Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

остійно тут читаю що відстріл не принесе результатів, ось і навів приклад китайців, y них результат такіх дій вирішив проблему скажених (і не тільки) собак.

через некоторое время будут закупать собак за валюту

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мене не цікавить спосіб який використовують, ви їх хоч зацілуйте до смерті.. Головне, результат ваших дій.

Результат моїх дій? Мене випадково ні з ким не сплутали?

Опубліковано

Мене не цікавить спосіб який використовують, ви їх хоч зацілуйте до смерті.. Головне, результат ваших дій.

Захисники тварин постійно повідомляють результати своїх дій, коли вже можна буде почитати про результати дій прихильників знищення собак?

Опубліковано

Захисники тварин постійно повідомляють результати своїх дій, коли вже можна буде почитати про результати дій прихильників знищення собак?

лучше уж пусть здесь злюкаются на меня

Певно вони роблять свою справу без повідомлень у ЗМІ. ;)

толи стыдно, толи страшно

Опубліковано

толи стыдно, толи страшно

Чи то взагалі нічого не роблять, що найбільш ймовірно, судячи з популярності теми.

Опубліковано

ага, давайте завтра в Луцке устроим то, что было в Чернобыльской зоне в своё время, когда выезжали ГАЗоны, по всем четверым сторонам бортов стояли в ряд солдаты с калашами, и устраивали соревнования:кто больше завалит движущихся мишеней...

Опубліковано

Чи то взагалі нічого не роблять, що найбільш ймовірно, судячи з популярності теми.

Не той випадок коли волосся на спині треба рвати на мітингах.

http://www.volynnews.com/news/city/khvatyt_hratysya_v_blahodiyni_ihry__romanyuk_pro_sobak/

Опубліковано

ага, давайте завтра в Луцке устроим то, что было в Чернобыльской зоне в своё время, когда выезжали ГАЗоны, по всем четверым сторонам бортов стояли в ряд солдаты с калашами, и устраивали соревнования:кто больше завалит движущихся мишеней...

getto, я писав в цій темі і вже неодноразово, що "діяти" - це не обов'язково брати палицю до рук і йти вбивати власноруч собак, хоча це також діяльність. Діяти - це, наприклад, написати звернення до міської ради, зібрати підписи, ініціювати збір коштів на собачий крематорій чи щось інше і т.д. і т.п. Так як це роблять захисники - по-закону.

Просто захисники тварин крім писанини форумі, тратять свій вільний час і кошти на реалізацію власних ідей, власних переконань, і ми вже маємо притулок, а прихильники знищення собак хочуть, щоб їхні ідеї за них втілив у життя хтось інший, в ідеалі ті ж захисники чи Дєд Мароз. Ну не брєд?

Опубліковано
Не той випадок коли волосся на спині треба рвати на мітингах.

Инфа в статье стандартная, но вот коменты по интересней.

Опубліковано
Ну не брєд?

Так в том то и проблема, что мышление общества таково, что если приютил собачку - герой, если убил - злодей!

поэтому и акцентируется внимание на собачьи приюты, типа "ах какие мы гуманные, мы ж люди"

и мало кто хочет говорить в слух, (но внутри себя все понимают), что приют расчитан на 400 (четыреста) собак, а в городе их 4000 (четыре тысячи), вопрос: что делать с тремя тысячами шестисот собаками ?

почитай коменты к статье.

я за отлов и усыпление.

Но найдутся куча людей, которые начнуть орать мне :убийца!

Где то в этой ветке я уже постил историю про хозяина собак и его детей...

вкратце:жил человек, очень любил собак,однажды собаки загрызли его детей,он привязал собак к забору, и забил досмерти,похоронил их на месте трагедии.

Опубліковано

вкратце:жил человек, очень любил собак,однажды собаки загрызли его детей,он привязал собак к забору, и забил досмерти,похоронил их на месте трагедии.

повторюсь

лючше бы хозяин сам "убился об стену" перед тем как заводить собак,

всем было бы лучше

Опубліковано
повторюсь

лючше бы хозяин сам "убился об стену" перед тем как заводить собак,

всем было бы лучше

так в том то и суть трагедии, что тот человек жил в частном доме, за огромным забором, и достаточно много времени собаки и люди существовали нормально на одной территории, но звери есть звери, очень много случаев, когда ещё вчера "моя масечька" была любимцем семьи, а сегодня стала убийцей то й же семьи.

Опубліковано

а хозяина слабо?

или страшно пулю (резиновую) получить в ответ?

Зевс, ну ти мочиш _36.gif

Тепер хазяїн тварини буде дострілювати тих, кого не загризла до смерті псина?

Опубліковано

я к тому веду что вы злюкаетесь не на тех :(

Однозначної відповіді на кого злюкатися окрім самих собак чесно кажучи теж нема.

З одного боку це поганий хазяїн, а з іншого може бути і волонтер, який пристроїв проблемну собаку, яка ніколи не була керованою людиною, бо її цьому не вчили...

Опубліковано

я к тому веду что вы злюкаетесь не на тех :(

З одного боку це поганий хазяїн, а з іншого може бути і волонтер, який пристроїв проблемну собаку, яка ніколи не була керованою людиною, бо

волонтёры бы всех собак с улиц позабиралибы если бы могли

Опубліковано

У власному дворі безпритульний собака покусав 78-річну пенсіонерку - від отриманих травм жінка потрапила до лікарні.

Пригода трапилася на проспекті Перемоги. Життя постраждалій врятували сусіди та викликали швидку. «То вже четвертий випадок у дворі – розповіла сусідка потерпілої Галина Середюк – Є в Луцьку організація по захисту тварин, але скажіть, чи хтось дбає про захист людей?».

Потерпіла перебуває в Луцькій міські клінічній лікарні, у відділенні загальної хірургії.

«Прикро і боляче. Я люблю тварин, але ж в усьому має бути порядок. – скаржиться постраждала – У нашому під’їзді одна сім’я підгодовує безпритульних псів, і вони фактично там «прописалися» під вікнами будинку. А у дворі ж дітки гуляють».

З початку 2011 року до лікарів за допомогою звернулося 290 осіб, які потерпіли від собак, - розповідає завідувач відділення загальної хірургії Луцької клінічної лікарні Володимир Лагода.

65 пацієнтів були у важкому стані, та потребували тривалого лікування. Серйозні випадки лікар фіксує на надсилає до міської ради.

«Від багатьох наших пацієнтів чув пропозиції про створення «Товариства потерпілих від собак», щоб спільно відстоювати свої права, вимагати відшкодування витрат на лікування. Та й ті кошти, які йдуть на вакцини проти сказу, на оплату листків непрацездатності, в бюджеті теж не зайві, тому і з моральної, і з економічної точки зору ціна «собачого питання» дуже велика – каже Володимир Лагода.

Торік у міській раді було зареєстровано майже 500 звернень з приводу уксів собак, у травмпункті обласної дитячої лікарні – 172. Лякарі вважають, що ця статистика є далеко не повною. Бо далеко не всі покусані звертаються за допомогою до медиків, - щоб уникнути обов’язкових ін’єкцій проти сказу.

У лікарні розповіли, зараз на лікуванні перебуває дворічна дитина з Шацького району. Їй пес понівечив обличчя: вкусив за щоку та роздер повіку. Це вже 114-та потерпіла від собаки дитина, зареєстрована в обласній дитячій лікарні з початку року.

Опубліковано

Чогось мені здається, що притулок не тільки для собак будується.

"ЗАХИСНИК БРОДЯЧИХ СОБАК - лучанам:

Та нехай ідуть в зад всі ті довбані пенсіонери, які ненавидять гарненьких бродячих собачок. Вони ж(пенсіонери) все одно скоро помруть. Плюс - мінус 2-3 роки, невелика втрата. А на ті гроші, які держава виділяє їм на пенсію і пільги, ми побудуємо ще 200 тисяч нових притулків для наших котиків і собачок.

А відносно маленьких дітей, то я звертаюсь до молодих людей із закликом, щоб вони прийшли до нас у притулок, і стерилізувались. Таким чином, в подальшому, вони захистять нашу планету від перенаселення, і звільнять місце для спокійного життя наших песиків і інших тварин.

По-секрету розкажу про найзаповітнішу нашу мрію: зібрати всіх людей і виселити їх на Марс, а на Землі залишити тільки бродячих псів та їх захисників.

Захисники псів всіх країн - єднаймося.

Бродячі собаки - понад усе! Люди - ніщо!

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!"

Опубліковано

Ой дочекаємся у нас, дочекаємся такої масовості...

а толку то никакого :(

окромя удовлетворения садистских наклонностей тех кто таким занимается

2druid так, наверное, НКВД писало письма, в своё время, от под чужими именами, что бы людей обозлить

Опубліковано

Не в тему топика, но...

только что общался с девочкой, 12 лет, которая самостоятельно (!!!) выгуливает вот такого пёсика, на поводку, но всё же как то стрёмно....

summ.jpg

Опубліковано

только что общался с девочкой, 12 лет, которая самостоятельно (!!!) выгуливает вот такого пёсика, на поводку, но всё же как то стрёмно....

Если у "песика" 100% послушание и девочка у него в авторитете, да при этом девочка сама адекватная и отдает команды последовательно и ждет их выполнения, а не "стоятьапортлежатьфасфу" за три секунды - проблем нет.

Но если собаку переклинит - девочка будет телепаться на поводке как тряпка, пока собака бежит к своей цели.

Мне, с 74 кг веса бывало трудно даже на строгаче удержать 50кг добера, притом что с послушанием там было все очень хорошо, диплом телохранителя и такое прочее

Опубліковано
Но если собаку переклинит - девочка будет телепаться на поводке как тряпка, пока собака бежит к своей цели.

вот я ж и об этом говорю... стрёмно...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...