Перейти до змісту

Боротьба з ДАІ

legolas_soi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня Форумчани!

Читав сусідню тему "Вас остановило ГАИ" і в мене з'явились певні думки з приводу того, що свідки зі сторони ДАІ повторюються дуже часто.

Прохання до тих, в кого є свідки зі сторони ДАІ, надати копію протоколу мені в приват чи на електронну адресу СЮДИ, щоб можна було написати дуже гарну статтю в одну з високотиражованих газет Волині.

Дякую за співпрацю

Опубліковано

Свідки які навіть не були присутні на місці складання адмін порушення, Барчук Микола Петрович Локачинський район с.Кремеш,

Фарина Віталій Володимирович м.Луцьк вул.С.Ковалевської 1

Опубліковано

Якщо інформації буде достатньо, можна, приміром, звернутися на ТБ - "надзвичайні новини", "провокатор" і т.д.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Мені сьогодні як свідка інспектор написав свого напарника... А я от собі думаю, що то за свідок, якщо він на момент "порушення" сидів в авто і писав комусь протокол...

Опубліковано
Мені сьогодні як свідка інспектор написав свого напарника... А я от собі думаю, що то за свідок, якщо він на момент "порушення" сидів в авто і писав комусь протокол...

Согласно закона о правонарушениях, напарник считается заинтересованной стороной и в качестве свидетеля выступать не может. Смело могли на таком протоколе писать - "не согласен" и аргументировать свою позицию.

Опубліковано

От шо-шо, а фрази "не згідний" не написав і дописати інспектор не дав. Зате написав, як написано в протоколі, - "по суті протоколу". Але то інша історія, яку в купі з цим фактом збираюсь оспорювати в суді.

Опубліковано

напарник це сторона обвинувачувача, а в адміністративному процесі одна сторона не може виступати і свідком і обвинувачувчем. А ось Ваші пасажири, навіть якщо вони Вам кум/брат/сват/сестра/жінка, можуть і повинні бути вписані як свідки, хоч багато інспекторів відмовляються їх вписувати, мовля це заціквлена сторона. Це повноцінні законні свідки! Якщо їх у протоколі відмовились вписати, то вписуйте у поясненні.

-------

А взагалі куріть сайт Дорожній контроль + їхній форум, там є багато є всяких юридичних пояснень для "чайників" + на форумі відповіді дають досвідчені юристи (безкоштовно) + куча зразків судових позовів (безкоштовно) і т.п., так що раджу заглянути туди :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...