Перейти до змісту

Forum Upgrade 2

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ursa, я з тобою частково не згідний. Кармадрочерством називається якраз попередній пост. А на скріні - дружба, кумовство, корєшство і тд, потрібне підкреслити.)

А от на рахунок не звертати уваги, абсолютно правильна порада.)

Опубліковано

Заберіть цю репутацію взагалі. Скільки сварок і непорозумінь ізза неї. Хай залишиться як в старі добрі часи, чим більше постів, тим краще. :ok:

Опубліковано

Та забийте ви на ту карму вже який раз піднімаєте тему.ну є фанати які "дрочать" на неї і хай якщо немає чим зайнятись.

• Адміністратори
Опубліковано

І так і Зроблю.

А кумів, друзів і п@%*в, забанимо  так що навіть зміна фізичної лінії звязку не допоможе. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А ещё пропали ссылки в постах. Но когда берёшь редактирование - всё прописано. Однако при попытке сохранить сообщение выбивает: "В вашем сообщении содержится ссылка на сайт, запрещенный администрацией форума"

Опубліковано

до модерів. вже третій чи четвертий раз написав декому з вас про відкриття або перенесення теми "Рання англійська в школі Хелен Дорон" - і "нуль на масу" :( невже так важко відписати чи щось з того вийде чи ні?

• Адміністратори
Опубліковано

Завтра з 9:00 по 09:30 Форум буде не доступний.

Проведу апгрейд апаратної частини.

Міняємо проц і мать в сервері.

Опубліковано

до модерів. вже третій чи четвертий раз написав декому з вас про відкриття або перенесення теми "Рання англійська в школі Хелен Дорон" - і "нуль на масу" :( невже так важко відписати чи щось з того вийде чи ні?

Гражданє, спакойнєй!

Тут кмд проговорився, шо торік новий проц з мамкою знайшов на бордовський сервак!

І ета... якшо ви думаєте, шо адміни тут просто сидять і бабло стрижуть - в мене пальці не повертаються надрукувати вам відповідь.

Всьо вдосконалюється, двіжок рихтується рашпілем із паравоза в самальот - все для вашого блага!

А якби торік з кмд брали з вас реальні гроші за рекламу, в них би вже в ноутбуках гавайській пляжний пісок забив би клавіатуру.

Не слід забувати, що ви тут лише гості. Луцька дошка зараз стала "очєнь папулярной", так шо скажу словами Булгакова:

- В очередь, сукины дети!!! В очередь!!! Абырвалг!!!

Опубліковано

по-моєму я досить спокійно написав (двічі перечитав щойно) - тому підстав отак от грубити не бачу. час вартує грошей - і в адмінів, і в мене, а питання задавалися з інтервалом в 2-3 тижня. імхо дві стрічки в пп написати особливо не відволікає від мега-зайнятості і рашпілювання.

відносно того гості чи ні - це питання філософське - контент форуму в більшості випадків формується його учасниками. та й зрештою багато чого можна сказати про господаря по тому, як він себе з гістьми веде.

• Адміністратори
Опубліковано

Розслабся, бо забаню разом з твоєю комерційною "Хелен Дорон" !

Опубліковано

Завтра з 9:00 по 09:30 Форум буде не доступний.

Проведу апгрейд апаратної частини.

Міняємо проц і мать в сервері.

смотри не проспи =)

я обычно в 9:30 просыпаюсь и сразу залажу на форум, если сам не просплю =),

Опубліковано

Розслабся, бо забаню разом з твоєю комерційною "Хелен Дорон" !

підстава? чи просто "бо так хочеться"? гірше дітей малих - чесне слово.

• Адміністратори
Опубліковано

Заапгрейдились.

Виникло декілька моментів, що затримало тех роботи.

Вже все ок.

Будем дивитись, що ми отримаємо з цього діла.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...