Перейти до змісту

Допоможіть знайти машину!

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні одноклубники. Шукаю місце стоянки, або місце (місця) довготривалої парковки одного автомобіля. Власник цього тазіка заборгував мені троха грошей, замовивши товар і за ним не з"явився. Тепер же відключив телєхфона і пропав. Хочеться знайти - 500 гривень шкода дарувати. Отже - автомобіль Фольксваген Поло, рік випуску з 2006-го (Поло 6). Колір червоний. На склі значок-наклейка "У" або "Туфля". Вдарений в задню ліву частину, розбитий лівий стоп (який у мене і замовив). Хто побачить - дайте знати...Пиво+до пива з мене.

Опубліковано

Завдаток потрібно брати з "чужих". По великому ж рахунку, той чоловік тобі нічого не винен, правда? Ну знайдеш ти його, і що далі?.. В будь-якому випадку, він не зобов'язаний в тебе забирати той товар.

Опубліковано
я так зрозумів, що ні -- прикмета ж в автомобіля -- розбитий стоп, який він мав забрати у fedot

и вийдет как в золушке..ходить примерять стоп к каждой встречной железной лошадке

Опубліковано

Якщо товару не брав, то просто пошле тебе, як найдеш. І матиме повне право, якщо буш висувати якісь претензії :) . Завдаток в таких випадках беруть, зазвичай.

Опубліковано
Завдаток потрібно брати з "чужих". По великому ж рахунку, той чоловік тобі нічого не винен, правда?

Plum, ти правий на всі сто - в тому моя найбільша помилка. Але людина мені на протязі двох тижнів кожного дня мізки полоскала за той стоп - дійсно треба йому було...Тож тому і завдатку не брав.

Ну знайдеш ти його, і що далі?.. В будь-якому випадку, він не зобов'язаний в тебе забирати той товар.

Аби знайшов - я вже точно розберуся))

Опубліковано
Якщо товару не брав, то просто пошле тебе, як найдеш. І матиме повне право, якщо буш висувати якісь претензії :) . Завдаток в таких випадках беруть, зазвичай.

Угу, послати простіше всього ))) Але ж у житті не все так просто, методи впливу є різні :) Йому буде ліпше просто по-люськи спробувати проблемку вирішити, я ж добрий :D

я так зрозумів, що ні -- прикмета ж в автомобіля -- розбитий стоп, який він мав забрати у fedot

и вийдет как в золушке..ходить примерять стоп к каждой встречной железной лошадке

Та не треба міряти))

Опубліковано

Его(её) ребенок учится в 21-й школе. Раньше, когда забирал дочку со школы, часто видел там этот поло. И в районе Соборности 24- Воинов 6

Опубліковано
Его(её) ребенок учится в 21-й школе. Раньше, когда забирал дочку со школы, часто видел там этот поло. И в районе Соборности 24- Воинов 6

Андрюха :) ..... не боишься давать такие намёки :):D

Опубліковано
2 fedot

машинка така має бути? -

post-4550-1268475667_thumb.jpg

Точно така...Тільки з битим лівим стопом.

Человек ищет место парковки :) Помогите ему !!!! Он разобьёт ему снова поворот, и тот сам к нему прибежит.....:)

Він у нього до цих пір битий - сьогодні у мене з-під носа втік на Київському майдані(((( Але вже маю майже весь держномер, вже простіше трошки буде))

• Адміністратори
Опубліковано

Розслабся, тобі ж сказали що тобі нічого не винні. І чому ти такий впевнений, що твоя коса не найде на камінь?

Опубліковано
Розслабся, тобі ж сказали що тобі нічого не винні. І чому ти такий впевнений, що твоя коса не найде на камінь?

Мені винні. А якщо впевнений - значить на то є підстави. Завжди можна по-людськи...А можна дуже навпаки. І не моя в тому вина, якщо людина обере друге.

Опубліковано
Андрюха :) ..... не боишься давать такие намёки :):D

Я ведь хозяину(или хозяйке) машины пальцы в двери не зажимаю и не требую купить у меня фару ;) Видел красный Поло с разбитой жопой возле школы, вот и все :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...