Irochka Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:27 #1 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:27 заздалегідь прошу вибачення у модераторів, та людей, які просто шукають привід, щоб забанити чи поплюватися слино-отрутою....))) відповідної теми не знайшла або погано читала.ОТОЖ:чи може хтось мені підказати сайт, або щось на зразок пошукової системи по місті Луцьку. Справа в тому, що знайдено документи, де купа кредитних карток, квитанції.... ну і багато чого. відомо лише прізвище, ім"я та по-батькові. як можна знайти власника?
crowhunter Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:30 #2 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:30 заздалегідь прошу вибачення у модераторів, та людей, які просто шукають привід, щоб забанити чи поплюватися слино-отрутою....))) відповідної теми не знайшла або погано читала.ОТОЖ:чи може хтось мені підказати сайт, або щось на зразок пошукової системи по місті Луцьку. Справа в тому, що знайдено документи, де купа кредитних карток, квитанції.... ну і багато чого. відомо лише прізвище, ім"я та по-батькові. як можна знайти власника?телефонний довідник міста Луцька, якщо ні то давати оголошення в газету
laska Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:32 #3 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:32 Можна і в банк з карткою звернутися.
Zeuss Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:32 #4 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:32 Найпростіший варіант це скажи з яких банків кредитні картки. Впевнений, зразу найдеться хтось з названих банків.Якщо є Брокбізнесбанк або Кредобанк пиши в приват.
Hank Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:33 #5 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:33 заздалегідь прошу вибачення у модераторів, та людей, які просто шукають привід, щоб забанити чи поплюватися слино-отрутою....))) відповідної теми не знайшла або погано читала.ОТОЖ:чи може хтось мені підказати сайт, або щось на зразок пошукової системи по місті Луцьку. Справа в тому, що знайдено документи, де купа кредитних карток, квитанції.... ну і багато чого. відомо лише прізвище, ім"я та по-батькові. як можна знайти власника?телефонний довідник міста Луцька, якщо ні то давати оголошення в газетуколись знайшов документи то звернувся в одну з установ яка була вказана в документах і залишив свій телефон. ввечері власник передзвонив. тобі можна в банк передзвонити і залишити свої координати і вони власника повідомлять
SunSeth Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:34 #6 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:34 Картки якого банку?
Irochka Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:46 Автор #9 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 10:46 величезне всім дякую за оперативність та надану допомогу!)
Hexus Опубліковано 25 Березня, 2010 в 17:34 #10 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 17:34 Предлагаю модератору оформить тему как "Утеряно", "Прошу вернуть за ..." на манер объявлений в газете и можно будет сюда постить кто, что потерял или нашел. Думаю многим бы пригодилось.
Opel75 Опубліковано 29 Березня, 2010 в 23:08 #11 Опубліковано 29 Березня, 2010 в 23:08 Предлагаю модератору оформить тему как "Утеряно", "Прошу вернуть за ..." на манер объявлений в газете и можно будет сюда постить кто, что потерял или нашел. Думаю многим бы пригодилось.Підтримую.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.