Перейти до змісту

На кого ви працюєте?

ronya

На кого ви працюєте?  

127 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

На кого працюєте: на себе чи "на дядю"?

Якщо на когось, то як ви відноситесь до того, що вам виплачують лише частинку з того що ви заробили для організації (власника)?

Чи задоволені рівнем теперішніх доходів?

Як відноситесь до власної справи?

Якщо ще не маєте досвіду, то чи хотіли б спробувати?

Що вам заважає?

Якщо вже маєте досвід, то з якими основними проблемами зіштовхнулись?

Чи потрібен клуб підприємців на форумі?

Суть клубу - онлайнове і офлайнове спілкування для вирішення спільних проблем, для обміну досвідом та ідеями, для допомоги початківцям.

Ваші думки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Голосувалка називається "ср...а-мазала-возила". Ну дууже адекватний комплект варіантів. Особисто я свого варіанта не знайшов.

Запитання в стартпості посмерджують мережевим маркетингом. Саме з таких дурних питань починають свої недолуги вправи навязливі адепти пірамід.

Нізачот, короче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосувалка називається "ср...а-мазала-возила". Ну дууже адекватний комплект варіантів. Особисто я свого варіанта не знайшов.

Запитання в стартпості посмерджують мережевим маркетингом. Саме з таких дурних питань починають свої недолуги вправи навязливі адепти пірамід.

Нізачот, короче.

Я звичайно ні до мережевого маректингу ні до пірамід не маю відношення,

але хотілось би почути що саме на вашу думку не так.

Назви свої варіанти.

Я добавлю поки топік ще сирий.

Якщо немає потрібного варіанту - то вибирається пунктт "Ваш варіант" і при бажанні повідомляється окремим постом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, маю досвід створення успіхного бізнесу

успішного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на когось, то як ви відноситесь до того, що вам виплачують лише частинку з того що ви заробили для організації (власника)?

Щось не вкурив питання :) . Тобто чи задоволений я що отримав частину від повної суми, яку отримав власник? Ги, а ти думаєш що повинен власник всю суму давати? )) .

Або я щось не поняв.

Власник платить рівно стільки, скільки ти вартуєш для нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не вкурив питання :) . Тобто чи задоволений я що отримав частину від повної суми, яку отримав власник? Ги, а ти думаєш що повинен власник всю суму давати? )) .

Або я щось не поняв.

Власник платить рівно стільки, скільки ти вартуєш для нього.

Наприклад, ти зробив за місяць роботу, яка була продана за 10000 грн. Тобі виплатили 3000 грн, а 7000 забрав собі власник (так би мовити - на фірму) і ще на додачу добре мізки прокомпосував.

Питання в тому, чи не виникає бажання самому стати своїм власником?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банк, страхова компанія, АТ, це приватний підпиємець чи державна установа?

Зате "сам на себе" - 5 варіантів.

А хто тоді працювати буде? :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто тоді працювати буде? :P

те которых ты "подписал под себя"......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо в мене дві роботи? Тоді як бути? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не понятна голосувалка ,

я працюю на державному підприємстві , і немножко шъю на дому (анегдот) ,то куди голосувати ?

QUOTE(ronya @ 16-3-2010, 10:24)

Наприклад, ти зробив за місяць роботу, яка була продана за 10000 грн. Тобі виплатили 3000 грн, а 7000 забрав собі власник (так би мовити - на фірму) і ще на додачу добре мізки прокомпосував.

а ти вкурсі скільки ще держава забрала  з підприємця , в вигляді податків з твоїх 3000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ronya, я купил товару на 2 гривны, продал за 5, с этих 3% заработка и живу. А работнику надо заплатить 1300. И как-то ж надо выкрутиться, найти 1295 гривен, не?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ronya, я купил товару на 2 гривны...

Хорошо.

продал за 5

Не хило.

с этих 3% заработка и живу.

Сочуствую.

А работнику надо заплатить 1300.

А вот это супер. :ok: Хочу быть на месте такого работника.

Работадатель пашет, а нанятий работник ЗП получает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бльо, чуваки - підніміть бізнес самі, дайте людям роботу, а тоді тут філософствуйте скільки хто має отримувати і хто має ображатись. Іпать. Якщо ти не власник бізнесу - в тебе має математика бути проста. Скільки ти вартуєш - стільки і заробляєш. А рахувати гроші власника не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот это супер. :ok: Хочу быть на месте такого работника.

Работадатель пашет, а нанятий работник ЗП получает.

А щоб ти і знав, що коли нанятий робітник зміну здав і лежить перед телевізором вечором на дивані, забувши все - "работодатель" паше. Він мозгами постійно на роботі, ібо то його бізнес. Через те він і має бабло, а найманий не має, але рахувати любить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банк, страхова компанія, АТ, це приватний підпиємець чи державна установа?

Банк, страхова компанія, АТ -

це приватні форми власності - приватні підприємства.

А хто тоді працювати буде?

Ти сам працюватимеш на себе.

возможно для тебя это окажется немного неожиданным, но бывают

чуть чуть более сложные бизнесы :))

Чуть-чуть? Всього навсього?

А якщо в мене дві роботи? Тоді як бути? :)

То ж написав, виберіть основну. Те що важливіше.

ronya, я купил товару на 2 гривны, продал за 5, с этих 3% заработка и живу. А работнику надо заплатить 1300. И как-то ж надо выкрутиться, найти 1295 гривен, не?

Взагалі то накрутка тут 250%, а не скромних 3% як ти заявляєш.

А я то думав що в тебе все нормально йде. Ти в одному з форумів згадував про літак.

А тут виявляється ще й викручуватись треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти не власник бізнесу - в тебе має математика бути проста. Скільки ти вартуєш - стільки і заробляєш.

Уточню, не стільки скільки ти вартуєш, а стільки на скільки ти згодився працювати.

А рахувати гроші власника не варто.

Правильно. Рахувати потрібно свої.

А щоб ти і знав, що коли нанятий робітник зміну здав і лежить перед телевізором вечором на дивані, забувши все - "работодатель" паше. Він мозгами постійно на роботі, ібо то його бізнес. Через те він і має бабло, а найманий не має, але рахувати любить.

Значить в роботодавця серйозні проблеми.

Після роботи потрібно відпочивати. Робота - на роботі, а після роботи про роботу забудь.

Інакше почнуться проблеми, в першу чергу зі здоров"ям. Спалиш себе дуже швидко. І гроші не потрібні будуть.

Через те він і має бабло, а найманий не має, але рахувати любить.

Він має бабло в першу чергу через те, що вміє ризикувати і не боїться брати на себе відповідальність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі зрозуміли про що запитував топікстартер, але всі такі вумні, що домахуються до кожного слова, не були б ми бордовцями ;). Я за те щоб на Борді була бізнес гілочка. Може і пригодилось би мені чи ще комусь. Не обов'язково цілий розділ, але з модерацією - щоб вумніків було кому на місце ставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за те щоб на Борді була бізнес гілочка. Може і пригодилось би мені чи ще комусь.

Я теж думаю, що варто відділити теми по власній справі від "правових питань" бо то не завжди одне і те ж.

А як вирішується дане питання на форумі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як вирішується дане питання на форумі?

з цим питанням до адмінів в приват. Але, імхо, має бути певна к-сть однодумців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kostya стандартна тема починаючого (і не відхлдячого від схем описаних в мудрих книжках) "арганізатара". Який клуб "підприємців"? Твори на вільну тему "як я виростив власний бізнес", до уваги брати, думаю, не варто. Бо у кожного своя специфіка, свої успішно вирішені проблеми, своє бачення розвитку. Як з цього можна зліпити стандартну схему, чи вивести якісь правила? Попросіть Di зліпити матрицю з свого бізнесу - почуєте багато нових фразеологізмів.

Хочете стандартів - гугль запит по франчайзинг проектах. Там крок вправо, крок вліво карається розтстрілом.

Хочете власний бізнес - готуйтесь набивати гулі, і не слухати "радників".

Усі тонкості оподаткування можна обговорити в "економіці", юридичні нюанси - велкам в "Юрисдикцію", просто патриндєть і помірятись пі..юнами - шикарний розділ "Флейм". Шо за нові течії "феодалізму" на форумі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну воть, пішли раціональні думки від кАзирних. Дійсно можна реалізувати це на базі розділу "Економіка", і якщо задумка знайде підтримку в масах, тоді можна буде думати про підрозділ в "економіці". Судячи по голосувалці, тема актуальна. Звичайно будуть вумніки, які будуть флудити і в економіці, такі завжди є.

Топікстартер, запалюй тему в "економіці", ти ж цю не на рівному місці створював? Якісь же думки були?

П.С. Про гулі, матриці, піпіськи: Давайте все це залишим в цій темі і не будем переносити в економіку. Я думаю, що не тільки я і бізнесмени знають про існування грабель, і що у кожного вони свої. Імхо, тема потрібна не для пошуку матриць чи франшиз. Піпіськами мірятись можна будь де, але не на Борді де всі всіх знають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі було адресоване перше речення.

Прасті, не розділив

To Kostya

...

To All

...

:0016:

Просто здивувало твоє бажання поділитись досвідом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kostya стандартна тема починаючого ...

Ты вообще уверен что весь этот твой спич адресован именно мне ? :)

Может обратись к автору топика ? :)

Мне то вообще пофиг. Я знаю что идея бредова и на практике ничего не будет.

Одно дело попить пивка в компании людей в теме и поделиться парой-тройкой

моментов. Совсем другое что либо обсуждать в компании нубов :)

В точку ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вам расскажу:

я начинал свой бизнес со 100 баксов!

Крутился, купи-продай и т.п. через месяц я уже одолжил 1000 баксов! Все пошло веселее.

Еще через полгода я одолжил 3000 долларов - каково? Бизнес сразу завертелся в два раза круче. Купил машину, кучу точек на рынке. Еще через пару лет я взял в банке кредит на 10000 долл. и это открыло новые горизонты передо мной!

А сейчас я забил на все это болт, сижу на рынке и пишу эти строчки. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю желание поделиться позитивным бизнес опытом весьма похвально :))

Однако на практике это сводится к обычному киданию понтами ;)

Згоден, що на практиці це діло організувати досить непросто.

Важко з тими хто має досвід, бо в кожного своя специфіка, і свої проблеми-питання.

І з новачками важко, бо вони взагалі багато речей не січуть. Їм треба розжовувати.

Але наприклад в Рівному діє Клуб підприємців, офлайновий звичайно.

В них там до 50 чоловік. Кожен тиждень вони стабільно зустрічаються і вирішують спільні питання,

намагаються створити спільні інструменти/техніки.

Деколи, якщо хтось має проблеи, він може винести свою справу на розгляд і інші люди дадуть аналіз, оцінку, висунуть ідеї.

А одна десять голів - це не одна. Плюс чийсь бізнес зі сторони легше аналізувати ніж свій, бо а не виникає лишніх емоцій.

Цей клуб відвідують в основному люди, які вже є власниками якогось бізнесу.

Була спроба створити щось подібне в Луцьку, але без успіху.

Виявилась замала критична маса людей.

Але в даному випадку - ідея просто ділитись корисною інформацією на форумі.

А заодно і зацікавлювати новачків.

>стандартна тема починаючого

Насколько я лично знаю автор топика совсем не начинающий.

У него свой собственный, маленький но довольно неплохой бизнес.

Удивляет _ЕГО_ желание создать такой топик.

:-)

Реально бачу, що багато людей постійно незадоволені своїм фінансовим положенням і кажуть що зарплата мала, що платять невчасно, і що все все погано.

І при цьому в них навіть думки не виникає спробувати щось своє. А якщо й виникає, то не знають за що взятись.

Тому й виникає бажання створити відповідний розділ і спробувати вести дискусії на дану тему.

І заодно як взнати щось нове від тих хто вже має досвід, так і поділится своїми думками.

kostya стандартна тема починаючого (і не відхлдячого від схем описаних в мудрих книжках) "арганізатара". Який клуб "підприємців"? Твори на вільну тему "як я виростив власний бізнес", до уваги брати, думаю, не варто. Бо у кожного своя специфіка, свої успішно вирішені проблеми, своє бачення розвитку.

Якщо хтось виявить бажання розповісти про свої справу, будь-ласка.

Можна просто створити окрему вітку, де бажаючі висловляться.

Ще можна брати, якийсь готовий бізнес-план з інету, і гуртом аналізувати - обговорювати.

Чи просто ідею.

Плюс ділитись, новою інформацією по тим же податкам...

Спільні теми знайдуться при бажанні.

Хочете власний бізнес - готуйтесь набивати гулі, і не слухати "радників".

Я б сказав, спочатку послухайте чужі думки, проаналізуйте, а тоді вже й гуль менше набивати прийдеться.

Усі тонкості оподаткування можна обговорити в "економіці", юридичні нюанси - велкам в "Юрисдикцію", просто патриндєть і помірятись пі..юнами - шикарний розділ "Флейм".

Юрисдикція і економіка лише частково перекриваються з власною справою.

Наприклад, якщо є бажання обговорити реальний проект. То в який розділ по твоєму розмістити?

По твоїй логіці можна взагалі всі теми форума скинути в 1 розділ і не паритись :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...