Jump to content

Куплю касету VHS-C на 60 або 90 хвилин

Recommended Posts

Posted

Терміново потрібна касета VHS-C (VHS Compact, касети зменшеного розміру, проте плівка стандартна -- 12,7 мм, з перехідником може використовуватись для відтворення в звичайному VHS магнітофоні). Виглядає приблизно ось так:

VHSC.jpg

Потрібнен максимальний час запису, не менше ніж 60 хвилин в режимі SP.

Касета може бути вживана, використовуватись буде лише для того, щоб камера не переходила в режим Standby при передачі зображення на відео-вихід довше, ніж 10 хв. (для цього потрібно щоб камера писала на касету).

Може в когось валяється таке добро без діла? Куплю або поміняю на сік/цукерки/шоколадку :)

Posted

Можливо є якийсь кнопочний датчик наявності касети, зажавши який камера буде думати шо касета присутня.

Ну це так.. як варіант :)

Posted
теоретически можно вообще зациклить пленку..

Наскільки я знаю, в магнітофоні/камері плівка з касети частково втягується при записі і відтворенні і обмотується навколо головки. Чи я гоню?

Posted
Можливо є якийсь кнопочний датчик наявності касети, зажавши який камера буде думати шо касета присутня.

Ну це так.. як варіант :)

Проглянув схеми плівкопротяжного механізма аналогічної камери. Там є два оптичних датчика, і добратись до них не так просто :(

Posted

До сих пір використовую відеокамеру з такими касетами, ось тільки не пам’ятаю щодо тривалості запису. 45 хв. чи SP чи НР... Купую на Варшавці (вхід зі сторони вул. Кравчука, район "Карату"), перший ряд направо за металевим кіоском горілка/тютюн, в кіосках з фото- відео аксесуарами.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...