Jump to content

Ремонт комп. техніки.

Recommended Posts

Привіт.

Декілька тижнів назад здав в ремонт монітор в фірму на відродження біля "тотему".

Заплатив за діагностику 30-50 грн.(непамятаю точно). Провірили і сказали шо ремонтувати немає змісту, простіше купити новий. Документів ніяких недали, в чрму причина поломки не повідомили, сказали шо докінця не розібрались, але ремонту однозначно НІ!

Знайшов на дошці телефон майстрів біля ЦУМа, завіз туди...поремонтували і сказали шо попередні майстри напартачили нормально, незібрали, "лягушку" до якоїсь плати притулили, що призвело до неприємних наслідків..накрилась якась плата.

Залишати це діло так не хочу, за гроші також не парюсь...але наказати гадів треба!

Питання: Куди звернутись і чи взагалі є зміст з ними сваритись???

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

-------------але наказати гадів треба!

озвучь, для начала, хоть название "фирмы"....

Фірма то як називалась? Треба знати таких дєятелєй.

Якісь документи,що підтверджують факт їхнього ремонту залишились?

Ключова фраза:

Документів ніяких недали

Тобто коли ти прийдеш до цих хлопців, вони зроблять великі очі і скажуть, що тебе ніколи не бачили.

Здається знаю цих хлопців ;) Але поки не буду писати назву фірми, бо можливо не ті, не хочеться наклеп навести на людей, які до цього не причетні

Ключова фраза:
Документів ніяких недали

Тобто коли ти прийдеш до цих хлопців, вони зроблять великі очі і скажуть, що тебе ніколи не бачили.

Документів ніяких не дали.

Преміум-Сервіс

А що за монытор? І ти чув щось про існування сервісних центрів?

Samsung / Lg і т.д. ремонтують. Зараз вони переїхали десь на Перемоги (здається) - поправте.

Крім того, беруться і за всю іншу техніку також. Принцип то один і той же.

були б документи якісь на руках, то можна на щось розраховувати, а так сумніваюсь.

взагалі з такими питаннями у спілку захисту прав споживачів або до юриста, який розтолкує, що і як.

Samsung / Lg і т.д. ремонтують. Зараз вони переїхали десь на Перемоги (здається) - поправте.

РЕМ Сервіс

м.Луцьк, проспект Перемоги 5

Авторизований СЦ для Самсунгів, Соні, СоніЕрікссонів і JVC

Не сприйміть за рекламу. Користувався один раз гарантійним і один раз платним ремонтом. При прийманні виробу на ремонт, роздруковують бумажку, де описані серійний номер; що йде разом з виробом (ремінець, АКБ), зовнішній стан виробу, відсоток зношення (приблизний) номер мобільного (мій). Може й дрібниці, але якщо щось не так буде - можна буде довести. Потім виріб везеться у Львів. Коли його там відремонтують, на мобільний приходить смс-сповіщення. Коли виріб привозиться в Луцьк - ще одна смс

сайт їх

Це з гарантійними телефонами вони так поступають. Платні по дещо іншій схемі ремонтуються :P

Документів ніяких не дали.

Преміум-Сервіс

Мдя, майстрів розвелося.

Але зате преміум обслуговування за преміум цінами. (сказано з сарказмом, звісно)

Стосовно сервісного на Перемоги. Ще така маленька інформація.

Там до 100грн ремонтують без згоди клієнта, а все що вище погоджується з клієнтом.

Так що уточнюйте відразу.

Крім того, беруться і за всю іншу техніку також. Принцип то один і той же.

Монітор старий самтрон 17. Майстри біля цума сказали шо в хорошому стані.

Мдя, майстрів розвелося.

Але зате преміум обслуговування за преміум цінами.

50 грн. це тільки діагностика, а сума ремонту мала оплачуватись додатково.

Також був випадок

Заніс телефон на ремонт Nokia 6230i у віконечко, що біля АЛЛО на углу біля старого ринку...

Була проблема якась із звуком...

в результаті повернули телефон і сказали що нічого зробити не зможуть

телефон був розряжений тож на місці перевірив тільки на те що вмикається

прийшов додому - телефон не ловить мережі

пішов до них - "нічого не знаєм так і було....", так нічого добитись і не зміг

заніс в інший ремонт - там сказали, що мені на платі таке паяльником наробили, що в телефоні плату міняти треба...

чув ще багато цікавого про цю канторку, але стверджувати не берусь (не зі мною сталось...)

Тож бутьде обережні, перевіряйте телефони одразу на місці!

Також був випадок

Заніс телефон на ремонт Nokia 6230i у віконечко, що біля АЛЛО на углу біля старого ринку...

Була проблема якась із звуком...

в результаті повернули телефон і сказали що нічого зробити не зможуть

телефон був розряжений тож на місці перевірив тільки на те що вмикається

прийшов додому - телефон не ловить мережі

пішов до них - "нічого не знаєм так і було....", так нічого добитись і не зміг

заніс в інший ремонт - там сказали, що мені на платі таке паяльником наробили, що в телефоні плату міняти треба...

чув ще багато цікавого про цю канторку, але стверджувати не берусь (не зі мною сталось...)

Тож бутьде обережні, перевіряйте телефони одразу на місці!

В мене завжди були проблеми з Нокіа. 3 телефони і всі на гарантії то ломались, то глючили. Більше я Нокії не довіряю. Купив Соні Єріксон і щасливий вже 3 роки.

В нас кажуть Нокіа є нокіа, а у європі - Sony is Sony... :)

Ну нокіа це не моя була (я сам нокіами не користуюсь, бо не хочу віддавати купу грошей за одні понти...), але суть не в марці телефону, а в тому як у нас ремонтують ті самі телефони...

раніше шукав панти і купив нокіа потім порозумнішав і купив собі лджі за 300грн - телефончик стрьомний, але тих бабок вартує і якщо щось я його ремонтувати не буду :)

-------------але наказати гадів треба!

озвучь, для начала, хоть название "фирмы"....

Чувак привіт

нарахунок гадів мож получить по морді )

а на рахунок виявлення проблеми

міг би прийти до нас - у нас кожен майстер відповідає за своє діло

якщо нам сказали - ми передали

якщо лишаєш техніку - бери прийомний талон а не розказуй шо взяли і не дали

це як би перше

тепер про головне

монітор якому майже 5 років ремонтувати нема смислу - НО !

є вимога клієнта і ми будем робити

якщо в інша фірма зробила - принеси чек - я втикну майстру в лоб - і відмінусую з його зарплати

а тобі поверну гроші

ну і по друге - всі ми люди і вміємо помилятись але і вміємо домовлятись і перед тим як обси...ть один одного треба було прийти

і поговорить

З повагою Преміум Сервіс

були б документи якісь на руках, то можна на щось розраховувати, а так сумніваюсь.

взагалі з такими питаннями у спілку захисту прав споживачів або до юриста, який розтолкує, що і як.

:D чувак ) ти забув в якій країні ти живеш ))

міг би прийти до нас - у нас кожен майстер відповідає за своє діло

якщо нам сказали - ми передали

якщо лишаєш техніку - бери прийомний талон а не розказуй шо взяли і не дали

це як би перше

про яких майстрів можна говорити, коли я дзвонив декілька разів і запитував яка поломка в монітора. Яка поломка не знаєм - а монітору кранти. Простіше купити новий. Тобто виявити поломку незмогли(Це перше).

При здачі монітора на ремонт сказали, що відправлять в Львів в сервісний центр...я не спеціаліст, але навряд чи у Львові в сервісному центрі розібрали монітор .. і незібрали, також сумніви що його взагалі кудисі відправляли...

тепер про головне

монітор якому майже 5 років ремонтувати нема смислу - НО !

Це у вашій фірмі смислу ремонтувати немає. А в іншій поремонтували, ще й гарантію дали. Сказали що монітор в хорошому стані..і при бажанні можна буде продати...

є вимога клієнта і ми будем робити

якщо в інша фірма зробила - принеси чек - я втикну майстру в лоб - і відмінусую з його зарплати

а тобі поверну гроші

а це відповідь на те, куди ви відправлялим монітор!!!

ну і по друге - всі ми люди і вміємо помилятись але і вміємо домовлятись і перед тим як обси...ть один одного треба було прийти

і поговорить

З повагою Преміум Сервіс

:D чувак ) ти забув в якій країні ти живеш ))

Знайома забула в якій країні живе...звернулась в спілку(продали неякісне взуття)...гроші вернули не тільки за взуття але і матеріальну шкоду(правда незнаю в якому розмірі).

*) цікавий опис подій

1 - Монітору най 5 років (мінумум 3 *)

він коштує 100 грн - це так для оріентування - \\ ми так продавали - коли тфт 300 грн ми теж на боарді продавали партіями \\

діагностика платна - 30-50 грн

якщо виявиться причина і за згодою кліента - ремонтується тоді за діагностику гроші не беруть

це правило

2 - Суть ремонту

майстер сказав що необіхідно замінити плату - ремонту після спроб вона нейпідлягає

а нова плата якась там з мікропроцесором коштує десь 300 грн - я майстра не захищаю - я спеціаліст в своїй сфері

тому і кажу що - факт фактом

монітор по його словах - гаплик дешевше купить б\у - пролежав у нас майже місяць - так швидко його забирали

*) а тепер ми - погані

За інцидент прикро, тому що ізза певного тупого майстра який зхалтурив свою роботу а це так і є

взнаєш тут - а не в себе в кабінеті

а НА РАХУНОК КРАЇНИ ) Інколи принципового можна заплатити штраф якби для власного задоволення

але суть речей це не змінить - кожен лишиться при своїй думці а це погано ....

Цікавий лексикон в представника фірми. "По морді", "чувак"...

а як тобі лексикон - гади ?

РЕМ Сервіс

м.Луцьк, проспект Перемоги 5

Авторизований СЦ для Самсунгів, Соні, СоніЕрікссонів і JVC

Не сприйміть за рекламу. Користувався один раз гарантійним і один раз платним ремонтом. При прийманні виробу на ремонт, роздруковують бумажку, де описані серійний номер; що йде разом з виробом (ремінець, АКБ), зовнішній стан виробу, відсоток зношення (приблизний) номер мобільного (мій). Може й дрібниці, але якщо щось не так буде - можна буде довести. Потім виріб везеться у Львів. Коли його там відремонтують, на мобільний приходить смс-сповіщення. Коли виріб привозиться в Луцьк - ще одна смс

сайт їх

Доречі сам користувався даним сервісом -

фотоапарати ремонтують непогано, правда мій 2 рази ремонтували і він все одно зламався але гроші вернули

сервіс самсунга смс появився недавно

У вас опис подій не менш цікавий!

1. Тіж самі майстри говорили про ціну на монітор в півтора рази більшу, це притому що вони зацікавлені купити подешевше.

2. Що ж це за діагностика, яка невиявляє причини поломки???

3. 120 грн ремонт обійшовся через вашу фірму((це фактично вартість плати яка згоріла при підключені монітору(кудись не туди втикнули "лягушку")). Якби не ваша халтура, ремонт обійшовся набагато дешевше. Переводити стрілки непотрібно, я здавав на преміум сервіс а не майстру. І ще одне: для чого було говорити про відправку монітора у сервісний центр у Львів???

Цікавий лексикон в представника фірми. "По морді", "чувак"...

а як тобі лексикон - гади ?

Згідний, топікстартер теж погарячкував.

Ви явно шось путаєте....да я монітор забрав не відразу...тиждень-півтора максимум.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...