Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Як що зробити? Аби пару наших "можновладців" покусали - тоді мігом з території міста щезнуть (собакі). ВІДСТРІЛ!!!!

Це не можливо так як бродячі собаки прокусити корпус "Лексуса" не можуть

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Ну може якихось заяв потрібно певну кількість..

та яку певну кількість??? хіба мало було? тут про дитину, яку покусали біля 21-ї школи. жах. просто владі нас**ти на це. 200 тисяч чи скільки там на стерилізацію можна виділити, і не факт, що ця сума буде використанна іменно на це, а толку - нуль. невже стерилізована собака не буде кусатись?!!

Тут на людей більше насрати захисниками собак, які думають, що вирізавши яйця собаці, вона перестане кусати дітей.

Стерилізавана собака кусатиме не менше, і це факт!

Опубліковано

На території гімназії № 21 бігає пару бездомних собак, а там гуляють дітки. Декілька днів назад одна з накинулася на маленьку дівчинку, вкусила біля ока, роздерла губу, що аж шви накладали. Таких собак треба зразу :mdr:

http://www.volynnews.com/news/city/v_lutsku_bezdomna_sobaka_pokusala_pivtorarichnu_dytynu_foto/

Опубліковано

Тут на людей більше насрати захисниками собак, які думають, що вирізавши яйця собаці, вона перестане кусати дітей.

Стерилізавана собака кусатиме не менше, і це факт!

ну зато не будуть плодитися :)

p.s. я не є прихильником стерилізації. кулю в голову!!!

Опубліковано

Я завжди гуманно ставилась до тварин, хоча й боюсь собак (в дитинстві одна на мене напала, якби моя бабуся не заступила рукою мою ногу, то собака б мені її прокусила - бабусину руку прокусила наскрізь), в мене самої була собака і я раніше виступала на їх захист. Але тепер, ставши мамою, мене лякає одна думка, що якась собака може кинутись на мою дитину. Дівчинка, яку покусала собака біля 21 школи - доця моїх знайомих, страшно уявити що на її місці могла опинитись моя дитина. Тому тепер моя думка змінилась - понад усе для мене здоров"я і безпека сина

Опубліковано

легко говорити, коли проблема тебе не стосується - це я про собаколюбів. і добре захищати бездомних тварин на відстані, коли вони десь там бігають, а так звані захисники сидять собі по кабінетах. імхо, якби дитину такого от любітєля порвала собака, то він би перший почав кричати про відстріл.

пс: я люблю тварин і собак в тому числі, але вони мають мати місце якесь відповідне чи що, якщо бездомні, а не бігати голодними зграями по вулицях. І ще, закордоном не бачила ні однієї собаки, яка б бігала сама, без хазяїна і не на повідку. Якщо немає коштів на вилов і утримання таких собак - значить вихід - відстріл, якби жорстоко це не звучало.

Опубліковано

Усі ми поговоримо тут на інших форумах та й все. А кожна бродяча сучка цієї весни приведе ще 5-6 малих собачат, які на осінь вже будуть здатні покусати когось. і так з року в рік. Притулок, про який говорять влада і Дана(захисниця собак) не врятує ситуацію. Думаю що зараз з притулку навіть вимиту і попшикану парфумами собаку мало хто собі візьме додому. Криза не дає можливості самим нормально харчуватися не кажучи про собак.

Опубліковано

Усі ми поговоримо тут на інших форумах та й все. А кожна бродяча сучка цієї весни приведе ще 5-6 малих собачат, які на осінь вже будуть здатні покусати когось.

Есть конкретные предложения по решению проблемы? Готов поучаствовать

Опубліковано

легко говорити, коли проблема тебе не стосується - це я про собаколюбів. і добре захищати бездомних тварин на відстані, коли вони десь там бігають, а так звані захисники сидять собі по кабінетах.

ну-ну

те что по кабинетах тут не читают

а те кто в самом деле защищают животних(та же Дана) - делают все в меру своих скромных возможностей

кто хочет лично посмотреть на приют и клинику которую на общественных началах содержат защитники (не те что по кабинетах сидят)

вельком в приват, договоримся о времени

лично свожу это не далеко, ул.Кафедральная

А кожна бродяча сучка цієї весни приведе ще 5-6 малих собачат

стерилизованная не приведет

криза не дає можливості самим нормально харчуватися не кажучи про собак.

волонтёры не разу не миллионеры, но находят возможности

Усі ми поговоримо тут на інших форумах та й все. А кожна бродяча сучка цієї весни приведе ще 5-6 малих собачат, які на осінь вже будуть здатні покусати когось.

Есть конкретные предложения по решению проблемы? Готов поучаствовать

есть,

стерилизую собак во дворе = новые появляться не будут

Опубліковано

Извини, но я за более радикальные меры, потому-что стерилизованая свора будет ещё минимум лет пять гулять по дворам пока не передохнет, а моему ребёнку нужно гулять сейчас и уже. Я, к сожалению, не могу ходить за ним по пятам с пневматом охраняя от собак.

Опубліковано

нові появлятись не будуть, а ті, що кусались так і будуть кусатись

Опубліковано

я читаю и офигиваю.Моё мнение однозначно - отстрел.Ибо оптимальнейшего выхода из ситуации нет... или кто то знает лучший вариант?

я внимательно послушаю...

Опубліковано

не все же дворовые собаки кусаются

(они как люди, одни мирные в другие кровожадные.... то им автобус подорвать... то постреть кого-то....., ой что-то я от темы отбился)

если есть агрессивные экземпляры их нужно изымать, например в приют и искать им нового хозяина или работу, где их агрессивность будет оценена

• Адміністратори
Опубліковано

я читаю и офигиваю.Моё мнение однозначно - отстрел.Ибо оптимальнейшего выхода из ситуации нет... или кто то знает лучший вариант?

Відлов, а потім утилізація в місцях, для цього пристосованих.

Опубліковано

комуняки стреляли 70 лет,

и нет только собак....

а результат?

Опубліковано

Короткий підсумок

1 - відстріл негуманно і жорстоко

2 - стерелізація - дорого і не знімає питання "кусючості"

3 - притулок - дорого, без підтримки влади, якій класти на то, малореально взагалі, а якщо і реально, то в дуже невеликих об"ємах

4 - самозахист - проблемно по часу/фінансах/можливості

Які ще варіанти?

Опубліковано
если есть агрессивные экземпляры их нужно изымать, например в приют и искать им нового хозяина или работу, где их агрессивность будет оценена

Это всё слова... мне нужен практический, реальный (!!!) выход из ситуации...

пока что вижу один - отстрел

комуняки стреляли 70 лет,

и нет только собак....

а результат?

а результат на лицо... посмотри, как живёт сейчас страна. но это не к теме.

Опубліковано

не все же дворовые собаки кусаются

(они как люди, одни мирные в другие кровожадные.... то им автобус подорвать... то постреть кого-то....., ой что-то я от темы отбился)

Вадім, ну от як ти собі уявляєш з зграї собак виявляти хто з них агресивний, а хто ні?! імхо, будь-яка собака, навіть сама добра може вкусити. я просто дивлюсь на це все з точки зору батьків, чиї діти гуляють в дворі чи вулицями. Дитина може побігти за собакою, може пробігти біля собаки і собака кинеться. І не треба тут говорити, що дивитись за дітьми треба. Ситуації то різні бувають, а поведінку собаки, особливо бездомної і голодної важко передбачити.

І молодці ті люди які собак виловлюють і тримають десь в притулку на Кафедральній. Але ж вони теж з всього міста не можуть зібрати всіх бродячих собак, то який вихід?!

Опубліковано

Короткий підсумок

1 - відстріл негуманно і жорстоко

2 - стерелізація - дорого і не знімає питання "кусючості"

3 - притулок - дорого, без підтримки влади, якій класти на то, малореально взагалі, а якщо і реально, то в дуже невеликих об"ємах

4 - самозахист - проблемно по часу/фінансах/можливості

вот, как красиво и лаконично обрисовано ситуацию.

А теперь из этих 4-х пунктов выберете найреальнейший...

Опубліковано

Это всё слова... мне нужен практический, реальный (!!!) выход из ситуации...

почему слова

волонтёры как раз эти и занимаются в меру своих скромных сил

Опубліковано

Вспомнилась одна история, давняя, поэтому подробностей уже не помню.

В одном из домов аля "новый украинец" (сами видели такие на окраинах города, где трёхметровые стены, лужайки вечнозелёные, дворцы...) жила семья, муж, жена, трое детишек, муж и жена очень любили собак, поэтому завели сбе парочку ротвейлеров, в один из нехороших дней, ротвейлер накинулся на играющих в дворе детей, двох на смерть, третий инвалид на всю жизнь, что сделал хозяин? он привязал собак к забору, и ломом (!!!) поразбивал им головы, и похоронил на том месте, где играли дети...

Это реальная история...

Кто то хочет что то добавить? я послушаю...

я в курсе, чем они занимаются,ибо лично знаком и с ними, и с их работой... но результаты ? где результаты?

Опубліковано

імхо, будь-яка собака, навіть сама добра може вкусити. я просто дивлюсь на це все з точки зору батьків, чиї діти гуляють в дворі чи вулицями.

І молодці ті люди які собак виловлюють і тримають десь в притулку на Кафедральній. Але ж вони теж з всього міста не можуть зібрати всіх бродячих собак, то який вихід?!

согласен, любой у кого есть зубы может укусить

волонтёров мало, и делают всё возможное

Опубліковано

Вспомнилась одна история, давняя, поэтому подробностей уже не помню.

В одном из домов аля "новый украинец" (сами видели такие на окраинах города, где трёхметровые стены, лужайки вечнозелёные, дворцы...) жила семья, муж, жена, трое детишек, муж и жена очень любили собак, поэтому завели сбе парочку ротвейлеров, в один из нехороших дней, ротвейлер накинулся на играющих в дворе детей, двох на смерть, третий инвалид на всю жизнь, что сделал хозяин? он привязал собак к забору, и ломом (!!!) поразбивал им головы, и похоронил на том месте, где играли дети...

Это реальная история...

Кто то хочет что то добавить? я послушаю...

я в курсе, чем они занимаются,ибо лично знаком и с ними, и с их работой... но результаты ? где результаты?

Ваша история к этой проблеме не имеет отношения никакого. Мстить животному, семейству псовых, по крайней мере тупо.

А что делать? Долбайте власть!!! Пообещали решить проблему - не решают, долбайте и. Ни один волонтер, и ни один возмущенный житель города не решит проблему самостоятельно.

Опубліковано

в своё время у меня была собака, немецкая овчарка, больше десятка лет прожила у меня, поэтому знаю, что такое ответственность как в уходе за псом, так и перед окружающими меня людьми. Поэтому вообще не понимаю, когда женщина/мужчина выгуливает мастифа, и когда проходит рядом человек, он (а) говорит :Вы не бойтесь, собачка не укусит. Плять!! у меня в таком случае ответ один:Это вам собачка сама сказала, что не укусит?!!

Ни один волонтер, и ни один возмущенный житель города не решит проблему самостоятельно.

Разрешите не согласиться.

Я не буду власть долбать,я просто возьму в карман пневмат, и буду самостоятельно решать эту проблему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...