Перейти до змісту

И так, "переобуваемся"

fedor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Обращаюсь к всемогущему оллу с вопросом

Кто на какой резине катает в зимнее время?

В даный момент стоит задача переобуть 16" Passat B5 (полный привод)

13" - ВАЗ 2109 (передний привод)

13" - Дачия "Супер нова" (передний привод)

Полазив по рынку, понравилась SAVA. Словацкая. Может кто подскажет из многолетнего опыта ещё какого-нить отменного, и желательно бюджетного, производителя офигительных зимних шин :)

И ещё, подскажите плз. где в луцке можно приобрести резину с НДС.

Опубліковано

Поки теми не об'єднали -- відповім тут.

Полазив по рынку, понравилась SAVA. Словацкая. Может кто подскажет из многолетнего опыта ещё какого-нить отменного, и желательно бюджетного, производителя офигительных зимних шин :)

З не дуже дорогого на зиму я б порадив Gislaved NordFrost 3 -- можна сказати легендарна резина. Дуже хороші їздові характеристики, дуже м'яка і разом з тим стійка до зносу (звісно, якщо на ній не їздити літом), не дуже дорога. Єдиний мінус -- дуже важко знайти в продажу в цьому році. Зате є багато Gislaved EuroFrost 3, яку особисто я собі не взяв і другим не раджу.

Інший варіант -- Nokian Hakkapeliitta або NordMan -- дуже хороша резина. Відмінно "липне" до льоду і не гірше "гребе" в снігу.

З більш дорогого особисто для мене вибір тільки один -- GoodYear Ultragrip 500

И ещё, подскажите плз. где в луцке можно приобрести резину с НДС.

Поцікався на ШинаСервіс -- це біля "Силуета", ближче до вишківського перехрестя. Там і вибір резини досить великий.

Опубліковано
Поки теми не об'єднали -- відповім тут.

З не дуже дорогого на зиму я б порадив Gislaved NordFrost 3 -- можна сказати легендарна резина. Дуже хороші їздові характеристики, дуже м'яка і разом з тим стійка до зносу (звісно, якщо на ній не їздити літом), не дуже дорога. Єдиний мінус -- дуже важко знайти в продажу в цьому році. Зате є багато Gislaved EuroFrost 3, яку особисто я собі не взяв і другим не раджу.

Гіславед хороша резина, сам ношу. Купити її можна в Промтехсервісі, бачив в суботу, ще була.

Кумхо бомба якщо знайдете, буває на волиньавто зимою.

Опубліковано

Знаєте народ-відкрию вам секрет!є нова Nord Frost 5-це просто агонь!даже нешипована!я вже за ці дні іспимтав її так-шо то просто ж.па!по страшному голольоді в Одесу і Назад-нікакіх непредсказуємих сітуації навіть на швидкості 100-120км/год!ця радість стоїть на заднє-приводній Опель ОмеГі А!

http://gislaved.intershina.ru/desc_shina_1...id_mod=gisnf5dd

Опубліковано

ви зациклились на одній резині, Nokian, Gislaved, я наприклад відїздив і на тій і натій зараз купив Dunlop Wintersport (205/55/16), також класна резина по своєму, на рахунок шипів, то вони краще на тяжку машину, тоді під нагрузкою вони на асфальті ховаються краще в резину і не так стираються або губляться, але шипи не на швидкість однозначно

Опубліковано

Всім дякую за поради, сьогодні придбав Nokian

на обидві передньопривідні, правда для Дачії взяв Nokian W

а для 9-ки Nokian Hakkapeliitta.

З нетерпінням чекаю снігу :(

Опубліковано

ага, мне бы тоже снега сейчас.. я переобулся и снег сразу растаял -- теперь драгоценные "липучки" трутся об асфальт :(

ps. Гисметео обещает в субботу-воскресенье снег, а потом еще немного минусовой температуры. потом, к двадцатым числам, +10 и выше. прямо ядерная зима какая-то

Опубліковано
ага, мне бы тоже снега сейчас.. я переобулся и снег сразу растаял -- теперь драгоценные "липучки" трутся об асфальт :(

ps. Гисметео обещает в субботу-воскресенье снег, а потом еще немного минусовой температуры. потом, к двадцатым числам, +10 и выше. прямо ядерная зима какая-то

да - так к весне сликами станут

я так скажу

нет зимы - нет зимней резины

Опубліковано

треба терміново купувати ще один комплект дисків і одягати на них літню резину. А тоді просто за пару хвилин перекидати той комплект, який більше підходить по погоді...

Опубліковано

вот я так и сделал - закинул зимнюю резину на обычные диски. все равно при зимних скоростях все достоинства литых дисков практически нивелируются, а под слоем грязи вообще трудно рассмотреть что там такое :)

Опубліковано

Я себе взял на зиму диски штамповки на 15 и резину хакапелиту-2 на шипах 195/65, рекомендую резина пушка. Много хорошего слышал про Гиславед.

ЗЫ: летом ездюю на литых 16/225/55

Опубліковано
ага, мне бы тоже снега сейчас.. я переобулся и снег сразу растаял -- теперь драгоценные "липучки" трутся об асфальт ;)

Вот я и думаю, может свою не прятать далеко летнюю :) она на дисках у меня, наверное легче будет болты перекрутить, чем потом на уже лысой резине встречать Новый Год ;)

треба терміново купувати ще один комплект дисків і одягати на них літню резину. А тоді просто за пару хвилин перекидати той комплект, який більше підходить по погоді...

Ага - "утренняя гимнастика" ;)

Опубліковано

а я не шипував...

і ставити літню не буду, бо шкода викинути ще одну вартість комплекту резини на комплект нормальних стальних дисків :D (1 диск коштує біля 350 грн, а одна зимова шина мого розміру -- біля 300 грн). А знову перезуватись влом... :D

Опубліковано

Я вчора назад поставив свої Good Year Hydragrip якраз на таку погоду вони зроблені, бо снігу як я зрозумів з прогнозів ше тижня 2 не буде як такого

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...