fog Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 19:21 #26 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 19:21 ...навіть коли всі столи підвіконня шафи і т.п. витерте від пилюки... чим зайнятись людям?шукати нову роботу..Сіли б почитали, підняли свій проф. рівень.Ну на крайняк аудіобук якийсь.А не випасать хто ж там онлайн сидить і чого він трубку не бере.
dizel365 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 19:25 #27 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 19:25 шукати нову роботу..100%.оставаться на старой-просто зря время тратить
spanasyuk Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 19:54 #28 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 19:54 Та це все дурниці! за що ми сперечаємся?Якщо є робота - то ти не скажеш людині почекай 10 хвилин поки я в конатакті повідписую, а потім я розповім який ноут краще взяти чи який мобільний телефон купити!І взагалі нормальне керівництво зараз нікого не тримає на роботі - зробив свій проект - вільний! Не зробив - сиди і роби!А якщо ти зробив свою роботу, а керівник все одно не відпускає - то правильно роблять що сидять в мережі!!!
dizel365 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:38 #29 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 21:38 а керівник все одно не відпускає - то правильно роблять що сидять в мережі!!!плохой керивнык
mikelos Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 09:39 #30 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 09:39 Та це все дурниці! за що ми сперечаємся?Якщо є робота - то ти не скажеш людині почекай 10 хвилин поки я в конатакті повідписую, а потім я розповім який ноут краще взяти чи який мобільний телефон купити!І взагалі нормальне керівництво зараз нікого не тримає на роботі - зробив свій проект - вільний! Не зробив - сиди і роби!А якщо ти зробив свою роботу, а керівник все одно не відпускає - то правильно роблять що сидять в мережі!!!Согласен на все 100%
fog Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 11:04 #31 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 11:04 Та це все дурниці! за що ми сперечаємся? Дійсно. У мене взагалі відсутні профілі у соціальних мережах. Ну не цікаве мені життя сотень людей, з якими я, можливо, раз в житті бачився і яких соціалки гордо називають друзями. Абсолютно все одно чи зійшлись ті чи інші люди і через який тріпер він її кинув.. Зато є щільний досвід спілкування з людьми, які без соціальних мереж кроку ступить не можуть. Таке враження, що йдучи в туалет вони беруть мобільний телефон і там продовжують відвідування. Є час - є навчання, нема навчання - є робота, нема роботи - є час на себе, але аж ніяк не на копирсання в чужому хламі. Контакт є прибутковим для його власників, розробників і тих, хто розсилає спам. До цих людей ніяких претензій - вони працюють Є люди, які таким чином дійсно спілкуються з закордонними друзями чи колегами, але наскільки мені відомо для цього більш універсальним є facebook.
Ukrainec Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 18:51 #32 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 18:51 ІМХО, якщо закрити соц. мережі і т.п., то офісні працівники знайдуть просто собі інше заняття... Ну тоді і предмет розмови буде інший.
Zheny@ Опубліковано 18 Жовтня, 2010 в 18:47 #33 Опубліковано 18 Жовтня, 2010 в 18:47 не закривав. Не всім закривав. Є наказ. Є Ремоут в*ювери, спалився - доповідна. Двічі спалився - догана. 2 догани - шукай іншу роботу. Маєш багато вільного часу? - розкажи про це не мені, а шефу. І вільний час ЗНИКНЕ! Хочеш пошаритися - в МП Адміни теж люди.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.