Перейти до змісту

постанова 366

golga

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани, особливо ті, кого заділа постанова КМУ № 366! Чи є світло в кінці тунелю: яка ж все-таки доля постанови? Чому ПФ не приймає звітів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постанова (про додаткові відрахування в ПФ) діяла с травня по листопад, коли була відмінена (двічі). Але всеодно за цей період треба сплатити. Абсурд, але ПФ скористався своїм відомчим правом не приймати звітності, якщо не буде платіжок. Все в рамкак стилю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

діяти то діяла але була незаконна оскільки перекручує зміст єдиного податку (якщо вона незаконна, то чи до листопада вона була законною?). Реально відбувається так: кожного клієнта провіряють на вшивість, багато очкують і платять, хто почне кіпішувати приймають звіт тільки бурчать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одні кажуть треба платити, інші кажуть що ні.

поки знаю точно,

"Звіти Пенсійному фонду приймаються незалежно від фактичного стану розрахунків підприємців з Фондом за 2009 рік на момент подання звітності"

а якщо нічого не зміниться, то з 1,04,10 можуть почати рахувати як заборгованість і нараховувати штрафи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора здали персоніфікацію - не платили.

Інспектор не підписала, але звіт прийняли, "скрипя зубами" звичайно із закликами типу одумайтесь! заплатіть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ж ситуація:сьогодні здали персоніфікацію(ярлик та індані-спд), хоча і не прийшлось махати листом від Зарудного про те, що не мають права не прийняти, але приймали все ж "скрипя зубами". А от що робити з додатком 26... Ми перших два місяці проплатили, а далі не платили, і не збираємось, але те, що проплатили треба показати в 26 додатку. Хтось здавав додаток 26 не зі всіма проплатами???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Хтось здавав додаток 26 не зі всіма проплатами???"

Я ОТПРАВИЛ ПО ПОЧТЕ ВСЕ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о! А можна конкретніше? Я читала про те, що маю право відправити звіт поштою, але ніколи того не робила. Це лист з повідомленням про вручення має бути? В 3 колонці 26 додатку (встановлений фіксований розмір страхових внесків фіз.особи) проставляли тільки суми ставки єдиного податку (42%), чи ще вказували якісь додаткові доплати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тиждень тому здав без додатку 26. Доплат не робив. В мене його не вимагали, сказав що доплачувати не буду і буду здавати без додатка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...