GalinkaS Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 14:41 #1 Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 14:41 Давайте ділитись інформацією де ви купуєте одяг або щось корисне та смачненьке для своєї малечі. Я думаю така інформація багато кому пригодиться.
Адміністратори serega Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 14:50 Адміністратори #2 Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 14:50 Можу лише констатувати те, що одяг на дитину дорожчий ніж на дорослого. А ті бариги(тигрес, пелікан, і т.д.) тим і користуються, що батькам для дитини нічого не жалко і останні готові тратити будь-які гроші.Якийсь підгузничок чи малесенька футболочка чи колготки коштують не менше 60 грн.Мачить бариг!ps: купуємо скрізь. І в вищеназваних і на ринку і знайомі з німеччини привозять. І доношуємо від дітей що є в родині.pss: подобається одяг Cocobello, Cocodrillo.
laska Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 15:45 #3 Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 15:45 Щодо одягу, то вже відписувалась тут.Теж полюбляю Cocobello, Cocodrillo, та Next дизайн і якість класні, та і частого прання не боїться. А ще для самих маленьких хорошої якості "Софійка" польський виробник.
zaHARE Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 15:52 #4 Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 15:52 Корисне беремо з дачі,молочко купуємо в селі.Так як малій цукру,цукерок і солі не даємо,то для неї все смачненьке. В наших магазинах якщо й знайти щось смачненьке,то воно не зовсім корисне,скоріше зовсім не корисне.
GalinkaS Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 12:21 Автор #5 Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 12:21 Погоджуюсь.В мене малий дуже полюбляє ковбаску попоїсти, та хіба ж зараз можна бути впевненим в якості ковбас? За одяг скажу що також заходжаю в "ювант" на молоді що навпроти дит. майданчика і там такі класні речі можна зацепити... А в Тигресі зараз розпродаж -50% то відложила малому до зарплати класні вельвети хаковські(там так можна) і ще придивилась кросовки за 220 грн. але ж де гроші взяти? Якщо кредит кредитом поганяє?
NowhereGirl Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 21:08 #6 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 21:08 одяг - в основному "Тигрес" (там дисконтна картка), "Пелікан" не дуже люблю, тому що по перше той на той самий одяг, що і в "Тигресі" (польського виробника, про іспанський і французький одяг взагалі мовчу...ну не може коштувати платтячко на півторарічну дитину 500 грн., хоть вбийте ) вони дають більшу накрутку, винятком може бути тільки їхні розпродажі, а по-друге сам асортимент одягу не дуже, пальто наприклад малій там не могла вибрати ні з однієї колекції, ні з старих, ні з нових... щодо білизни - ще більш-менш, "агу", їхнього власного виробництва по досить доступним цінам. Ще "Ювант", є там бутік.. не пам"ятаю тільки як він називається, на другому поверсі - то там досить гарний французький одяг і ціни нормальні. Їжа - сири, сметана, м"ясо і таке інше - однозначно базар... 2 GalinkaS - ковбасу я малій свої взагалі не даю... страшнувато якось, краще вже з м"яса зробити домашні котлети-відбивні-фрикадельки і бути спокійною за дитину.
GalinkaS Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 15:12 Автор #7 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 15:12 2 GalinkaS - ковбасу я малій свої взагалі не даю... страшнувато якось, краще вже з м"яса зробити домашні котлети-відбивні-фрикадельки і бути спокійною за дитину.Просто малий фанатично труситься за нею, в магазин хоч не заходь.Правда однокласник мій має ковбасний цех то я до нього частенько звертаюсьІ ще, підкажіть, як заставити дитину їсти гречку та печінку.Ні в якому вигляді не "убалтаєш"
NowhereGirl Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:21 #8 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:21 І ще, підкажіть, як заставити дитину їсти гречку та печінку.Ні в якому вигляді не "убалтаєш" нууу... в мене поки проходить, якщо з"їсиш оце, то включу мультік, куплю щось, підем кудись... потрібне підкреслити .
laska Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:34 #9 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:34 Скажіть, а як заставити чоловіка їсти гречку? Теж потрібне підкреслювати?
SunSeth Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:37 #10 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:37 Скажіть, а як заставити чоловіка їсти гречку? Теж потрібне підкреслювати? Сказати, що вона покращує потенцію
NowhereGirl Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:53 #11 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:53 Скажіть, а як заставити чоловіка їсти гречку? Теж потрібне підкреслювати? Сказати, що вона покращує потенцію чим би дітя нє тєшилось...
laska Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:54 #12 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:54 Щоб в це повірити, треба мати проблеми з потенцією
SunSeth Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:57 #13 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 20:57 Щоб в це повірити, треба мати проблеми з потенцією Щоб в це повірити, треба бути чоловіком.
laska Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 21:01 #14 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 21:01 Щоб в це повірити, треба мати проблеми з потенцією Щоб в це повірити, треба бути чоловіком. Переконав, спробую такий аргумент. Скажу, що знаю спеціальний рецепт від SunSeth
Zheny@ Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 21:50 #15 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 21:50 а я не перебірлива тварюка. Жру, все, що жінка зготує. Мала (дочка) їсть практично все, також. Було колись не хотіла/не любила. Пожарив м'яса із цибулею. Мала ходила навколо - кажу, Будеш? Каже, М'ясо да, цибулю ні. Так цмбуля, кажу, солодка. Спробувала - давай. В садочку навчили їсти цибулю і часник. Обожнює Оливки, Ікру червону...
zaHARE Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 03:19 #16 Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 03:19 2 GalinkaS - ковбасу я малій свої взагалі не даю... страшнувато якось, краще вже з м"яса зробити домашні котлети-відбивні-фрикадельки і бути спокійною за дитину.Просто малий фанатично труситься за нею, в магазин хоч не заходь.Правда однокласник мій має ковбасний цех то я до нього частенько звертаюсьІ ще, підкажіть, як заставити дитину їсти гречку та печінку.Ні в якому вигляді не "убалтаєш"В ковбасі дітей приваблює смак спецій і хімії,зокрема глутамат натрію,тому вони за нею трусяться(з цієї ж категорії чіпси і сухарики),про наслідки спитайте в любого гастроентеролога.Стосовно гречки,то можна робити гречаники(як з цільної гречки так і з меленої),якщо любить молоко,то гречку з молоком і медом.Добре йде гречка з сметанкою і чорносливом.
GalinkaS Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 15:16 Автор #17 Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 15:16 Дуже дякую за те що підказуєте.Добре що почалась масляна то якраз в тему тиждень млинцями різними своїх побалувати.Почну вже сьогодні.
GalinkaS Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:36 Автор #18 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:36 Хочу поділитись інформацією.Вчора в тигресі купила малій дві класненьких панамки. Ціна - не повірите, 24,90 за шт.Там є кепки, панамки, бандамки і хустинки.Лежать в корзині біля каси. І ціна на все 24,90.Так що рекомендую всім.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.