш, а ти почав нервуватись.
Я не подавав новин. Я висловив свою точку зору щодо вже поданої новини. І тим більше я не нервуюся.
А прикладом негативного відношення до клієнтів, є якраз перший провайдер, а не другий.
Я десь писав про те, що другий провайдер демонструє негативне відношення до клієнтів?

Роня, повторю тобі ще раз: досить бачити те, чого немає, і коментувати його. 

Опубліковано

В деяких моментах згоден з Yarchik.

Тему перенесу у флейм.. спілкуйтесь :)

А по темі то думаю виплачувати компенсації власникам обладнення та інформації повинні ті, хто підписався під останнім актом перевірки протипожежної системи.

Опубліковано

Не вказуй мені, куди мені писати - і я не скажу тобі, куди тобі йти :)

Хто почав перший про школу? Ти чи я?

Ото ж бо й воно, не вказуй іншим і не вказуватимуть тобі!

Я висловив свою точку зору щодо вже поданої новини. І тим більше я не нервуюся.

Тоді скажи чому ти починаєш хамити?

Я десь писав про те, що другий провайдер демонструє негативне відношення до клієнтів?

Хіба хтось тобі каже що це ти казав?

Ти виставив другого провайдера в негативному світлі.

Цитую:

Приклад, як підняти власний бізнес на чужій біді - переманити клієнтів.

Чи це не твоя фраза?

Чи ти відмовляєшся від своїх слів?

Тобі спробував пояснити що є і інша точка зору, а ти починаєш вести себе досить грубо.

Навіть якщо ти старожил і тебе є певний авторитет на форумі - то це не дає тобі права хамити іншим форумчанам!

Опубліковано

ronya. тебе видимо .надо поабщятса с одним человеком. здесь . на форуме. думаю .вы найдете общий. язык.

• Адміністратори
Опубліковано

ось як

Очевидно, что в дата-центре нельзя применять водную систему пожаротушения, но пожарные, прибывшие на место происшествия, попросту не имели других возможностей для тушения пожара, поэтому работали, как могли. В результате серверы пострадали и от огня, и от воды. Кроме того, в ходе тушения пожара пожарные выбили окна в дата-центре.

...

По неофициальной информации, система пожаротушения не сработала не по причине технических проблем, а потому, что была отключена вручную. Просто она очень часто срабатывала и сотрудники Hosting.ua ее отключали.

©

Опубліковано
пожарные выбили окна в дата-центре

хм, окна в дата центре.... разве что в офисах....

Просто она очень часто срабатывала и сотрудники Hosting.ua ее отключали

ну их можно понять... инертным газом не особо подышиш.....

Опубліковано

Нєфіг курити в серверних - от і не буде система аварійного пожежогасіння спрацьовувати. :)

Опубліковано
пожарные выбили окна в дата-центре

хм, окна в дата центре.... разве что в офисах....

діло "не подихаєш", діло в ціні.... чув здається, що одна заправка вартує тисячі гривень, а нормально налаштувати і обслуговувати у нас не має кому. От і стоять вони у нас в більшості випадків для галочки.

Опубліковано

у них в "серверной" были окна.......

я фигею :(

Думаєш вони той центр будували з нуля?

Купили готове приміщення та підігнали під свої потреби.

2 Ді

Дякую за пораду.

Кому цікаво, відео з датацентром Google тут.

Опубліковано

у них в "серверной" были окна.......

я фигею :(

Думаєш вони той центр будували з нуля?

Купили готове приміщення та підігнали під свої потреби.

сомниваюсь что купили, просто арендуют,

хоть бы замуровали окна.... о какой безопасности может ити речь если человек с лесницей, молоточком и бутылочкой с бензнином может спатить фсё нафиг и никакая система пожаротушения непоможет (разве что всё пеной залить)....

хостинги по 5 баксофф в год руля.....

p.s. так им и нужно, пусть головой думают

Опубліковано

Безопасность - это файрволл, антивирь, бэкапы, кондиционирование и независимое питание. Про окна ничче не сказано :D

• Адміністратори
Опубліковано

Кому цікаво, відео з датацентром Google тут.

Стара інформація. Зараз гугл використовує нові сервери, більш компактні:

http://softserver.com.ua/article.php/server-google-31122008

Опубліковано

У мене там 2 сайти знаходилося. З вчорашнього вечора недоступні. Бекапи БД є, а файлів немає. Цікаво чи відновлять файли і коли?

Привіт, брат по нещастю. В мене - аналогічно, от тільки я надіявся на бекапи самих хостерів, в мене взагалі бекапів нема, тепер сідниці залишилися майже без волосся... Хоча кажуть ніби віртуальний хостінг не постраждав, і відновлять за тиждень.

b2c9c5b073cf.jpg

Опубліковано

Кілька днів тому відновили роботу моїх сайтів. Я хостився в uahosting.com.ua , вони розміщували сервери на базі згорівшого дата-центру, тепер перемістили сервери в США, назад в Україну не надто хочеться вертатися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...