Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

S-driver

Дуже вдячний, виходить безкоштовне призупинення послуги на 3 місяці... УКТ хоче по 24 грн за кожен місяць - плюс незручність - іти до них і писати заяву... а тут - КЛАСНО одним словом!

А ДГ хоче 12 грн/місяць,і теж треба йти до них заяву писати.До речі,кого цікавить:так виглядає київський хаб,є що покачати :0123:

і тест швидкості(мабуть бреше)

Опубліковано

S-driver, яка реальна швидкість закачки файлів з зовнішніх ресурсів та з локальної мережі? Підключення іде так як у Датагруп, на документи того хто підключає нет, чи на ім'я власника квартири(знімаю квартиру)?

Опубліковано

S-driver, яка реальна швидкість закачки файлів з зовнішніх ресурсів та з локальної мережі? Підключення іде так як у Датагруп, на документи того хто підключає нет, чи на ім'я власника квартири(знімаю квартиру)?

Вчора качав фільм з трекера Білайна (локальна мережа Білайна, www.berloga.net) розміром 1,4 Гб приблизно 2 хвилини.smile.gif

З зовнішніх ресурсів, наприклад з Летітбіт по голдаккаунту швидкість закачки приблизно 1,5 - 2 Мбіт/сек.

Підключення іде на ім"я того, кто замовляє послугу - потрібен паспорт і ідентифікаційний код.

І особливо радує відсутнівсть надоїдливих повідомлень типу - "З вашого IP вже іде скачування"smile.gif

Опубліковано

Мені вдже провели, правда яка якість ще не ясно, але так як я маю два інтернети вдома, ОГО, та Датагруп, і ще третій кабель від Білайна кинули, звоню в Датагруп, кажу як лінію можна законсервувавати або відказатись від ваших послух, кажуть не спішіть, в травні десь має бути за 100 грн 150 гігабайт трафіку, і швидкість вдумайтесь 30 мегабіт - що мало віриться... але все може бути. В Датагруп є великий мінус, це техпідтримка не оепаративна, якщо щось поламалось то дуже важко дозвонитись взагалі, і те, що айпішкі сірі, а в Білайна та Укртелекома білі, що можна качати собі з рапіди й так далі... В Білайні кажуть є свій сервак, торент "Берлога" зветься, швидкість кажуть 100 мегабіт - і трафік безкоштовний. Від Білайна 100 грн - 1 мегбаіт на віддачу 5 на прийом - безліміт.

Отже вибір за вами.

Опубліковано

народ, є ше таке питаня. Де їхній сервіс центр? (щоб заключити контракт) і телефончик плиз в студію(хочу позвонити запитати коли вже охомутають мій район)

Але в цілому як ви оцінюєте інет по 10 бальній шкалі. Там є фтп сервіс?

Опубліковано

Айпишки так как же раздаются так же как и в ОГО, так что будет работать dyndns точно.

Телефони 0982220866, 0962954040 - эти ребята как раз подключают... так что звоните.

Опубліковано

Від Білайна 100 грн - 1 мегбаіт на віддачу 5 на прийом - безліміт.

Помиляєшся. Якщо 5 Мбіт на прийом, то і 5 на віддачу. :)

народ, є ше таке питаня. Де їхній сервіс центр? (щоб заключити контракт) і телефончик плиз в студію(хочу позвонити запитати коли вже охомутають мій район)

Але в цілому як ви оцінюєте інет по 10 бальній шкалі. Там є фтп сервіс?

Якщо на фізичну особу, то просто подай заявку

Телефон офіса 701150 :)

Опубліковано

Якщо на фізичну особу, то просто подай заявку

Телефон офіса 701150 :)

Юрік а для юр осіб теж щось є?

Опубліковано

Не ведитесь вы на этот пчелиный мед с дегтем.

Я уже попался. Заказал пакет на 5 Мбит/с. Подал заявку, пришли подключать буквально на следующий день, все быстро сделали, провели, протестировали, скорость была 15Мбит/с. был доволен как слон.

Но не тут то было... Уже после 00.00 следующего дня проверяю скорость и получаю 1.6 Мбит/с, подождал до утра, проверил, скорость 1.6 Мбит/с... Думал может ограничение из-за теста висит, пошел сделал проплату согласно договора, в итоге ничего не изменилось. Звоню в техподдержку, а там девушка мне говорит: "Все абоненты подключившиеся с 20.04.2010 имеют скорость 1.6 Мбит/с вместо 5 Мбит/с", я ее нагнул матом и тыкнул в пункт 3.1.1. договора, который подписал. В итоге переключили на админа, который попросил выслать скрины тестов скорости. Теперь жду результата.

Так что не спешите подключаться!

Опубліковано

на счёт вероятно новых тарифов ДГ www.datagroup.ua/retail/ru/tariffs/price_inet/Ethernet_price/ -

было бы фантастиш... вот только до мая осталось всего 10 дней .. если не успеют поменять то новый тариф будет уже с июня ... так что я наверное заморожу ДГ на май, Yurik обещал что подключат послезавтра пчолку .. посмотрим, почитаем контракт пчелайна , если что вернуться в ДГ не поздно будет .. самый большой минус ДГ ето не скорость и трафик, а серые IP .. имхо

Adeon - информируй как там что решилось! плиз!

Опубліковано

Не ведитесь вы на этот пчелиный мед с дегтем.

Я уже попался. Заказал пакет на 5 Мбит/с. Подал заявку, пришли подключать буквально на следующий день, все быстро сделали, провели, протестировали, скорость была 15Мбит/с. был доволен как слон.

Но не тут то было... Уже после 00.00 следующего дня проверяю скорость и получаю 1.6 Мбит/с, подождал до утра, проверил, скорость 1.6 Мбит/с... Думал может ограничение из-за теста висит, пошел сделал проплату согласно договора, в итоге ничего не изменилось. Звоню в техподдержку, а там девушка мне говорит: "Все абоненты подключившиеся с 20.04.2010 имеют скорость 1.6 Мбит/с вместо 5 Мбит/с", я ее нагнул матом и тыкнул в пункт 3.1.1. договора, который подписал. В итоге переключили на админа, который попросил выслать скрины тестов скорости. Теперь жду результата.

Так что не спешите подключаться!

Нічого собі разводняк. Я теж вже думав заявку сьогодні на білайн писати. Бачив знайомого, казав шо він теж на днях білайн підключив, шо швидкість замість 5 Мбіт/с навіть 7-8 Мбіт/с. Розхвалив мені, а тут виходить ті хто підключаться після 20 квітня отримають "1.6 Мбит/с вместо 5 Мбит/с" .То для чого тоді тарифи на сайті писати і у договорі 5 Мбіт/с? Треба почекати може ДГ введуть нові тарифи як у Рівному.

Опубліковано

И так, после долгих разговоров с администраторами, оказалось, что девушка в техподдержке с перепугу такого бреда наговорила!

А вся проблема в оказалась в роутере. По началу думали, что билайн специально отслеживает маки роутеров и блокирует их по скорости, чтоб народ не занимался раздачей по сторонам, но просмотрев таблицы маршрутизации выяснилось, что это проблема самого D-Link DIR 300, который стоит у меня.

Так что прошу прощения за панику и нарекания на билайн! Зато, теперь внимательней выбирайте роутеры при покупке!

Опубліковано

Напишіть хто знає, звідки тянуть кабель(з площадки чи як)? Який кабель прокладають? Які перші враження в порівнянні з попереднім провайдером?

Опубліковано

Напишіть хто знає, звідки тянуть кабель(з площадки чи як)? Який кабель прокладають? Які перші враження в порівнянні з попереднім провайдером?

У мене кабель тягнули з даху будинку через електрощити, а вже на моїй площадці від електрощита до квартири. Кабель до квартири - такий же, як і в Датагруп - вита пара.

Про переваги я вже писав - Тут, пост 303,

Опубліковано

а взагалі там як би роутер і не треба якщо один комп вдома, просто сетева карта, хіба не так?

так

Опубліковано

а взагалі там як би роутер і не треба якщо один комп вдома, просто сетева карта, хіба не так?

Так то оно так, но с ноута посидеть проще по wi-fi, чем тянуть шнурок и потом об него спотыкаться. Так что роутер иногда бывает просто жизненно необходим :)

Опубліковано

у кого уже билайн как на два компа инет раздать?

Так чтобы одна могла быть выключена, просто свич подойдет или нужно роутер покупать?

• Адміністратори
Опубліковано

з якого діапазону видається ір-адреса?

inetnum: 188.163.216.0 - 188.163.216.255

netname: DHCP-FTTB-MK-188-163-216-GTUA

descr: Golden Telecom

country: UA

org: ORG-SOGT1-RIPE

admin-c: GTUA-RIPE

tech-c: GTUA-RIPE

status: ASSIGNED PA

mnt-by: GTUA-MNT

mnt-lower: GTUA-WO-MNT

mnt-domains: GTUA-ZONE-MNT

mnt-routes: GTUA-RT-MNT

source: RIPE # Filtered

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...