Перейти до змісту

Усі заважали а ВОНА працювала.

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

ВОНА працювала, а після прийняття закону потрібно буде відчитатись "по праці".

Думаю цей закон буде прийнятий, і ЇЙ доведеться відзвітуватись по кожній потраченій гривні і по створеним боргам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю цей закон буде прийнятий, і ЇЙ доведеться відзвітуватись по кожній потраченій гривні і по створеним боргам.

Регіонали сирнули що Юля пусту казну їм оставить і тепер, не те що красти не буде що, а й передвиборчі обіцянки виконувати. Хоча наші обранці, коли стоять перед вибором собі чи людям, вирішують як в анекдоті: думаєте я менше пити буду? Ні це ви менше їсти будете.

Одна з найбільших проблем нашої влади - безвідповідальність. Починаючи з дрібних чиновників, закінчуючи Гарантом - всі вони мають повноваження і ні за що не відповідають. Наприклад, в Закарпатті виділили компенсації людям, постраждалим від повені. А зараз вимагають ці гроші назад, бо була проведена невірна оцінка. То чому претензії до людей? Відповідальність має нести експерт, який зробив невірну оцінку, якщо експерт докаже, що "помилився" за хабар, гроші повертають порівну, а за хабар в тюрму. І так у всьому має бути: персональна відповідальність за власні дії чи бездіяльність. Наглядний приклад: закордонний готель розмістив рекламу на сайті про номери за 1€ на добу. Народ ломанувся бронювати, а потім виявилося що це помилка. Але власники отелю залишили все як є, втративши при цьому близько 90 тис. €. Відповідальність, нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

небуде ВОНА відповідати, бо ПР тоже нехоче відповідати через 5 років, Хіба що може розкаже сказку перед ВР про потрачене, а перевіряти те ніхто не буде. Всі крадуть по черзі, Янукович сам сказав - "Я давно вже в черзі стою, за мной не занимать" Йолопу і в голову не прийшло що президентом стають через вибори, а не через чергу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

небуде ВОНА відповідати, бо ПР тоже нехоче відповідати через 5 років, Хіба що може розкаже сказку перед ВР про потрачене, а перевіряти те ніхто не буде. Всі крадуть по черзі, Янукович сам сказав - "Я давно вже в черзі стою, за мной не занимать" Йолопу і в голову не прийшло що президентом стають через вибори, а не через чергу.

За 5 років, ну або +/-, можна внести поправки до закону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одна з найбільших проблем нашої влади - безвідповідальність.

Безвідповідальність - це наслідок. А проблема - безнаказанність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безвідповідальність - це наслідок. А проблема - безнаказанність.

Незнаю хто тобі таке сказав, але мушу розчарувати і повідомити, що розвели.

Як можна наказати політика, якщо за його вчинки не назначена відповідальність? Посадити в тюрму, а тоді шукати статтю по якій закрили? А якщо він виявиться невинуватим?

Імхо, спочатку визначити відповідальність, а тоді наказувати, а не навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю хто тобі таке сказав, але мушу розчарувати і повідомити, що розвели.

Як можна наказати політика, якщо за його вчинки не назначена відповідальність? Посадити в тюрму, а тоді шукати статтю по якій закрили? А якщо він виявиться невинуватим?

Імхо, спочатку визначити відповідальність, а тоді наказувати, а не навпаки.

Наша законотворча система чудово працює у випадку коли це комусь потрібно.

І депутатів позбавляють недоторканості, і президентам руль вручають по суду, і судів сажають. От тільки зазвичай робота цієї системи не потрібна тим, хто може змінити її роботу.

Може ти дійсно віриш, що тих, хто при владі не сажають за вбивства і розкрадання держмайна, тому що закон недосконалий? Тоді розкажи що заважає посадити Кучму, на якого є доказова база.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша законотворча система чудово працює у випадку коли це комусь потрібно. І депутатів позбавляють недоторканості, і президентам руль вручають по суду, і судів сажають. От тільки зазвичай робота цієї системи не потрібна тим, хто може змінити її роботу.

Може ти дійсно віриш, що тих, хто при владі не сажають за вбивства і розкрадання держмайна, тому що закон недосконалий? Тоді розкажи що заважає посадити Кучму, на якого є доказова база.

Якщо система працюватиме без всяких "у випадку", то сидітиме не тільки Кучма. А про недосконалий закон ти в регіоналів запитай, це вони, а не я подали новий законопроект ;)

Мінусую у відповідь, бо не бачу своїх словах бравади. І давай припиним, я перестав реагувати на тебе в іншій темі, то ти мене тут знайшов. Банні халати, зазвичай, видаються парами, а я не хочу з тобою в одній бані сидіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінусую у відповідь, бо не бачу своїх словах бравади. І давай припиним, я перестав реагувати на тебе в іншій темі, то ти мене тут знайшов. Банні халати, зазвичай, видаються парами, а я не хочу з тобою в одній бані сидіти.

Ти ще адміністрації напиши, що я тобі мінус поставив, бо не всі помітили.

З.І. Соррі за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To Mr. Ves: всьо, я здаюсь, ти переміг. Читай СВІЙ підпис, переможцю.

Раз ти такий "неугомонный", надалі, буду старатись, ігнорувати твої пости.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves правий, причиною є безнаказаність, а точніше колядуючі суди. А ти кажеш спочатку визначити відповідальність. Відповідальність визначена кримінальним кодексом, до тих хлопців спокійно підходять статті про кражу в особливо великих розмірах, про взятки, про перевищення службових повноважень, і зрада батьківщини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves правий, причиною є безнаказаність, а точніше колядуючі суди. А ти кажеш спочатку визначити відповідальність. Відповідальність визначена кримінальним кодексом, до тих хлопців спокійно підходять статті про кражу в особливо великих розмірах, про взятки, про перевищення службових повноважень, і зрада батьківщини.

партія регіонів, а це представники майже половини України з тобою не згідні.

Я не казав, що в нас недосконале законодавство. Я лише сказав, що влада не відповідає по закону (безвідповідальна), а тому і залишається не наказанною (безнаказанною), а не навпаки.

А Mr. Vеs правий, адназначна, я хіба не це ще в прошлому пості написав ;)

ЗІ. Мені здається, що ти мене просто не зрозумів. "визначити відповідальність" це не видавати нові закони, а заставити ВІДПОВІДАТИ по вже існуючим, і, якщо вина доведена, НАКАЗУВАТИ. Спочатку СУД, а тоді ТЮРМА, а не навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗІ. Мені здається, що ти мене просто не зрозумів. "визначити відповідальність" це не видавати нові закони, а заставити ВІДПОВІДАТИ по вже існуючим, і, якщо вина доведена, НАКАЗУВАТИ. Спочатку СУД, а тоді ТЮРМА, а не навпаки.

Шановний, nickel, те що ти описав - це і є безнаказанність, наслідком якої є безвідповідальність, бо якби наші депутати та гаранти (минулі-теперишні) знали, що відповідатимуть за свої вчинки і будуть 100% суворо наказані, тоді б не були б такими безвідповідальними, тобто причина всетаки безнаказанність, а наслідок - безвідповідальність. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не казав, що в нас недосконале законодавство. Я лише сказав, що влада не відповідає по закону (безвідповідальна), а тому і залишається не наказанною (безнаказанною), а не навпаки.

А Mr. Vеs правий, адназначна, я хіба не це ще в прошлому пості написав ;)

І ще поняття "не відповідає по закону" і "безвідповідальність " ,в вашому реченні та й взагалі, абсолютно різні речі - перше - це якраз і є безнаказаність (не бути покараним, тобто не нести відповідальність за вчинене згідно законодавства), а друге - БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИЙ, -а, -е. 1. Який не несе або не усвідомлює відповідальності (про особу). Безвідповідальна поведінка. 2. Який є наслідком втрати або відсутності відповідальності. (взято з тлумачного словника).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Kleo

Ну що ти таке кажеш?

Пан nickel доросла людина і звичайно розуміє значення згаданих понять ... ну не Буратіно ж він тільки читав в школі ... тільки трішки переплутав, а визнавати свою помилку людина в 32 так і не навчилася.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я лише сказав, що влада не відповідає по закону, а тому і залишається не наказанною
…якби наші депутати та гаранти (минулі-теперишні) знали, що відповідатимуть за свої вчинки і будуть 100% суворо наказані…

без коментарів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

…якби наші депутати та гаранти (минулі-теперишні) знали, що відповідатимуть за свої вчинки і будуть 100% суворо наказані…

- це процес покарання (спочатку суд, потім увязнення)

...Безвідповідальність (мається на увазі відсутність страху відповідати за вчинки) - це наслідок. А проблема - безнаказанність (відсутність процеса покарання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- це процес покарання (спочатку суд, потім увязнення)

...Безвідповідальність (мається на увазі відсутність страху відповідати за вчинки) - це наслідок. А проблема - безнаказанність (відсутність процеса покарання)

так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безробітний прем’єр та міністри отримають 18 «розрахункових» мільйонів

Відcтавка діючого уряду Юлії Тимошенко, як і відставка президента, не минеться безслідно для державного бюджету.

Чиновники можуть розраховувати на матеріальні виплати з безробіття на загальну суму близько 18 мільйонів гривень, державні дачі в заповідних зонах під Києвом та всілякі пільги, передає ТСН.

Усі міністри та їхні перші заступники, які підуть з посад слідом за прем'єром Юлією Тимошенко, є чиновниками першої категорії, а значить, мають право на отримання матеріальної допомоги після звільнення. До цієї ж категорії чиновників відносяться глави державних комітетів і голови інших центральних органів влади, які не затримаються в своїх кріслах з відходом прем'єрської команди.

Чиновники цього рівня, згідно з законом про державну службу, протягом року після відставки можуть отримувати щомісячну матеріальну допомогу у розмірі 80% від своєї зарплати. Таким чином, тільки прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, якщо не знайде собі нову роботу, може розраховувати в подальші 12 місяців на виплату приблизно 300 тисяч гривень (з розрахунку, що середньомісячна зарплата глави уряду складає близько 32 тисячі гривень). На схожі суми можуть розраховувати перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, а також віце-прем'єри Іван Васюник і Григорій Немиря, чиї зарплати не набагато нижчі.

Виплата такої матеріальної допомоги 17 діючим міністрам, а також приблизно 30 керівникам державних комітетів та інших центральних органів влади (наприклад, глав комітету статистики, фінансового моніторингу, Національного космічного агентства, комітету з матеріального резерву і низки інших) після їх відставки в сумі може досягти 17 млн грн. При цьому варто відзначити, що виплати триватимуть до тих пір, поки звільнені чиновники не влаштуються на нову роботу.

Проте це не всі витрати. Керівники виконавчої влади, окрім матеріального забезпечення, також мають право на свій куточок у заповідних зонах під Києвом. Відповідно до давньої постанови уряду Віктора Януковича №1210 (2003 рік), прем'єр-міністрові і першому віце-прем'єрові належить по окремому котеджу в будинках відпочинку Державного управління справами (будинками відпочинку розташовані в передмісті столиці: Пущі-Водиці і Конча-Заспі). У разі їхньої відставки, як вказано в постанові, за чиновниками зберігається право користування наданими приміщеннями.

Скромніше забезпечення чекає віце-прем'єрів Григорія Немирю і Івана Васюника: обом належить по дві кімнати в будинках відпочинку Держуправління справами.

Держава поклопоталася і про інших членів уряду. Нинішні міністри можуть стати сусідами по державних дачах глави уряду і віце-прем'єрів. Кожному з них належить по кімнаті в будинках відпочинку Державного управління справами. Варто відзначити, що всім їм держава гарантує пільгові розцінки на житлово-комунальні послуги.

У рівній мірі держава поклопоталася про медичне забезпечення всіх колишніх членів уряду, незалежно від посади. Кожен екс-міністр має право на безкоштовне медичне і санаторно-курортне обслуговування себе і своєї родини.

Нагадаємо, Верховна рада відправила уряд Юлії Тимошенко у відставку 3 березня. Таке рішення підтримали 243 народних депутати.

Після цього прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, перший віце-прем'єр Олександр Турчинов та всі члени уряду від БЮТ пішли у відпустку.

©
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...