Перейти до змісту

Боротьба з ДАІ

legolas_soi

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня Форумчани!

Читав сусідню тему "Вас остановило ГАИ" і в мене з'явились певні думки з приводу того, що свідки зі сторони ДАІ повторюються дуже часто.

Прохання до тих, в кого є свідки зі сторони ДАІ, надати копію протоколу мені в приват чи на електронну адресу СЮДИ, щоб можна було написати дуже гарну статтю в одну з високотиражованих газет Волині.

Дякую за співпрацю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свідки які навіть не були присутні на місці складання адмін порушення, Барчук Микола Петрович Локачинський район с.Кремеш,

Фарина Віталій Володимирович м.Луцьк вул.С.Ковалевської 1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказали знайомі в газеті, що тема вже боян. І писати не будуть напевно. прохання закрити і видалити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ніякий не боян - просто засцяли, журналюги продажні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо інформації буде достатньо, можна, приміром, звернутися на ТБ - "надзвичайні новини", "провокатор" і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Мені сьогодні як свідка інспектор написав свого напарника... А я от собі думаю, що то за свідок, якщо він на момент "порушення" сидів в авто і писав комусь протокол...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені сьогодні як свідка інспектор написав свого напарника... А я от собі думаю, що то за свідок, якщо він на момент "порушення" сидів в авто і писав комусь протокол...

Согласно закона о правонарушениях, напарник считается заинтересованной стороной и в качестве свидетеля выступать не может. Смело могли на таком протоколе писать - "не согласен" и аргументировать свою позицию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От шо-шо, а фрази "не згідний" не написав і дописати інспектор не дав. Зате написав, як написано в протоколі, - "по суті протоколу". Але то інша історія, яку в купі з цим фактом збираюсь оспорювати в суді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напарник це сторона обвинувачувача, а в адміністративному процесі одна сторона не може виступати і свідком і обвинувачувчем. А ось Ваші пасажири, навіть якщо вони Вам кум/брат/сват/сестра/жінка, можуть і повинні бути вписані як свідки, хоч багато інспекторів відмовляються їх вписувати, мовля це заціквлена сторона. Це повноцінні законні свідки! Якщо їх у протоколі відмовились вписати, то вписуйте у поясненні.

-------

А взагалі куріть сайт Дорожній контроль + їхній форум, там є багато є всяких юридичних пояснень для "чайників" + на форумі відповіді дають досвідчені юристи (безкоштовно) + куча зразків судових позовів (безкоштовно) і т.п., так що раджу заглянути туди :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні трохи "покурив" ВзяткамНєт - багато зразків заяв на оскарження протоколу тощо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось відповідь на Ваше питання з книги "100 аргументов против штрафов ГАИ":

d95a084f03aa.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...