Перейти до змісту

Зимові олімпійські ігри 2010


PavelS

Рекомендовані повідомлення

Українських олімпійців урочисто провели у Ванкувер

45.jpg

У середу, 3 лютого, в Києві відбулися урочисті проводи Української делегації на зимові Олімпійські ігри у Ванкувері. У заході, який проходив в Українському домі, взяв участь чинний Президент країни - Віктор Ющенко.

Відкривав церемонію документальний фільм Олімпійські зими. Український слід, присвячений українцям, - тріумфатором Зимових Олімпіад. Присутнім нагадали про успіхи Валентини Цербе, Оксани Баюл, Олени Петрової, Лілії Єфремової, Олени Грушиної і Руслана Гончарова.

Віктор Ющенко вручив дворазовому учасникові Олімпійських ігор Роману Лебюку національний прапор України, який буде піднятий у Ванкувері 11 лютого, і побажав успіху українським спортсменам.

Президент України у привітальному слові олімпійцям сказав: "Хочу, аби ви пам’ятали про ту честь, яку вам надала нація, держава. На цю подію ви чекали довгих чотири роки, і ми аплодуватимемо кожній вашій перемозі. Але окрім особистих перемог є й інше, ширше значення перемог, національне. Коли національний гімн звучить, це означає, що це визнання країни, нашого способу життя".

Також Віктор Ющенко побажав спортсменам виступити не гірше, аніж у Пекіні-2008: "Дорогі олімпійці, з вами прекрасна наша держава, прекрасна наша нація. Ми хочемо, аби як можна частіше на XXI Зимових Олімпійських іграх звучав гімн України. Я бажаю, аби ви виступили не гірше, ніж ваші колеги у Пекіні, коли наша країна зайняла гідне 11-е місце".

Нагадаємо, честь України на Олімпіаді захищатимуть 51 спортсмен (47 - основний склад делегації, 4 - запасні).

Українські олімпійці отримають за золоту медаль $100 тисяч, за срібну - $70 тис., а за бронзову - $50 тис. Олімпійські ігри у Ванкувері стартують 12 лютого.

--джерело--

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

86397.jpg

Сегодня ночью над Ванкувером взвился сине-желтый флаг Украины, символизируя готовность нашей страны к участию в XXI зимних Олимпийских играх.

Церемония поднятия государственного флага состоялась на специализированной площади в Олимпийском поселке столице "белой" Олимпиады под аккомпанемент национального гимна Украины и проливного дождя. Поздравить украинскую делегацию пришла мэр поселка Триша Смит. Украшением церемонии стали фольклорные номера в исполнении канадских ансамблей.

"Сегодня желто-голубой флаг стал знаком причастности украинских спортсменов к наиболее грандиозному спортивному форуму четырехлетия. Это большая честь для нашей сборной быть представленной на зимних Олимпийских играх, которые собрали лучших спортсменов из 80 стран мира".

"Уже сегодня "белой" Олимпиаде в Ванкувере будет дан старт, и украинские атлеты начнут свой путь к Олимпийскому подиуму. А сегодня во время церемонии поднятия украинского флага на столицу Игр обрушился ливень. Говорят, дождь перед началом большой дороги - хорошая примета. Надеюсь, для нашей сборной она сбудется", - добавил главный олимпиец Украины Сергей Бубка.

--джерело--

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто знает на каком сайте посмотреть новости с олимпиады про нашу сборную? Ну и желательно что-бы видео присутствовало. А то на оперативность Першого национального надеяться не приходиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема там що дивитись(я про наших) як завжди параоліпійці будуть державу прославляти.В Казахстана навіть є медалі,ну там в принципі можуть емігранти чі перебіжчики з Росії бути.А росіяни(хокей) NHLівці задріпані з 6 булітів один закінули(Овечкін) з трьох один,воротар красава тягнув і увы...

На http://www.eurosport.ru/ не погано і швидко пишуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Украинец Виталий Шумбарец, который на зимних Олимпийских играх в Ванкувере представляет национальную сборную в соревнованиях по прыжкам с трамплина, получил травму во время официальной тренировки.

Об этом сообщает пресс-служба Национального олимпийского комитета.

Выполняя прыжок с трамплина, Шумбарец попал в мощный воздушный поток и потерял координацию, что привело к падению. Сразу после этого спортсмен был доставлен в госпиталь Ванкувера, где ему предоставили первую медицинскую помощь.

Фоторепортаж: Высокое падение

Обследование с участием канадских и украинских врачей показало ушиб плечевого сустава и грудной клетки. Переломы не обнаружены, спортсмен находится в полном сознании.

Следующие четыре-пять дней Шумбарец проведет в стационарном отделении госпиталя, чтобы предотвратить возникновению осложнений.

Ранее украинские спортсмены не смогли пробиться в финал соревнований по прыжкам с большого трамплина, которые в итоге выиграл швейцарец Симон Амманн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пробачу УТ-1 що фінал хокейного турніру показали вже десь о 2-й годині ночі (більшість не дочекалась !), хоча декларували на 23-00. Чмошнікі !!!!

Азербайджанський "Лідер-ТВ" і той в прямому ефірі показував! Ганьба! smile38.gif

===========================================================

С 15-ю наградами – три золотые, пять серебряных и семь бронзовых, Россия оказалась лишь на 11-ой позицию в общекомандном зачете по медалям. На первом месте Канада с 26 медалями: 14 золотых, семь серебряных и пять бронзовыми. Второй стала Германия – 30 медалей: десять золотых, 13 серебреных и семь бронзовых. Третье место осталось за США с 37 медалями: девять золотых, 15 серебряных и 13 бронзовых. smile81.gif

Особенно учпешно выступили наши хоккеисы !!! smile92.gif

Спортсмены сборной России на Олимпиаде в Ванкувере девять раз занимали 4-е места. smile98.gif

Ни у какой другой сборной smile111.gif нет такого количества четвертых мест, отмечает www.sports.ru. smile135.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що нам українцям з того, що Росія посіла 11-у позицію в загальному рейтингу?

особисто мені дуже прикро за нашу збірну, яка взагалі опинилася аж на 86 місці (з медалей - абсолютні нулі)

минулої Олімпіади в Турині наша збірна хоч кілька медалей взяла(якщо правильно пам"ятаю, то бронза була по фігурному катанню і біатлоні). А от тепер на Олімпіаді наша збірна розчарувала вболівальників. Це крок назад.

Дуже прикро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 февраля в день закрытия зимней Олимпиады в Ванкувере на Майдане в Киеве активистки женского движения FEMEN провели очередную эпатажную акцию, которая носила название «Коровы на льду или Ледовое позорище».

Акция была «посвещена» провальному участию украинских спортсменов на зимних Олимпийских Играх 2010.

http://rus.4post.com.ua/gromada/159447.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такі крайнощі не вирішать проблем в підготовці олімпійців до змагань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема де готуватись просто!

в нас ні однієї бази для зимових видів спорту нема!

шо ж ви хотіли ? усі спортсмени їздять за кордон ЗА ВЛАСНІ КОШТИ шоб тренуватись і представляти нашу країну!!!!!111

хоча клімат в нас дуже сприятливий для розвитку зимових видів спорту, + в нас гори є .. чим ми гірші за німців ? нічим ... а виходить трохи інакше ..

якшо плавати, бігати і стріляти в нас є де, то от покататись на бобслеї/санках, пострибати з трампліну і тд ну ажніяк немає ...

+в одній Москві понад 15 "Лєдових дворцов" а в нас всього в країні іх штук 5!

про які медалі йде мова ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фінансується оліпійська збірна нормально і премії і різні президенські стипендії теж є,перед такими змаганнями завжди йдуть збори у відповідних місцях(снд,за бугром)аби були результати-відать нема талантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...