Перейти до змісту

Кривий Вал тепер односторонній

RomaBoma

Рекомендовані повідомлення

зарисовали - это что-то новое. раньше просто мусорный мешок набрасывали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

знак не замальований, а заклеений чорним полиетиленовим пакетом.(фоткав сьогодны для судової справи).

Хто підкаже:Який орган міськради приймає в експлуатацію організацію дорожнього руху, в тому числі встановлених нових дорожніх знаків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні виїжджав з Л. Українки (між клумбами), а зі сторони Б. Хмельницького по Кривому Валу їхали дайці, виїхав акурат перед ними. Думав точно зупинять, але ж ні, всі тихо і спокійно поїхали по свої справах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знак не замальований, а заклеений чорним полиетиленовим пакетом.(фоткав сьогодны для судової справи).

Хто підкаже:Який орган міськради приймає в експлуатацію організацію дорожнього руху, в тому числі встановлених нових дорожніх знаків?

Можливо це ЦБДР?

3. Функції ЦБДР та АС

3.10. Розробляє проекти схем організації дорожнього руху, у

тому числі з використанням автоматизованих систем управління ним,

та виключно у встановленому законодавством порядку впроваджує їх

на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі держави, у проблемних

зонах та місцях концентрації ДТП.

3.28.2. Організація безпечного, безперервного та комфортного

дорожнього руху, у тому числі із. застосуванням новітніх

автоматизованих технологій і технічних засобів.

3.28.5. Забезпечення державного контролю за дотриманням вимог

чинного законодавства, правил, нормативів і стандартів у сфері

безпеки дорожнього руху.

+ по наказу 111 ДАЙ контролюють правильність їх встановлення і технічну справність (правда це вже після встановлення)

16.12. При несенні служби на маршруті патрулювання чи поста

здійснює контроль за справністю технічних засобів регулювання

(світлофорів, дорожніх знаків і т.ін.), а також за безпечним

проведенням дорожніх робіт на проїзній частині.

Хто саме встановслює? Я так зрозумів ЦБДР доручає комусь цю роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи стоять менти сьогодні на Кривому Валу біля поштампу, але на Глушцю навпроти Кривого Валу стоять. Можливо, ловлять тих, хто виїжджає з Кривого Валу на Глушець?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біля поштампу стоять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мене там під...си зупинили але звінок другу допоміг!!!На богдана хмельницького знак рух тільки прямо....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мене там під...си зупинили але звінок другу допоміг!!!На богдана хмельницького знак рух тільки прямо....

А ему уже вернули прежний вид?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні помітив тіко один "знак з мішком" в районі "Кривого Валу" і то він (Виїзд з вул.Горького на К.В.)

вже "офіційно" тіпа дєйствують ?

але ж обіцяли відкрити Левчанівської ...

бо чесно кажучи, троха незвично і незручно ...

але якшо відкиють вул С.Левчанівської це ж буде ше гірше за 2сторонній Кривий Вал .... там зараз пробитися неможливо в "прайм тайм" машинами обліплено все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороша у тебе з гайцями гра вийшла в "перший мільйон" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ему уже вернули прежний вид?

у 16.45 знак чистий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов на ввв.луцк.юей такий файл (.doc) і там є такі люди:

• Начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради - Ярош Сергій Борисович
  • Начальник ВДАІ (з обслуговування м. Луцька) УМВС України у Волинській області - Віскунов Юрій Михайлович.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні знака вже нема! Дурдом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якого саме знаку ?

я шось змін не помітив ...

зара піду прогуляюсь, покурю, оценю обстановку =))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якого саме знаку ?

Того, який не дозволяє повертати на Кривий Вал. :) Тепер стало все нормально: рух по Кривому Валу дозволений ТІЛЬКИ з Б.Хмельницького на Глушець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якого саме знаку ?

Того, який не дозволяє повертати на Кривий Вал. :) Тепер стало все нормально: рух по Кривому Валу дозволений ТІЛЬКИ з Б.Хмельницького на Глушець.

Тю ! То ж мало бути навпаки : з Глушець на Хмельницького

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки Левчанівської не відкрили, то так як раз нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтверджую, знак ''Рух прямо'' на вул. Б. Хмельницького десь пропав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1!

ше я шось не помітив знаку при в*їзді на Кривий Вал із глушець, шо це вулиця з одностороннім рухом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздять як і їздили тільки менти інколи стоять тромозять ......сам живу на кривому валі тому знаю))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Напевно все таки знайшли гроші, але до виборів я б на їхньому місці нічого не міняв. :)

У Луцьку найближчим часом буде змінено організацію дорожнього руху вулицями Кривий Вал та Сенаторки Левчанівської. Відтак, згідно з проектом організації транспортно-пішохідного руху в центральній частині міста, рух транспорту на вулиці Кривий Вал буде здійснюватися в односторонньому напрямку: від вулиці Глушець до вулиці Богдана Хмельницького. На вулиці Сенаторки Левчанівської у зворотньому напрямку: від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Глушець. Коли саме відбудуться зміни в організації дорожнього руху цими вулицями - повідомимо додатково.

мерія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так був час що на Сенаторки Левчанівської вже прибирали ті квіткові тумби і проїзд був. Чоловікові ще тоді терміново сказали прийти до дорожників, щоб сказати, де залишати "дірку" в паркані для вигрузки товару. Два тижні був "шухер" - а зараз знову тумби на місці, паркана ніхто не ставив - і тишина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно все таки знайшли гроші, але до виборів я б на їхньому місці нічого не міняв. :)

У Луцьку найближчим часом буде змінено організацію дорожнього руху вулицями Кривий Вал та Сенаторки Левчанівської. Відтак, згідно з проектом організації транспортно-пішохідного руху в центральній частині міста, рух транспорту на вулиці Кривий Вал буде здійснюватися в односторонньому напрямку: від вулиці Глушець до вулиці Богдана Хмельницького. На вулиці Сенаторки Левчанівської у зворотньому напрямку: від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Глушець. Коли саме відбудуться зміни в організації дорожнього руху цими вулицями - повідомимо додатково.

мерія

"- Опять! - Горестно воскликнул Филипп Филиппович, - ну, теперь стало быть, пошло, пропал калабуховский дом."©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дія почалась!!! Знакі на Богдана Хмельницького поставили пішоходів - з паркової вїзд на Кривий Вал теж стоїть знак але ще у целофані загорнутий такщо незабаром чекати змін БУДЬТЕ УВАЖНИМИ!!!! МЕНТИ будуть пастися вже ТОЧНО!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дія почалась!!! Знакі на Богдана Хмельницького поставили пішоходів - з паркової вїзд на Кривий Вал теж стоїть знак але ще у целофані загорнутий такщо незабаром чекати змін БУДЬТЕ УВАЖНИМИ!!!! МЕНТИ будуть пастися вже ТОЧНО!!!!!

Шось не до кінця зрозумів суті.

По Богдана Хмельницького від центра хоч можна буде їхати?

Знак на Б. Хмельницького "Рух Прямо" перед поворотом на Кривий Вал?

Який знак з боку Паркової?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...