Перейти до змісту

Ірина Фаріон, одна з лідерок ВО"Свобода"

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="349"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

частина 1

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="349"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

частина 2

частина 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ніколи не будь Альонушкой..." :D

Я ще дуже люблю, коли такі свідомі українці нестерпно жахливо розмовляють українською... Медведик, мляха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ця курва гідна висіти на гілляці хоча б за те, що вона проти того, щоб я називав свою дитину Анечкою. Мій вибір імені даний дитині був свідомий і я ні одної миті не задумувався, якої національності це ім'я.

ps: цікаво знати чи хтось з батьків на цій зустрічі поставив синяка їй під оком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця курва гідна висіти на гілляці...

дозволь не погодитися, з Анною може й косяк получився, но вцілому я з нею згоден на всі 100%. Мого малого в школі Васею кличуть деякі діти тупуваті і його це бісить бо змалку я його привчав що він Василь. Я вважаю що потрібно змалку розвивати в дітях повагу до себе і до свого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка черга тьотко ?

З MG-42 черга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все не смотрел, нет сил на такую х""*?у.

Если бы она не была дурой, то, видимо была бы умной. Не зависимо от того где она живет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пісяю!!! Старшина в армії , зазвичай суровий, приходить зранку і сяє. Ми невитримали і спитали чого?

Каже: слухаю зранку радоіо, а там ведуучий повідомляє: пісню виконує П!!!илип Кіркоров :-):-):-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ндя, ідею щодо імен схвалюю, але на рахунок виконання, то в цьоці трохи перегиб звичайно.. Вона мені більше нагадала якусь наглядачку в концтаборі, а не жінку в дитсадку..

Це вже більше схоже не на патріотичне виховання, а не якусь нацистську фобію щодо всього НЕ українського. Шовінізм в хворобливих проявах дуже небезпечний!!

А цей дурний приклад з "Мишою" - взагалі брєд повний... %(

Хоч я і є прихильником ВО СВобода та більшості їхніх націоналістичних ідей, але конкретно цю панянку в конкретно цій ситуації глибоко засуджую і не погоджуюсь!

..не потрібно бути настільки обмеженими і радикальними..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Свобода" - то канєшно добре, підтримка національної ідеї і т.д. Але хто там має це все впроваджувати в життя крім Тягнибока? Богдан Бенюк? чи ця пані Ірина? Інколи вони тільки компроментують національну ідею...

В дитсадках взагалі треба не дозволяти будь-які виступи, до чого тут бідні діти....

Хай би краще пояснили, чому вони вважають відсоток набраний Тягнибоком на виборах великим досягненням. Це ж смішно. 1,43% - це явно не той відсоток громадян, який потенційно підтримує націоналістичні сили.

Це при тому, що конкурентів в них не було, крім Ющенка, рівень авторитету якого самі знаєте який.

Думаю, така бездарна виборча кампанія - якраз результат кадрового дефіциту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця курва гідна висіти на гілляці...

дозволь не погодитися, з Анною може й косяк получився, но вцілому я з нею згоден на всі 100%. Мого малого в школі Васею кличуть деякі діти тупуваті і його це бісить бо змалку я його привчав що він Василь. Я вважаю що потрібно змалку розвивати в дітях повагу до себе і до свого.

тобто, сказати дитинці чотирирічній, що їй пора збирати валізи, раз вона мішаальонамашаліза - це прекрасний метод виховати повагу до себе і свого?при чому сказати це при купі дорослих людей, при всій групі однолітків, сказати безапеляційно?

хоча, якщо інші діти тупуваті лише тому, що називають однолітка так, як прийнято у цій місцевості, а не так, як його називає тато...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянув і жахнувся.

А що далі?... - Діти, погані ваші батьки... не гідні жити в Україні, хай їдуть в Московію...?

Так де ж ті, к_рва, псевдо-патріоти коли треба діткам казочку прочитати з екрану чи по радіо?(більше би натхнення для діток було) Замість того, щоб лякати малечу в окремо взятому дитсадочку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, сказати дитинці чотирирічній, що їй пора збирати валізи, раз вона мішаальонамашаліза - це прекрасний метод виховати повагу до себе і свого?при чому сказати це при купі дорослих людей, при всій групі однолітків, сказати безапеляційно?

поручитесь за те що дитину з ім'ям, скажімо, тарасик (не кажучи про вже україномовність) не почнуть чмирити в дит. садку, скажімо, севастополя? ;)

"толерастність" це добре, але не коли це працює лише в одну сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поручитесь за те що дитину з ім'ям, скажімо, тарасик (не кажучи про вже україномовність) не почнуть чмирити в дит. садку, скажімо, севастополя? ;)

"толерастність" це добре, але не коли це працює лише в одну сторону.

тобто, на всяк випадок, треба почмирити першому мішулізумашуанюсвєту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на всяк випадок - якщо викладати інфу про те як хто сь когось чмирить, треба викладати інфу з обох боків, а у вас виходить однобокість, в кращому випадку а в гіршому пропаганда ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі не бачу тут сторін, і не підтримую такі дії у будь- чиєму виконанні.

Я вважаю, що ніщо так не потворить українство і не настроює проти нього, як ось така пацавата діяльність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те що ви робите - в самому кращому випадку це "пересічна" наївність (це в кращому випадку)

інакше, ви би не витягали це творіння на світ божий. Чомусь "разаблачєнія" ідуть виключно укр. націоналістів, а це, вже цілеспрямована атака на те саме українство, яке, начебто вам не байдуже ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не виступаю публічно у іноземних медіа.я тут спілкуюсь в основному зі своїми земляками. і виставляючи тут оцю "красу" мейд бай Фаріон, я обговорюю що робиться у нас, серед нас і чи повинно таке робитись. Так що про яку атаку на українство йде мова? чи ти вважаєш за нормальне, коли отакі публічні проповіді вудбуватимуться у дитсадках України?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на всяк випадок - якщо викладати інфу про те як хто сь когось чмирить, треба викладати інфу з обох боків, а у вас виходить однобокість, в кращому випадку а в гіршому пропаганда ;)

Щось я не чув, як в Севастополі когось "чмирили" у дитсадках... та й взагалі, в такому віці дітки - "какафка", "бука" то максимум на що спроможні , куди вже там до ідей "титульності".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я б взагалі порекомендували пані бути трохи більш послідовною. Якщо не подобається їй форма імен, то нехай би ще за самі імена взялась і Віктору, наприклад, радила б поїхати в Римляндію, ім'я ж то давньо-римське.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, топікстартер, на мій погляд, звертав увагу на точковий ідіотизм окремої особи, без підтекстів і коментарів.

Таку роботу з батьками проводити треба. І те, не в такому тоні, зовісім не в такому. Зважаючи на історичні особливості народонаселення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, топікстартер, на мій погляд, звертав увагу на точковий ідіотизм окремої особи, без підтекстів і коментарів.

Таку роботу з батьками проводити треба. І те, не в такому тоні, зовісім не в такому. Зважаючи на історичні особливості народонаселення.

справа в тому, що цей ідіотизм не точковий. Там присутні:

-персонал дитсадка включно з завідуючим

-представники масмедіа.

-не виключено, що хтось із батьків

Ви побачили осуд? Хтось зробив зауваження? став на захист дітей?

Так, використовують російськомовні варіанти імен, так, діткам на заняттях в групі можна розповісти про правильні україномовні варіанти, так, може в групі персонал називати дітей правильно-україномовно. Але робити принизливі коментарі щодо чиїхось імен, та ще й публічно???

Як називати дітей у родині чи як дітям самоназиватись- це справа родичів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не виступаю публічно у іноземних медіа.я тут спілкуюсь в основному зі своїми земляками. і виставляючи тут оцю "красу" мейд бай Фаріон, я обговорюю що робиться у нас, серед нас і чи повинно таке робитись.

Ясно. Аргумент приймається. ваші слова це типова позиція "пересічного українця". А те що його (пересічного) використовують антиукраїнські сили, він напевно не здогадується? Чи здогадується або нічого не робить? Напевно йому все рівно. Важко сказати чого тут більше - недалекості чи злочинної халатності.

менше з тим (С) , ваш аргумент приймається, ви такий який є, такий наш народ іншого немає, нажаль.

ps у наших великих північних братів, є така приказка "сор із ізби нє виносят" , вдумайтесь в її сенс.

може в складний для українства час, не варто лишній раз давати козирі в руки поганим людям? Але, перед ким я розпинаюсь. Напевно це все дуже складно для вас :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у наших великих північних братів, є така приказка "сор із ізби нє виносят" , вдумайтесь в її сенс.

я не виношу сор із ізби, а обговорюю зі своїми земляками внутрішні справи. чи це надто складно для розуміння?

і я би попросив не вішати ярлички про "пересічність, недалекість, злочинну халатність", нібито натякаючи на свою виключність та просвітленість- це смішно виглядає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ісправлюсь і всєм понравлюсь. Допис колишнього студента Ірини Дмитрівни Фаріон

а це, якщо хтось думає, що Фаріон- це не Тягнибок, і вся проблема в кадрах(ну таки вона в них)

Ірина Фаріон є представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода», відповідно, її дії і заяви підтримують всі члени об’єднання. Про це сьогодні, 22 лютого, заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок у відповідь на запитання, чи підтримує політична сила висловлювання Ірини Фаріон під час відвідин 19 лютого львівського дитячо-навчального закладу №67.

«Прапор в руки Партії регіонів в їхніх намірах, це перше. По-друге, Ірина Фаріон не є приватною особою, вона є представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода», відповідно, вона є членом політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» і ті дії, і ті заяви, які вона робить, вона робить як один з керівників організації. Ірину Фаріон повністю підтримує весь склад Всеукраїнського об’єднання «Свобода» від першого до останнього члена», - прокоментував дії своєї колеги для ZAXID.NET лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Нагадаємо, нардеп від ПР Вадим Колесніченко 22 лютого звернувся до Генерального прокурора України Олександра Медведька з вимогою притягнути депутата Львівської обласної ради Ірину Фаріон до кримінальної відповідальності за порушення прав дитини і за статтею 161 ККУ «Порушення рівності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії».

Підставою для подання про притягнення до кримінальної відповідальності Ірини Фаріон стала публікація в Інтернеті відео, на якому «депутат Львівської обласної ради від партії «Свобода» Фаріон І. Д. публічно знущається і принижує дітей в дитячому садку, дискримінує їх за мовною і національною ознакою, заявляє про те, що діти з, на її думку, неукраїнськими іменами повинні «пакувати валізи і їхати в Московію».

http://www.zaxid.net/newsua/2010/2/22/154641/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це була якась спеціально спрямована провокація "Свободи", бо сенсу щось пояснювати таким малим дітям немає ніякого. Зараз цей мудак Колесніченко подав в суд. І нам покажуть як будуть принижувати людину яка начебто відстоювала українське, такий план чи шо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...