Перейти до змісту

постанова 366

golga

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани, особливо ті, кого заділа постанова КМУ № 366! Чи є світло в кінці тунелю: яка ж все-таки доля постанови? Чому ПФ не приймає звітів?

Опубліковано

Постанова (про додаткові відрахування в ПФ) діяла с травня по листопад, коли була відмінена (двічі). Але всеодно за цей період треба сплатити. Абсурд, але ПФ скористався своїм відомчим правом не приймати звітності, якщо не буде платіжок. Все в рамкак стилю :)

Опубліковано

діяти то діяла але була незаконна оскільки перекручує зміст єдиного податку (якщо вона незаконна, то чи до листопада вона була законною?). Реально відбувається так: кожного клієнта провіряють на вшивість, багато очкують і платять, хто почне кіпішувати приймають звіт тільки бурчать

Опубліковано

одні кажуть треба платити, інші кажуть що ні.

поки знаю точно,

"Звіти Пенсійному фонду приймаються незалежно від фактичного стану розрахунків підприємців з Фондом за 2009 рік на момент подання звітності"

а якщо нічого не зміниться, то з 1,04,10 можуть почати рахувати як заборгованість і нараховувати штрафи

Опубліковано

Вчора здали персоніфікацію - не платили.

Інспектор не підписала, але звіт прийняли, "скрипя зубами" звичайно із закликами типу одумайтесь! заплатіть!

Опубліковано

та ж ситуація:сьогодні здали персоніфікацію(ярлик та індані-спд), хоча і не прийшлось махати листом від Зарудного про те, що не мають права не прийняти, але приймали все ж "скрипя зубами". А от що робити з додатком 26... Ми перших два місяці проплатили, а далі не платили, і не збираємось, але те, що проплатили треба показати в 26 додатку. Хтось здавав додаток 26 не зі всіма проплатами???

Опубліковано

о! А можна конкретніше? Я читала про те, що маю право відправити звіт поштою, але ніколи того не робила. Це лист з повідомленням про вручення має бути? В 3 колонці 26 додатку (встановлений фіксований розмір страхових внесків фіз.особи) проставляли тільки суми ставки єдиного податку (42%), чи ще вказували якісь додаткові доплати?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тиждень тому здав без додатку 26. Доплат не робив. В мене його не вимагали, сказав що доплачувати не буду і буду здавати без додатка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...