Перейти до змісту

Вниманию всем археологам

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Кто будет апать темы старше 2х лет будут банится без предупреждения.

Опубліковано

за 2 года может все поменятся (мировозрение, мнение...) так что может и полезно

+ новая кровь (новоприбывшие мемберы) в обсуждениях

Опубліковано
Тут ніби є просте рішення, мертві теми, або терти або закривати і ніхто нічо апати не буде.
Опубліковано (змінено)
Тут ніби є просте рішення, мертві теми, або терти або закривати і ніхто нічо апати не буде.

хай кожний модер в своїх розділах все, що старіше 2-ох років позакриває. А при виникненні подібного обговорення в нас час будуть - просто вставляти ссилки на колишні теми, що будуть в режимі читання...

Змінено користувачем BARAKUDA
Опубліковано

согласен, но с мотивом апанья надо разбираться. в половине случаев это может быть полезнее, чем создание новой темы

• 3 місяця потому...
Опубліковано

А з відео як бути??

Клонувати нові теми ?

Нісагласєн. В Поітиці і Гуморі хай буде не більше 24 місяців.

Опубліковано

А з відео як бути?

Та тепер вже ніяк, нема що розкопувати після тотальних зачисток. Хоча який був сенс це робити?

Опубліковано

А з відео як бути?

Та тепер вже ніяк, нема що розкопувати після тотальних зачисток. Хоча який був сенс це робити?

Яких зачисток?

Опубліковано

А чому б і не піднімати? Приходять нові користувачі, бажають висловитись. Бо виходить, що створюють тему знову, а старі користувачі мають дублювати свої пости? 

Опубліковано

А з відео як бути?

Яких зачисток?

Маю на увазі чистку в розділі "Відео".

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Дивна позизія форумчан: Цікаво, а давайте і у бібліотеках шмон, чистку проведемо. Книжки яким більше 10, 20, 30 років повикидуємо, спалимо. і т.д. Якщо тема потрібна хоча б одній людині, значить вона повинна існувати. І не важливо скільки їй місяців чи років. (Не забуваймо про тих хто створює теми, деколи приємно коли проходить кілька років а твоя тема розкривається, з'являються нові позиції, точки погляду). Я наприклад бачу вирішення у створенні архіву. І тема є, і водночас нікому не заважає.

• +1 1
Опубліковано
Цікаво, а давайте і у бібліотеках шмон, чистку проведемо. Книжки яким більше 10, 20, 30 років повикидуємо, спалимо. і т.д.

Я вас, можливо, розчарую, але ми так і робимо. Правда, не спалюємо, а здаємо в макулатуру, існує таке поняття я "морально застаріла література", та "фізично зношена"...

Це я лише з позиції бібліотекаря висловився.До теми жодного відношення не маю.

:g05:

Опубліковано

"морально застаріла література"

гетто, а є визначення, що таке "морально застаріла література"? (щиро запитую)

Опубліковано

що таке "морально застаріла література"?

я чудово його зрозумів. Малось на увазі "бульварне чтиво", приколи і нюанси якого були зрозумілі лише його сучасникам. Ну і деякі "морально застарілі" книжки техн. спрямування. Наприклад, я б здивувався і покрутив носом, якби у відділі "Інформатика" в бібліотеці зустрів книжки по Алголу,який там розписується як передовий і прочая і прочая

Опубліковано (змінено)
гетто, а є визначення, що таке "морально застаріла література"?

є, це коли ми проводимо інвентарицацію, до речі, вона робиться не за один день, і навіть не за один місяць, і вважаємо, що певні книги потрібно списати, щоб звільнити місце для інших, котрі користуються на даний час попитом.

В бібліотеці ВНУ є сховища, де зберігаються книги, видані ще в 50-60-их роках.

я на даний момент тримаю в руках першу книгу, котра надійшла в бібліотеки міста Луцьк - Л.Толстой "Смерть Ивана Ильича" За что?" (показово, правда? :g05:) Москва 1950 год

якщо не полінуюсь, то зараз сканую обложку і викладу...)))

Змінено користувачем getto
Опубліковано

Л.Толстой "Смерть Ивана Ильича" За что?" (показово, правда? ) Москва 1950 год

якщо не полінуюсь, то зараз сканую обложку і викладу...)))

в мене є "Приключения Тома Сойера и Гекльберри Финна" 1949 р. видання, бережу і морально застарілою не вважаю))

Опубліковано (змінено)
в мене є "Приключения Тома Сойера и Гекльберри Финна" 1949 р. видання, бережу і морально застарілою не вважаю))

так я ж не говорю, что надо все книги выбрасывать, но фонд то не резиновый, вот только что специально порылся в куче литературы, которая ждёт своего времени на утилизацию, ну не нужны нам эти книги, зачем зря место занимать??

Вот, собственно и она

VOVOCHKA.jpg

VOVOCHKA2.jpg

Змінено користувачем getto

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...