Перейти до змісту

А за вікном майже весна!

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От люблю я зиму! І ця вдалась на славу! Аномально сніжна, як кажуть синоптики, морозяна - все як книжка пише. Кажуть, що люди, які недосягнули 30-річного віку таких зим не пам'ятають, бо востаннє подібна була у 1979 році. Тож цього сезону хто дитинство чи юність пригадав, а хто - нарешті таки - справжню зиму побачив.

Гарно було. Але порядком таки набридли біло-сіро-чорно-сині пейзажі. Хочеться вже буйства барв, різноколірря. Щоб сонце не тільки світило, а й гріло по справжньому. Щоб пташки не лише цвірінькали, а й співали на різні голоси. Щоб метелики літали. День був довгим. Весни хочеться!!!!

Нам ще обіцяють і мороз і сніжок, але бачила сама - бруньки на кущах набухли, так і хочуть свіжими листочками вистрілити. І я тепер замість журналів "Приятного апетита" і "Люблю готовить" купую "Мой прекрасный сад" і "Сад своими руками". :)

"Будет весна полагаете?"

Буде! Неодмінно! Принаймні на календарі вже в понеділок 1 березня! :)

Опубліковано
Кажуть, що люди, які недосягнули 30-річного віку таких зим не пам'ятають, бо востаннє подібна була у 1979 році.

Пусть и далее говорят :D

Зима снежной была и 1986 и 2000 и так далее через 3-4 года, закономерность...

Опубліковано
Зима снежной была и 1986 и 2000 и так далее через 3-4 года, закономерность...

+1

Тільки десь з 2003-2004 зими перестали бути сніжними кожен рік, і так аж до цього 2009-2010 року

Опубліковано

Аномально сніжна, як кажуть синоптики, морозяна - все як книжка пише. Кажуть, що люди, які недосягнули 30-річного віку таких зим не пам'ятають, бо востаннє подібна була у 1979 році.

Бред :) при таком раскладе тридцатилетние не должны помнить зим вообще :D В лучшем случае - тридцатипятилетние, да и то, многие ли помнят хотя бы себя в пять лет, не говоря уже о погоде :)

Аномально снежная зима - это когда первые этажи снегом засыпает. А так - просто нормальная зима. Такая, как были зимы, когда я в школу ходил. Такая, как тогда, когда служил. Такая, как тогда, когда на лыжах в Лыщенский аэропорт гонялся :)

В 2006-07-м тоже было пару дней "аномальных" морозов - но тогда синоптегов это не удивляло почему-то :) Пару дней ниже -20°С - и уже аномальная зима :D

Как обычно в последнее время - снег выпал поздно (вот это уже постоянная аномалия ;)), как обычно к середине января начались морозы покрепче. Да, снега чуть больше - но это ообще-то норма ;)

День увеличивается ещё с декабря, медленно, но если утром просыпаться в одно и то же время - это хорошо заметно :)

Да, весна (по календарю) придёт, но если она и не заканчивалась, если она - в крови? ;)

Опубліковано

Коли за вікном майже весна, коли на календарі - майже весна, можна дозволити собі сказати - хочу зими, хочу на лижі, ще не накатався! :)

Познайомившись з гірськими лижами наприкінці січня - весна прийшла, зміни з'явились, купа ентузізязму ("лижного") - практично весняний настрій, але хочеться на сніг і на лижі! :) хоча й дорого (((

Мабуть, вперше - не хочеться, щоб сніг танув, щоб трава зазеленіла :)

А щодо цієї зими - пам'ятаю багато зим, коли і снігу було більше, і морозів... і лютий 1996-го року - в цю пору вже сік березовий був, снігу практично не було.

Опубліковано

Ну його таку "майже весну". Що Ви будете в березні тоді говорити? "Трєбую продолженія банкєта зими :smile3: !"

А так привіт, грип, промоклі ноги і кваша під ногами. :dont: Адже розпускання дерев, квітів ще чекати троха. ;)

Опубліковано

А за вiкном майже весна,

Знає слова майже не сказанi вона

I у моїх жилах присутня.

А за вiкном - майже весна,

I, Боже мiй, як несподiвано вона

Змiнює все наше майбутнє,

Наше майбутнє i наше життя.

P.S. Невже ви забули зиму 2004, коли морози були під 30? Тоді ще школи закрили.

Опубліковано
А щодо цієї зими - пам'ятаю багато зим, коли і снігу було більше, і морозів... і лютий 1996-го року - в цю пору вже сік березовий був, снігу практично не було.

А я навпаки пам'ятаю зиму 95/96 - сніг випав в середині жовтня, зійшов майже на моє ДН, в середині квітня.

Опубліковано

вже б скоріше ця "майже весна" закінчилась ;))) і почалась дійсно весна без болота, калюж і заморозків, а з першою травичкою і сонцем.

Опубліковано

Швидше б закінчилась, ця зима. Ось, метеосайти вперто говорять, що справжня весна, аби через місяць прийшла.

Опубліковано
В 2006-07-м тоже было пару дней "аномальных" морозов - но тогда синоптегов это не удивляло почему-то :) Пару дней ниже -20°С - и уже аномальная зима :D

Как обычно в последнее время - снег выпал поздно (вот это уже постоянная аномалия ;)), как обычно к середине января начались морозы покрепче. Да, снега чуть больше - но это ообще-то норма ;)

P.S. Невже ви забули зиму 2004, коли морози були під 30? Тоді ще школи закрили.
А я навпаки пам'ятаю зиму 95/96 - сніг випав в середині жовтня, зійшов майже на моє ДН, в середині квітня.

Та ну народ, не зануднічайте. Про аномально сніжну зиму не я придумала - синоптики сказали. Можна, звичайно, понаходити дані про кількість випавшого снігу і покази температур в минулі зими, щоб скаласти порівняльну таблицю...але навіщо? Тема не про зиму, а якраз про весну. Хочеться, щоб вона нарешті таки прийшла. Справжня. Тепла. Сонячна. Буйнотравна і пишноцвіта. І була вже не лише в крові, але й в природі. :)

Приходит время - с юга птицы прилетают.

Снеговые горы тают.

И не до сна.

Приходит время - люди головы теряют.

И это время называется ВЕСНА!

Та-ра-ра-ра-ля!!!!

Отак! :)

Опубліковано

Или отак ;)

Весна. Постоянный насморк.

Весна. Солнце светит опять.

И я промочил ноги.

Весна. Я опять иду гулять.

:)

Опубліковано
Или отак ;)

И я промочил ноги.

А я жду

В городе плюс двадцать пять - Лето,

Электрички набиты битком,

Все едут к реке.

День словно два,

Ночь словно час - Лето.

Солнце в кружке пивной,

Солнце в грани стакана в руке.

Опубліковано
Швидше б закінчилась, ця зима. Ось, метеосайти вперто говорять, що справжня весна, аби через місяць прийшла.

на 8-ме березня погодка буде ще зимньою...

8memarta.jpg

Опубліковано
Или отак ;)

И я промочил ноги.

Поезджай в Австралию без лишних слов.

Там как раз сейчас в разгаре осень.

На пол года ты, без всяких докторов,

Снова будешь весел и здоров! ;)

Опубліковано
Поезджай в Австралию без лишних слов.

Там как раз сейчас в разгаре осень.

А я ж бо думаю, куди вона пропала...

Опубліковано
Щойно тільки сніг за вікном був в районі стадіону

:0031:

угу...це прикольно було....потім він ще раз сипанув.так класно: їдеш в маршрутці.сонце світить.у навушниках лунає новий альбом ЧУРа.

сніг. пєсня просто)) 4березня.весна.

природа вже давно збилася з ритму. скоро перестане розрізняти пори року. все буде на "одне ліцо"... скоро ми,люди, дограємося. НТП,мля!

Опубліковано

Міжсезоння - це ще не весна. Раніше березень називали марець. Тому що марить увесь час зимою, ніяк не звикне, що нова пора року настала і помаленьку, але неухильно в свої права вбивається.

Та як гласить японська народна мудрість "Ібу, ібу - татао мудзі" (вільна транскрипція українськими буквами, за достовірнісь не ручаюсь :) ) , в перекладі на загальнозрозумілу мову на нашому форумі "Крок, за кроком - рухаємось до перемоги!" А перемога, в даному випадку - це ВЕСНА!

Опубліковано

А за вiкнооом мааайже весна,

I, Боооже мiй, як несподiіівано вона

Змiнює всеее моє майбууутнє,

Моєеее майбутнє i моє життя!

(с) :0146:

Помітив, що весна працює в режимі мигалки - один день холодно і похмуро, слідуючий - тепло й сонячно, потім знов по-зимовому, потім знов по-весняному... :0026:

Опубліковано
Міжсезоння - це ще не весна. Раніше березень називали марець. Тому що марить увесь час зимою, ніяк не звикне, що нова пора року настала і помаленьку, але неухильно в свої права вбивається.

Та як гласить японська народна мудрість "Ібу, ібу - татао мудзі" (вільна транскрипція українськими буквами, за достовірнісь не ручаюсь :) ) , в перекладі на загальнозрозумілу мову на нашому форумі "Крок, за кроком - рухаємось до перемоги!" А перемога, в даному випадку - це ВЕСНА!

В слов'ян із березня і Новий Рік розпочинався... По природньому якось...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ну нарешті потепліло! Та, грець з ним - що весна затягнулась.... Ми ж то чекали, чекали і дочекались! Майже весна переходить у стадію весни справжньої!

Вирішено - зимові речі ховаю в шкаф і витягаю на світ лише облегшені варіанти.

Все!

Зими не буде!!!!!

Весна идет - весне дорогу!!!

Опубліковано

Сьогодні вперше в цьому році сидів з коханою увечері на лавочці.

І вроді вж і сидіти є де. Але, все одно, запах весни і обвітрені прохолодно-солодкі поцілунки - це чарівно і романтично, не залежно від сімейного стажу.

Вітаю всіх з приходом ..... весни :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...