Перейти до змісту

Екзитпол board.lutsk.ua №2

D@ve

Екзитпол 2  

219 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Борда три часа не работала... Это была атака хакеров с целью подтусовать данные нашего экзит-пола? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
icon_plus_1.gifПошлый анекдот

Так вот: против всех - это когда я отказываюсь от предложения заняться как оральным, так и анальным сексом. А остальные варианты для тех, кто сознательно предпочитает либо одно, либо другое.

анекдот в тому, що тебе все одно будуть мати одним із способів, тільки спосіб вже на наш вибір :)

А теперь вопрос к тебе, а также к SunSeth

вам действительно станет лучше, когда вы сознательно выберете: вот - меня в рот, а меня - в ж№пу?

мдаа... право выбора - это то, что отличает человека от животных.... или просто отличает...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И, кстати, бордовский экзит пол работает с погрешностью в процентов так 1000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 madkot

Коли я писав, що "проти всіх" тотожне з неявкою на вибори, то малось на увазі не те, що я боюсь використання свого бюлетеня іншими особами. Президент потрібен цій країні хоч якийсь (особливо в час кризи). І його буде обрано незалежно від того, чи ти скажеш своє "фє".

Раніше потрібно було організовувати мітинги і агітувати народ не підтримувати нікого, а тепер це просто ховання голови в пісок.

З.І. Дивують люди які самі себе свідомо позбавили можливості вибору президента і кажуть що це геніальна ідея.

вам действительно станет лучше, когда вы сознательно выберете: вот - меня в рот, а меня - в ж№пу?

Може в кого геморой чи карієс ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifПошлый анекдот
Занимаются значит Путин, Ющенко и Юлия Владимировна секасом......

Так вот: против всех - это когда я отказываюсь от предложения заняться как оральным, так и анальным сексом. А остальные варианты для тех, кто сознательно предпочитает либо одно, либо другое.

анекдот в тому, що тебе все одно будуть мати одним із способів, тільки спосіб вже на наш вибір :)

А теперь вопрос к тебе, а также к SunSeth

мдаа... право выбора - это то, что отличает человека от животных.... или просто отличает...

я виходжу з того, що все одно нічого зробити не можна. (Хіба що ти пропонуєш іти пускати вагони під укіс.) а проголосувавши "проти усіх" в нашому регіоні, Юлька втратить голос, а значить його здобуде Вітя. А Вітя як для мене трохи гірше., а зробити нічого неможна, памятаєш?... так от, або одне або друге, так що вазелін треба дома тримати поки що, років так 15 напевно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Этот процент будет выше, чем на предыдущих выборах - в пределах 5-10 %.

посмотрим.

Не вижу смысла голосовать за кого либо, потому что и Витя и Юля - две стороны одной медали, и каждый кто гонит на какого либо кандидата отчасти в чем то прав, но лишь отчасти.

З.Ы. Верю в то что Украина страна контрастов, и однажды за позицию "против всех" дадут жесткого пенделя, в лучшем случае, двум кандидатам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну все, понеслись официальные данные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну все, понеслись официальные данные.

не, официалка где то с 22.00 пойдет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я к тому, что запрет снят. можно, так сказать.

запасы попкорна все пополнили? предстоит веселая ночка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я виходжу з того, що все одно нічого зробити не можна. (Хіба що ти пропонуєш іти пускати вагони під укіс.) а проголосувавши "проти усіх" в нашому регіоні, Юлька втратить голос, а значить його здобуде Вітя. А Вітя як для мене трохи гірше., а зробити нічого неможна, памятаєш?... так от, або одне або друге, так що вазелін треба дома тримати поки що, років так 15 напевно.

А можна в студію логіку виділенного судження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 madkot

Коли я писав, що "проти всіх" тотожне з неявкою на вибори, то малось на увазі не те, що я боюсь використання свого бюлетеня іншими особами. Президент потрібен цій країні хоч якийсь (особливо в час кризи). І його буде обрано незалежно від того, чи ти скажеш своє "фє".

Раніше потрібно було організовувати мітинги і агітувати народ не підтримувати нікого, а тепер це просто ховання голови в пісок.

З.І. Дивують люди які самі себе свідомо позбавили можливості вибору президента і кажуть що це геніальна ідея.

Може в кого геморой чи карієс ...

Своїм вибором "Проти всіх" я показую "фе" представленим кандидатам бо не хочу щоб у моїй державі керували такі люди. вибирати менше зло із двох вважаю більшою безглуздістю бо це майже те ж саме що вибрати аби когось. якби у другому турі був третій кандидат він би загріб голоси тих хто голосую за Юля або проти Януковича і навпаки.

Невже ще хтось думає що вибравши менше зло йому стане менш зле? думаю буде теж саме бо вибираючи менше зло з тих самих щлюк ми отримаємо те ж саме гівно у якому париться країна вже багато років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шо? Я такскаать всех магу паздравить , чиста нармальна так всё прашло. ну... я так щитаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ,щож Матриця по українськи - Перезагрузка , залишилось ждати останю чатину серіалу - Революція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проти всіх не менше 5 %

Доречі, зустрічав таке:

на Заході - проголосуєш проти всіх - подаруєш голос Януковичу

на Сході - проголосуєш проти всіх - подаруєш голос Тимошенко

Проти всіх - це ПРОТИ ВСІХ!

і ненада ля-ля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво коли на донеччині чи луганщині людей на дільницях питали за кого вони голосували, то що ж вони могли сказат, тобто коли вони казали правду а коли ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю соціологи врахували цю специфіку регіону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто добавилась похибка, тобто тепер похибка може складати більше 5%, і навііть більше 6%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут, так би мовити, остання надія залишилась, що ті хто голосували за януковича теж переслідували якісь хороші наміри (ну ж не всі голосували, щоб Україні повна срака прийшла) про які нам не сказали, бо ж не всі встигли рванути звіци.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В штабі Януковича повідомили, що погодяться на перерахунок голосів при малому розриві.

Думаю, Янукович вже знімає черговий ролик з подякою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я всегда знал, что янукович пабедит!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все відбувається по плану... щоб тут хто не сказав - прийдеться рано чи пізно примиритись з очевидним фактом - янек през...

Не рахувати думку сходу-центру - неправильно - там такі самі люди живуть.

Вони примирились 5 років назад з през ющ - тепер Ваша черга...

цікаво тепер, яким курсом підемо))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...