Перейти до змісту

продамс траусине мясо, яйця та живих страусят


Yurec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам страусине мясо, яйця (харчові, пусті під декоративні вироби, запліднені) та страусят .

ціна мяса - на фото,

ціна харчового яйця 120 грн,

ціна пустого страусиного яйця 12 у.о.

більш детальна інформація по телефону - 0664988494, Олег.

Щодо молодняка страусів, то ціни щоденно змінються, і остаточну їх вартість можна обсудити по телефону, ну і звичай но ж все залежить від кількості сктраусят, яку ви хочете купити.

post-6770-1268380531_thumb.jpg

post-6770-1268380590_thumb.jpg

Опубліковано

подзвони завтра після обіду 0664988494, Олег. Я подивлюся в холодильнику чи є такі маленькі кусочки. А якщо найдуться клієнти на інше таке ж мясо, то зроблю тобі по 1 кг без проблем.

Опубліковано

давайте в телефонному режимі. А ще краще давайте як назбирається паро людей, підїдете на Вишків в "страусхаус", і там зробимо дєрєбан, тільки потрібно знати що кому треба. Бо якщо тут не вистачаить свого, то зі Сходу треба дозамовити

П.с. Шкодер напиши в лічку. номер тел

Опубліковано
Продам страусине мясо, яйця (харчові, пусті під декоративні вироби, запліднені) та страусят .

ціна мяса - на фото,

ціна харчового яйця 120 грн,

ціна пустого страусиного яйця 12 у.о.

більш детальна інформація по телефону - 0664988494, Олег.

Щодо молодняка страусів, то ціни щоденно змінються, і остаточну їх вартість можна обсудити по телефону, ну і звичай но ж все залежить від кількості сктраусят, яку ви хочете купити.

скількі буде коштувати страусиня

Опубліковано

Все залежить від того який вік страусеня Ви хочете. Але майте на увазі, що для його нормального розвитку треба відповідні умови, наприклад регулярно і відповідно кормити, в холодну пору обігрівати інфрачервоними лампами.....

Ціни на страусят можете подивитися тут, але це орієнтовно (ціна залежить від сезону і від кількості страусят які бажаєте придбати), і через те що в Вам потрібне одне страусиня, то його вартість буде збільшеною. Бо доставка буде з Миколаєва. Хоча може й скоро в нас на Вишкові будуть малята, тоді буде простіше, але це невідомо коли.

  • 3 тижня потому...
Опубліковано

я то пробував, але його треба вміти зготувати, бо на початках ми робили шашлити, то були пересушені. І я ж незнаю, що він з нього готував. Цікаво було почути думку сторонньої людини.

Взагалі то я загнався, треба було написати в приват. Після свят голова ще не зовсім варить, щей троши застудився,поки вночі Паску святив. Так що сорі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...