Перейти до змісту

Чи Задоволені Переходом На Нову Версію Форуму?

ronya

89 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

В новій версії додана можливість вибору скінів (справа внизу).

Доступно кілька варіантів скінів, але особисто мені сподобався скін Cethin.

В першу чергу тому, що від більш практичний для зору.

При світлих кольорах більше світла від лампи підсвітки пропускається через матрицю і попадає на очі. Відповідно очі швидше втомлюються.

Напиклад, програмісти часто в середових розробки вмикають чорні теми, і на заставку ставлять чорний фон.

Спочатку не дуже зручно коли все чорне, але потім перевага відчувається.

Просто спробуйте покористуватись один день.

В любому випадку, бережіть свій зір змолоду!

Також в новій версії встановлена нова система репутації (через те й стара репутація обнулилась).

Зараз біля кожного посту (а не тільки теми) стоїть плюс та мінус. При бажанні його можна підтримати або не підтримати.

В результаті постеру добавляється чи віднімається один бал до репутації.

На протязі дня ви маєте можливість використати свій голос 10 разів (ліміт може змінитись адміністрацією).

Голосування проводиться анонімно, тому є більш чесним. Не повинно буде перехресних замінусовок.

Відповідно до балу репутації будуть створені(а може й вже створені) рівні репутації.

Наприклад: до 50 балів - "Звичайний" рівень. Від 50 до 100 - "Високий", Більше 100 - "Найвищий".

Бал репутації та рівень відображається в профілі.

Як на мене, то добре було б відображати бали та рівень репутації біля аватару. Так як було в старій версії.

А ви як вважаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи не за швидко складати враження?

Над настройками ще працюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж за Cethin - дуже приемно коли в очі на всю не світить ,а виділяються лише білі букви на чорному фоні...

також нова система репутації дасть більш адекватний рівень - хоча коло основних постерів не таке вже велике і можна більше-меньш запамятати всіх - тоді і репутація стає непотрібною...

і ще є один плюс - можна понервувати адміністраторів в темах про перехід на новий форум ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще є один плюс - можна понервувати адміністраторів в темах про перехід на новий форум ))))

Не знаю чи плюс чи мінус.

Але цей перехід дався не дуже легко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого не дуже легко? Два дні все-таки можна було потерпіти - тож не кінець світу... Зараз після того, як додали знизу "останні пости" форум став практично ідеальним для мене (по зручності як мінімум:rolleyes:)!

Адмінам великий плюс і за працю, і за терпіння :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще нема що оцінювати. kmd писав, що ще місяць будуть рихтувати.

З.І. Поскромнєє, ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого не дуже легко? Два дні все-таки можна було потерпіти - тож не кінець світу... Зараз після того, як додали знизу "останні пости" форум став практично ідеальним для мене (по зручності як мінімум:rolleyes:)!

Адмінам великий плюс і за працю, і за терпіння :smile-zachot:

Два дні + ще... - то велика купа часу. Це ж не просто взяв да й скрипт запустив.

Ти що не бачив як вони нервувавли, коли їх питали про деякі нові речі.

Ще нема що оцінювати. kmd писав, що ще місяць будуть рихтувати.

З.І. Поскромнєє, ага.

Як то нема? Основний результат вже видно.

А доводити будуть різні детальки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не знаю. Мені просто зашибісь. Спочатку звісно ж глюкаво було (і скінів нормальних не було, і додаткових паналей не було, і т.п.), але зараз просто айс! :ok:

пс: от ще б українську мову нормальну...:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cethin - як на мене то це найкращий варіант з усіх :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З головної сторінки читаю:

"Чи задоволені ви переходом...." в голові домалював між ж/д вокзалом і Караваном, або підземним переходом біля ЦУМу. Думаю зараз буду флудити.

Зайшов... а тут на нове ядро.

Яка різниця задоволені ми чи ні? Адміни всерівно нічого міняти не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка різниця задоволені ми чи ні? Адміни всерівно нічого міняти не будуть.

Питання заміни тут не ставиться.

Основне оцінити думку народу.

Загалом видно, що більшість задоволена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше подобається скін delicate_blue, але якщо чесно пока до нової борди ніяк привикнути неможу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cethin теж сподобався найбільше :101010:

post-6842-1269367682,75_thumb.jpg

але, що це таке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А написання навзв тем Кожне Слово З Великої Букви - то також фішка нової версії форуму?

Загалом переїздом на нову версію задоволенй. Мені подобається. Пройде ще трохи часу, доопрацюють, доведуть до ума і буде файно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як то нема? Основний результат вже видно.

А доводити будуть різні детальки.

Детальки - якраз і сформують суть.

Тобто як їх реалізують, бо на скільки я розумію варіантів - грайся ніхачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені теж багато чого не подобається в новій версії, але найбільші негаразди (з моєї точки зору) позаду.

Таку голосувалку сам планував створити, але не через два дні після переходу на нову версію, а, як мінімум, через два-три тижні, коли буде більш-менш все пофіксено.

Я б на місці адмінів авторитарно прикрив би цю голосувалку - так десь на місяць часу, оскільки вона є латентним обговоренням дій адміністрації, що, як відомо, не вітається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все супер!

Але мені не подобається те, що прикріплені картинки відкриваються в тому ж вікні що й повідомлення.

Я користуюсь chrom-ом і раніше картинки відкривались автоматом в новій вкладці, а після перегляду я вкладку закривав і читав повідомлення далі, а тепер я за звичкою закриваю вкладку і відповідно вкладку з повідомленням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користуюсь chrom-ом і раніше картинки відкривались автоматом в новій вкладці, а після перегляду я вкладку закривав і читав повідомлення далі, а тепер я за звичкою закриваю вкладку і відповідно вкладку з повідомленням.

Так не тільки в Хромі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все супер!

Але мені не подобається те, що прикріплені картинки відкриваються в тому ж вікні що й повідомлення.

клацай на картинці колесиком миші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б на місці адмінів авторитарно прикрив би цю голосувалку - так десь на місяць часу, оскільки вона є латентним обговоренням дій адміністрації, що, як відомо, не вітається :)

Навпаки, реальний фідбек від користувачів отримають.

І зможуть використати для покращення форуму.

+ Я зі своєї сторони спробував пояснити про нову репутацію.

все супер!

Мені також подобається, коли відкриваються в новому вікні.

По ідеї все пофікситься. З технічної сторони просто тег додатковий в зсилку добавляється.

Але всі зауваження потрібно поситити тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все супер!

Мені також подобається, коли відкриваються в новому вікні.

По ідеї все пофікситься. З технічної сторони просто тег додатковий в зсилку добавляється.

Але всі зауваження потрібно поситити тут.

мдя.

Є тема "про форум" де ведеться обговорення. Для чого створювати окрему тему, де існує дві думки: автора і не правильна.

Баг-трекер (Відлов багів/глюків) справа не швидка. І крім того kmd ясно сказав - приймається конструктивні побажання, а не скарги чи претензії. З останніми - ласкаво просимо де інде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є тема "про форум" де ведеться обговорення.

Правильно. Якщо щось не так, то деталі потрібно повідомляти в відповідному топіку.

Зсилка на ту тему двома постами вище.

Баг-трекер (Відлов багів/глюків) справа не швидка. І крім того kmd ясно сказав - приймається конструктивні побажання, а не скарги чи претензії. З останніми - ласкаво просимо де інде.

Цікаво, а вищезгадані тобою баги і глюки ти до якої категорії відносиш: до конструктивних побажань чи до скарг та претензій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Фактично все що ви пишете є притензією.

Доколи жалію що питаю чиєїсь думки.

Наіть пишуть а аську " Буду меньше заглядувати на форум - тому що те і те мені не зручно"

Ніби від того що борди не буде або на неї ніхто не буде ходити мені щось станеться.

Просто буде ще один мертивй ресурс. В Волинь-теті їх пачками.

Шліфовка довга і нудна, усім не вгодиш, і не будемо. 3 тій день працюємо, а тут уже висновки роблять.

Я розумію, це ж форум, але майте совість. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це як пересилитись в нову квартиру, здається все просторо, все класно, але вот квартірка не обставленна, то меблі пересовують по 10-ть разів (особливо мучить важкий шкаф, який нікуди не влазить, а в спальні - непотрібен), то картіну приходиться завжди підпихати то в верх то в низ, але вона зараза всерівно нерівно дивиться і все (щей робочі такі-сякі, обої нерівно поклеїли). Головне - жити є де. Так то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цілому не задоволений 

Старе оформлення зникло (назву теми навіть не пам’ятаю) 

Елементи оформлення наїзжають один на одний.

Коли пишу повідомлення, не бачу тексту . (це повідомлення написано в Ворді й вставлено в форму)

Форум помітно приторможує при навігації

Добавились незрозумілі обмеження на кількість повідомлень.

З позитивного:

Повідомлення на почту про відповіді стали більш зручними

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...