Luychi Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:28 #1 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:28 От люблю я зиму! І ця вдалась на славу! Аномально сніжна, як кажуть синоптики, морозяна - все як книжка пише. Кажуть, що люди, які недосягнули 30-річного віку таких зим не пам'ятають, бо востаннє подібна була у 1979 році. Тож цього сезону хто дитинство чи юність пригадав, а хто - нарешті таки - справжню зиму побачив. Гарно було. Але порядком таки набридли біло-сіро-чорно-сині пейзажі. Хочеться вже буйства барв, різноколірря. Щоб сонце не тільки світило, а й гріло по справжньому. Щоб пташки не лише цвірінькали, а й співали на різні голоси. Щоб метелики літали. День був довгим. Весни хочеться!!!! Нам ще обіцяють і мороз і сніжок, але бачила сама - бруньки на кущах набухли, так і хочуть свіжими листочками вистрілити. І я тепер замість журналів "Приятного апетита" і "Люблю готовить" купую "Мой прекрасный сад" і "Сад своими руками". "Будет весна полагаете?" Буде! Неодмінно! Принаймні на календарі вже в понеділок 1 березня!
Alukard Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:52 #2 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:52 Кажуть, що люди, які недосягнули 30-річного віку таких зим не пам'ятають, бо востаннє подібна була у 1979 році. Пусть и далее говорят Зима снежной была и 1986 и 2000 и так далее через 3-4 года, закономерность...
sistem Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:55 #3 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 10:55 Зима снежной была и 1986 и 2000 и так далее через 3-4 года, закономерность...+1Тільки десь з 2003-2004 зими перестали бути сніжними кожен рік, і так аж до цього 2009-2010 року
ursa Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 11:42 #4 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 11:42 Аномально сніжна, як кажуть синоптики, морозяна - все як книжка пише. Кажуть, що люди, які недосягнули 30-річного віку таких зим не пам'ятають, бо востаннє подібна була у 1979 році. Бред при таком раскладе тридцатилетние не должны помнить зим вообще В лучшем случае - тридцатипятилетние, да и то, многие ли помнят хотя бы себя в пять лет, не говоря уже о погоде Аномально снежная зима - это когда первые этажи снегом засыпает. А так - просто нормальная зима. Такая, как были зимы, когда я в школу ходил. Такая, как тогда, когда служил. Такая, как тогда, когда на лыжах в Лыщенский аэропорт гонялся В 2006-07-м тоже было пару дней "аномальных" морозов - но тогда синоптегов это не удивляло почему-то Пару дней ниже -20°С - и уже аномальная зима Как обычно в последнее время - снег выпал поздно (вот это уже постоянная аномалия ), как обычно к середине января начались морозы покрепче. Да, снега чуть больше - но это ообще-то норма День увеличивается ещё с декабря, медленно, но если утром просыпаться в одно и то же время - это хорошо заметно Да, весна (по календарю) придёт, но если она и не заканчивалась, если она - в крови?
rrid Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 12:13 #5 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 12:13 Коли за вікном майже весна, коли на календарі - майже весна, можна дозволити собі сказати - хочу зими, хочу на лижі, ще не накатався! Познайомившись з гірськими лижами наприкінці січня - весна прийшла, зміни з'явились, купа ентузізязму ("лижного") - практично весняний настрій, але хочеться на сніг і на лижі! хоча й дорого ((( Мабуть, вперше - не хочеться, щоб сніг танув, щоб трава зазеленіла А щодо цієї зими - пам'ятаю багато зим, коли і снігу було більше, і морозів... і лютий 1996-го року - в цю пору вже сік березовий був, снігу практично не було.
Scabiosa Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 12:25 #6 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 12:25 Ну його таку "майже весну". Що Ви будете в березні тоді говорити? "Трєбую продолженія банкєта зими !" А так привіт, грип, промоклі ноги і кваша під ногами. Адже розпускання дерев, квітів ще чекати троха.
laska Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 15:51 #7 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 15:51 А за вiкном майже весна,Знає слова майже не сказанi вонаI у моїх жилах присутня.А за вiкном - майже весна,I, Боже мiй, як несподiвано вонаЗмiнює все наше майбутнє,Наше майбутнє i наше життя.P.S. Невже ви забули зиму 2004, коли морози були під 30? Тоді ще школи закрили.
SunSeth Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 16:31 #8 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 16:31 А щодо цієї зими - пам'ятаю багато зим, коли і снігу було більше, і морозів... і лютий 1996-го року - в цю пору вже сік березовий був, снігу практично не було.А я навпаки пам'ятаю зиму 95/96 - сніг випав в середині жовтня, зійшов майже на моє ДН, в середині квітня.
NowhereGirl Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 16:53 #9 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 16:53 вже б скоріше ця "майже весна" закінчилась )) і почалась дійсно весна без болота, калюж і заморозків, а з першою травичкою і сонцем.
Shadoi Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 19:25 #10 Опубліковано 26 Лютого, 2010 в 19:25 Швидше б закінчилась, ця зима. Ось, метеосайти вперто говорять, що справжня весна, аби через місяць прийшла.
Luychi Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 14:46 Автор #11 Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 14:46 В 2006-07-м тоже было пару дней "аномальных" морозов - но тогда синоптегов это не удивляло почему-то Пару дней ниже -20°С - и уже аномальная зима Как обычно в последнее время - снег выпал поздно (вот это уже постоянная аномалия ), как обычно к середине января начались морозы покрепче. Да, снега чуть больше - но это ообще-то норма А щодо цієї зими - пам'ятаю багато зим, коли і снігу було більше, і морозів... і лютий 1996-го року - в цю пору вже сік березовий був, снігу практично не було. P.S. Невже ви забули зиму 2004, коли морози були під 30? Тоді ще школи закрили. А я навпаки пам'ятаю зиму 95/96 - сніг випав в середині жовтня, зійшов майже на моє ДН, в середині квітня. Та ну народ, не зануднічайте. Про аномально сніжну зиму не я придумала - синоптики сказали. Можна, звичайно, понаходити дані про кількість випавшого снігу і покази температур в минулі зими, щоб скаласти порівняльну таблицю...але навіщо? Тема не про зиму, а якраз про весну. Хочеться, щоб вона нарешті таки прийшла. Справжня. Тепла. Сонячна. Буйнотравна і пишноцвіта. І була вже не лише в крові, але й в природі. Приходит время - с юга птицы прилетают. Снеговые горы тают. И не до сна. Приходит время - люди головы теряют. И это время называется ВЕСНА! Та-ра-ра-ра-ля!!!! Отак!
ursa Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 14:48 #12 Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 14:48 Или отак Весна. Постоянный насморк. Весна. Солнце светит опять. И я промочил ноги. Весна. Я опять иду гулять.
yurgen Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 15:03 #13 Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 15:03 Или отак Весна. Постоянный насморк. Весна. Солнце светит опять. И я промочил ноги. Весна. Я опять иду гулять. А я жду В городе плюс двадцать пять - Лето, Электрички набиты битком, Все едут к реке. День словно два, Ночь словно час - Лето. Солнце в кружке пивной, Солнце в грани стакана в руке.
BARAKUDA Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 15:08 #14 Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 15:08 Швидше б закінчилась, ця зима. Ось, метеосайти вперто говорять, що справжня весна, аби через місяць прийшла. на 8-ме березня погодка буде ще зимньою...
Luychi Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 15:55 Автор #15 Опубліковано 27 Лютого, 2010 в 15:55 Или отак Весна. Постоянный насморк. Весна. Солнце светит опять. И я промочил ноги. Весна. Я опять иду гулять. Поезджай в Австралию без лишних слов. Там как раз сейчас в разгаре осень. На пол года ты, без всяких докторов, Снова будешь весел и здоров!
Shkoder Опубліковано 4 Березня, 2010 в 10:55 #16 Опубліковано 4 Березня, 2010 в 10:55 а за окном грибной снег весна откладывается?
Yarchik Опубліковано 4 Березня, 2010 в 10:57 #17 Опубліковано 4 Березня, 2010 в 10:57 Поезджай в Австралию без лишних слов.Там как раз сейчас в разгаре осень.А я ж бо думаю, куди вона пропала...
Hank Опубліковано 4 Березня, 2010 в 11:10 #18 Опубліковано 4 Березня, 2010 в 11:10 Щойно тільки сніг за вікном був в районі стадіону
Korosy Опубліковано 4 Березня, 2010 в 14:01 #19 Опубліковано 4 Березня, 2010 в 14:01 Щойно тільки сніг за вікном був в районі стадіону угу...це прикольно було....потім він ще раз сипанув.так класно: їдеш в маршрутці.сонце світить.у навушниках лунає новий альбом ЧУРа. сніг. пєсня просто)) 4березня.весна. природа вже давно збилася з ритму. скоро перестане розрізняти пори року. все буде на "одне ліцо"... скоро ми,люди, дограємося. НТП,мля!
Luychi Опубліковано 4 Березня, 2010 в 17:29 Автор #20 Опубліковано 4 Березня, 2010 в 17:29 Міжсезоння - це ще не весна. Раніше березень називали марець. Тому що марить увесь час зимою, ніяк не звикне, що нова пора року настала і помаленьку, але неухильно в свої права вбивається. Та як гласить японська народна мудрість "Ібу, ібу - татао мудзі" (вільна транскрипція українськими буквами, за достовірнісь не ручаюсь ) , в перекладі на загальнозрозумілу мову на нашому форумі "Крок, за кроком - рухаємось до перемоги!" А перемога, в даному випадку - це ВЕСНА!
Mezodys Опубліковано 4 Березня, 2010 в 19:09 #21 Опубліковано 4 Березня, 2010 в 19:09 А за вiкнооом мааайже весна, I, Боооже мiй, як несподiіівано вона Змiнює всеее моє майбууутнє, Моєеее майбутнє i моє життя! (с) Помітив, що весна працює в режимі мигалки - один день холодно і похмуро, слідуючий - тепло й сонячно, потім знов по-зимовому, потім знов по-весняному...
BARAKUDA Опубліковано 5 Березня, 2010 в 12:47 #22 Опубліковано 5 Березня, 2010 в 12:47 Міжсезоння - це ще не весна. Раніше березень називали марець. Тому що марить увесь час зимою, ніяк не звикне, що нова пора року настала і помаленьку, але неухильно в свої права вбивається.Та як гласить японська народна мудрість "Ібу, ібу - татао мудзі" (вільна транскрипція українськими буквами, за достовірнісь не ручаюсь ) , в перекладі на загальнозрозумілу мову на нашому форумі "Крок, за кроком - рухаємось до перемоги!" А перемога, в даному випадку - це ВЕСНА! В слов'ян із березня і Новий Рік розпочинався... По природньому якось...
Scabiosa Опубліковано 5 Березня, 2010 в 20:11 #23 Опубліковано 5 Березня, 2010 в 20:11 Готуйте "веснопророки" на понеділок платтячка і футболки - чекать до -13 за Цельсієм
Luychi Опубліковано 21 Березня, 2010 в 22:15 Автор #24 Опубліковано 21 Березня, 2010 в 22:15 Ну нарешті потепліло! Та, грець з ним - що весна затягнулась.... Ми ж то чекали, чекали і дочекались! Майже весна переходить у стадію весни справжньої!Вирішено - зимові речі ховаю в шкаф і витягаю на світ лише облегшені варіанти. Все!Зими не буде!!!!!Весна идет - весне дорогу!!!
Romich Опубліковано 21 Березня, 2010 в 22:53 #25 Опубліковано 21 Березня, 2010 в 22:53 Сьогодні вперше в цьому році сидів з коханою увечері на лавочці. І вроді вж і сидіти є де. Але, все одно, запах весни і обвітрені прохолодно-солодкі поцілунки - це чарівно і романтично, не залежно від сімейного стажу. Вітаю всіх з приходом ..... весни
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.