Перейти до змісту

Запитай У Професійного Інструктора.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене більше питань:)

1. З якою регулярністю варто займатися новачкам?

2. Які хвороби протипоказані при заняттях?

3. Правильне // здорове харчування включає всілякі біодобавки (за додаткові кошти)? Чи це просто правильна дієта з доступних продуктів?

Питаю саме про тренажерні зали, бо стадні скачки з пітними жінками - то не те.

Опубліковано

1. Скільки коштує індивідуальний супровід інструктора?

2. Який рівень кваліфікації ваших інструкторів? Освіта, сертифікати і т.п. (самі розумієте, що здоров’я — одне, і втратити його ніхто не хоче)

Опубліковано
Цікавить ціна занять та їх регулярність.

yura2281 ціни вказано тут (тиць). Регулярність - оптимальна: 3 рази в тиждень.

Там ціна за перші 12 занять, а далі?

Опубліковано
Там ціна за перші 12 занять, а далі?

Це не перші дванадцять занять.

Розрахунок такий 3 заняття в тиждень множимо на 4 тижні. Звідси і береться магічна цифра 12. Просто розрахунковим періодом рахується 4 тижні, а не календарний місяць.

Опубліковано
1. Скільки коштує індивідуальний супровід інструктора?

2. Який рівень кваліфікації ваших інструкторів? Освіта, сертифікати і т.п. (самі розумієте, що здоров’я — одне, і втратити його ніхто не хоче)

Почнемо з кінця.

Цей спорт дуже молодий, тому говорити про спеціалізовані учбові заклади, я думаю не варто. Єдиний більш менш спеціалізований інститут знаходиться Санкт-Петербурзі. Можна звичайно називати наш чи любий інший факультет фізичного виховання, але його спеціалізація більше "легка атлетика", і всі ми знаємо як там вчаться. Сертифікати, грамоти і інші всякого роду папірці це в основоному поліграфічний друк :)

В кожного залу є свої напрацювання. В декого вони ще тянуться з підвалів, де всі масово починали займались. Професіоналізм тренерів та інструкторів "з стажем" базується на власному досвіді і теорії яка збирається по крупинах. А про ступінь професіоналізму красномовно говорять медалі та звання кандидатів, та майстрів спорту вихованців цього залу. В нашому залі є тренер, який займається цим професійно вже більше 40 років, відповідно всі хто тут працює є його учні.

На кожного, хто приходить в зал, заводиться спеціальна особиста карта. В цю карту записуються особиста програма і кожне тренування, потім ця інформація аналізується і тренером планується наступне тренування. Плюс завжди в залі є інструктор який слідкує загалом за залом. Такий супровід входить в стандартну плату.

Що стосується персонального супроводу то він є слідуючий:

1. додатково 300-600грн персональний супровід інструктора (в залежності від інструктора).

2. додаиково 700грн персональний супровід тренера.

Опубліковано
В мене більше питань:)

1. З якою регулярністю варто займатися новачкам?

2. Які хвороби протипоказані при заняттях?

3. Правильне // здорове харчування включає всілякі біодобавки (за додаткові кошти)? Чи це просто правильна дієта з доступних продуктів?

Питаю саме про тренажерні зали, бо стадні скачки з пітними жінками - то не те.

1. Оптимальним режимом тренування є три рази на тиждень. Не залежно від того почала ти тренуватись, чи вже тренуєшся. В професіоналів кількість тренувань в тиждень збільшується.

2. Протипоказано займатись з температурою тіла більше 38,5 :), і чимось більше за 6 градусів того що булькається в шлунку. У інших випадках про всі хвороби потрібно повідомити і програма спеціально під Вас буде зкорегована.

3. По харчуванню вже давав відповідь. Спочатку потрібно збалансувати те харчування до якого звик твій організм, правильно змінивши режим харчування і повсякденні продукти. На це ставиться дуже великий акцент при формуванні персональної карти.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Питання: це той "Юніверс", що був на Теремнівській чи ще один їхній зал? Тренер Верещак В.В.?

Це той Univers. Просто ми розширились і переїхали до Там-Таму для дого щоб людям було зручніше добиратись. Один з тренерів Верещак В.В.

Опубліковано
передавай Верещаку привет. он - отличный тренер, до сих пор жалею, что он ушел из Юмейго

Старшему или младшему?

Опубліковано
передавай Верещаку привет. он - отличный тренер, до сих пор жалею, что он ушел из Юмейго

Старшему или младшему?

Так, тренер супер! Я про Валерія Віталійовича, старшого :) Шкода, що з Юмейго так далеко переїхав. З поверненням!

Опубліковано
На скільки шкідливим для здоров"я може бути креатин?

Тут двома словами не відповісиш.

Ввечері постараюсь розтавити всі за і проти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...