LenKa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:13 #651 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:13 І поменше агресії - ви хочете, щоб вони до вас погано ставилися, спробуйте погладити, може, ставлення зміниться. Нічого поганого і не станеться, якщо кусочок хліба дасте . Мда... это Вы круто загнули про "погладить", Вы псов этих видели? Я не враг своему здоровью, вот, блин, погладить...ох-хо-хо... П.С. Я, конечно, подумаю, может любимого попрошу чтобы скафандр купил и рукавицы-непрокусючки...
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:30 #652 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:30 І поменше агресії - ви хочете, щоб вони до вас погано ставилися, спробуйте погладити, може, ставлення зміниться. Нічого поганого і не станеться, якщо кусочок хліба дасте . Мда... это Вы круто загнули про "погладить", Вы псов этих видели? Я не враг своему здоровью, вот, блин, погладить...ох-хо-хо... .С. Я, конечно, подумаю, может любимого попрошу чтобы скафандр купил и рукавицы-непрокусючки... Кожного дня бачу бездомних собак, ходжу тими самими вулицями. Іноді гладжу їх - до сих пір жива - здорова . Домашніх ви теж так само ненавидите? Кусаються вони ще більше, ніж бездомні. В Волині нещодавно була стаття, в якій було названо, що від усієї кількості покусаних псами людей, 20 % покусали бездомні собаки. Виходячи з такої логіки, треба знищувати домашніх.
LenKa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:47 #653 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:47 І поменше агресії - ви хочете, щоб вони до вас погано ставилися, спробуйте погладити, може, ставлення зміниться. Нічого поганого і не станеться, якщо кусочок хліба дасте . Мда... это Вы круто загнули про "погладить", Вы псов этих видели? Я не враг своему здоровью, вот, блин, погладить...ох-хо-хо... .С. Я, конечно, подумаю, может любимого попрошу чтобы скафандр купил и рукавицы-непрокусючки... Кожного дня бачу бездомних собак, ходжу тими самими вулицями. Іноді гладжу їх - до сих пір жива - здорова . Домашніх ви теж так само ненавидите? Кусаються вони ще більше, ніж бездомні. В Волині нещодавно була стаття, в якій було названо, що від усієї кількості покусаних псами людей, 20 % покусали бездомні собаки. Виходячи з такої логіки, треба знищувати домашніх. Вы их гладите, и Вы здоровы - я просто искренне (без подоплёк) за Вас рада. Ваша логика по поводу того, что я ненавижу собак просто абсурдна (или может я между строк это написала, капец... надо же!) У меня тоже дома всегда были и есть домашние животные - и я их, наверное к Вашему глубокому разочарованию, люблю. Всё, больше ничего не комментирую, тут правду говорят - тема ходит по кругу.
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:52 #654 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 12:52 У меня тоже дома всегда были и есть домашние животные - и я их, наверное к Вашему глубокому разочарованию, люблю. Повірте, це для мене зовсім не розчарування . В мене теж є домашні тварини, яких я люблю. Просто моєї любові ще вистачає і на чужих, і на бездомних
ursa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:01 #655 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:01 Просто моєї любові ще вистачає і на чужих, і на бездомних Ага. Мёрзните, любимые пёсики, в зимний холод. Жрите, любимые пёсики, гниющие отбросы в мусорных баках. Кусайте, любимые пёсики, проходящих мимо. Я вас люблю, любовь ещё, быть может, бла бла бла бла и прочая фигня...
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:11 #656 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:11 Просто моєї любові ще вистачає і на чужих, і на бездомних Ага. Мёрзните, любимые пёсики, в зимний холод. Жрите, любимые пёсики, гниющие отбросы в мусорных баках. Кусайте, любимые пёсики, проходящих мимо. Я вас люблю, любовь ещё, быть может, бла бла бла бла и прочая фигня... твоє повідомлення - фігня. іноді краще мовчати.
ursa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:20 #657 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:20 Вот и промолчала бы Любовь к бездомным псам - это не подойти-иногда_погладить-иногда_дать_сухарика.
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:29 #658 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 13:29 Вот и промолчала бы Любовь к бездомным псам - это не подойти-иногда_погладить-иногда_дать_сухарика. та могла б і промовчати, що твоє повідомлення - то суцільна фігня, але натура така - не втрималась . краще вже любов у вигляді - іноді підійти, іноді погладити, іноді дати сухарика, ніж у вигляді постійного невдоволення бездомними собаками, або ще гірше - пропаганди їх знищення. Яка б не була моя любов - вона краща чиєїсь ненависті.
ursa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:00 #659 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:00 Лучше уже никакой любви, чем "у вигляді". Чтобы не лицемерить. Чтобы не рисоваться. Чтобы не успокаивать свою совесть, когда она вдруг клюнет. Гитлер тоже любил нацию P.S. Цитировать пост полностью, отвечая на него следующей мессагой - эээ... ууу... [...] Я не страдаю корректурой написанных мессаг, поэтому не переживай, что твой ответ вдруг станет казаться неадекватным
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:09 #660 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:09 Лучше уже никакой любви, чем "у вигляді". Чтобы не лицемерить. Чтобы не рисоваться. Чтобы не успокаивать свою совесть, когда она вдруг клюнет. Гитлер тоже любил нацию P.S. Цитировать пост полностью, отвечая на него следующей мессагой - эээ... ууу... [...] Я не страдаю корректурой написанных мессаг, поэтому не переживай, что твой ответ вдруг станет казаться неадекватным . З яких це пір, коли не сповідуєш думку більшості і відкрито про це говориш, то стаєш лицеміром? Чи, може, те, що ти не віриш в щирість моїх переконань дає право тобі називати мене лицеміркою? А совість свою заспокоюють якраз ті, хто з особливою ревністю, намагається довести собі, що його комфорт вище всього і що вбивство собак - єдиний правильний вихід. Гітлер і собаки.....чи Гітлер і любов...може, не варто приплітати сюди все, що попало. А на рахунок П.С., чесно, не зрозуміла. мені завжди важко давалися оті цитати і копіювання .
ursa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:18 #661 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:18 Кожного дня бачу бездомних собак... Іноді гладжу їх... Просто моєї любові ще вистачає... і на бездомних Если ты их любишь, ты бы не писала иногда. А то получается "я их люблю, иногда, когда есть_настроение/что-то_ещё" краще вже любов у вигляді - іноді підійти, іноді погладити, іноді дати сухарика, ніж у вигляді постійного невдоволення бездомними собаками, або ще гірше - пропаганди їх знищення. Яка б не була моя любов - вона краща чиєїсь ненависті. А совість свою заспокоюють якраз ті, що з особливою ревністю доводять собі та іншим, що окрім вбивства бездомних собак, виходу немає, що тільки такий варіант є найкращим. На кого намекаем?
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:21 #662 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:21 ну не можу я кожного дня собак гладити в чому ще мене звинуватиш? на кого натякаю? планувала на того, хто першим відізвався б
ursa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:22 #663 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:22 Перестань заниматься оверквотингом!
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:28 #664 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:28 Я так бачу, що не я одна таке роблю. Виходить декому можна, а декому - ні? останнє повідомлення, яке найбільше підпадало під статтю, виправила.
ursa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:29 #665 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:29 Я не прокурор, чтобы обвинять кого-либо Фразы "Я глажу бездомных собак" и "Я иногда глажу бездомных собак" имеют слегка разный оттенок, не? "Какая бы ни была моя любовь..." Да любовь - она одна, нет у неё вариантов и условных наклонений. Любовь - максималистка. Ну это так - до--ка к словам
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:33 #666 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:33 Фразы "Я глажу бездомных собак" и "Я иногда глажу бездомных собак" имеют слегка разный оттенок, не? "Какая бы ни была моя любовь..." Да любовь - она одна, нет у неё вариантов и условных наклонений. Любовь - максималистка. Ну это так - до--ка к словам А тобі не здається, що любов до людини і собаки має теж трохи різний відтінок, нє? І взагалі, не здається, що ми не досліджуємо різні появи любові, особливо до собак??
ursa Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:37 #667 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:37 Я так бачу, що не я одна таке роблю. Виходить декому можна, а декому - ні? Цитировать нужно лишь тот кусок, на который отвечаешь, а не стряпать "простыни", добавляя одну строчку ниже. Это по-умолчанию должно быть ясно всем, даже не пожелавшим бегло прочитать Правила любого форума Опять же - не одна ты так делаешь. Ну да. Вас много. И энтропия растёт Давайте будем жрать закидаем форум сплошными цитатами! Да здравствует хаос! А тобі не здається, що любов до людини і собаки має теж трохи різний відтінок, нє? О да, конечно, тут я с тобой согласен на все 100% :D
talja Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:49 #668 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 14:49 Перечитала повідомлення - простиней не помітила. Копіювала максимум по 2, іноді 3 повідомлення і то невеликих. По одній строчці не відписувала ....еее, уууу, тим більше.Мене зараз ще звинуватять у оффтопі, але дуже цікаво виходить. Коли один форумчанин (не будемо пальцями показувати хто) великими буквами пише на іншого : "Ти гандон", то нічого страшного, правда? то нічого, що це повідомлення висить зверху сторінки? що тій людині, може, неприємно це читати?А я щось неправильно скопіювала - і то вже страшне порушення.
Serpent Опубліковано 26 Липня, 2010 в 15:06 #669 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 15:06 Шановні панове Зоофіли любителі тварин, навіщо цей пустий "базар"? Ви були коли-небудь в забійному цеху м'ясокомбінату? Напевно не були. І значить не бачили, як живих оглушених, які ще тріпаються, свиней, по конвейру подяють в піч для опалювання (1100С до речі), а потім потрошать? Не бачили, як загостреною сталевою трубкою проколюють серце живої, але оглушеної корови (яка добросовісно давала 20 років молоко), або коня (який за своє життя зорав не один гектар землі), і збирають кров (з крові ВРХ потім роблять що? Правильно, Гематоген для дітей!). І чому це я ваших пікетів перед м'ясокомбінатами не спостерігаю? Більш того, більшість з Вас спокійно їсть ковбаску, різні копченості, баличок, і навіть спить після цього спокійно. А ваші бідні собачки теж не проти поласувати м'ясцем, різними кормами, які виготовлені із м'ясних субпродуктів. Травичку і овочі вони їсти не хочуть? Дивно. Якщо людина працює на м'ясокомбінаті - то це цілком нормально, а якщо в службі відлову собак - то він маньяк і садист!Ну і звідки у Вас стільки лицемірства? Ми ж дорослі люди, чому ми не дивимось правді у вічі? Хочемо бути не тільки "добренькими", але і "чистенькими"?
Zevs_Isver Опубліковано 26 Липня, 2010 в 15:21 #670 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 15:21 Шановні панове Зоофіли любителі тварин, навіщо цей пустий "базар"? Ви були коли-небудь в забійному цеху м'ясокомбінату? Напевно не були. І значить не бачили, як живих оглушених, які ще тріпаються, свиней, по конвейру подяють в піч для опалювання (1100С до речі), а потім потрошать? Не бачили, як загостреною сталевою трубкою проколюють серце живої, але оглушеної корови (яка добросовісно давала 20 років молоко), або коня (який за а ну поднимите руки кто за такое поведение с животними?вот защитники животных как раз против ТАКОГО обращения с животными, и не боятся высказать это в слухтак уже сложилось что есть жертвы и есть хищники,то если уж и есть кого-то то пусть этот кто то не умирает в страшных мукахесли приходится уж кого убить то это должно быть быстро и максимально безболезненно
sashulya Опубліковано 26 Липня, 2010 в 16:09 #671 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 16:09 Шановні панове Зоофіли любителі тварин, навіщо цей пустий "базар"? Ви були коли-небудь в забійному цеху м'ясокомбінату? Напевно не були. І значить не бачили, як живих оглушених, які ще тріпаються, свиней, по конвейру подяють в піч для опалювання (1100С до речі), а потім потрошать? Не бачили, як загостреною сталевою трубкою проколюють серце живої, але оглушеної корови (яка добросовісно давала 20 років молоко), або коня (який за своє життя зорав не один гектар землі), і збирають кров (з крові ВРХ потім роблять що? Правильно, Гематоген для дітей!). І чому це я ваших пікетів перед м'ясокомбінатами не спостерігаю? Більш того, більшість з Вас спокійно їсть ковбаску, різні копченості, баличок, і навіть спить після цього спокійно. А ваші бідні собачки теж не проти поласувати м'ясцем, різними кормами, які виготовлені із м'ясних субпродуктів. Травичку і овочі вони їсти не хочуть? Дивно. Якщо людина працює на м'ясокомбінаті - то це цілком нормально, а якщо в службі відлову собак - то він маньяк і садист!Ну і звідки у Вас стільки лицемірства? Ми ж дорослі люди, чому ми не дивимось правді у вічі? Хочемо бути не тільки "добренькими", але і "чистенькими"?Как красиво вы о себе написали..... Или же вы вегетерианец?????? Тут уже писали о "писателях" и читателях" , пару страниц назад, кто-то уже писал, о коровах и свиньяи и не раз. Пожалуйста смотрите название темы, тема о собаках, тема про жестокое обращение с животными находится в зверушках.....И еще если я люблю собак то я зоофил, ну соответственно люди которые любят детей -.....Действительно мы же взрослые люди давайте не будем гнать пургу.
Scorpio Опубліковано 26 Липня, 2010 в 16:58 #672 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 16:58 Вот и промолчала бы Любовь к бездомным псам - это не подойти-иногда_погладить-иногда_дать_сухарика. В Одесі вже погладили і дали сухарика ТИЦЬ
Romawka Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 18:59 #673 Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 18:59 простите за ранее, если немного не в тему...даже на этом форуме есть темы способствующая росту популяции бездомных собак..вот в зверюшках есть тема о том, что ищут девочку для бойцовой собаки....так вот господа, для того,что бы собаку на территории Украины была допущена к разведению она должна получить, как минимум племенной сертификат и получить оценку не ниже отлично от эксперта на выставке...все это придумано, для регулирования популяции и не распространения болезней прежде чем получить право на сведение в собаку нужно вложить тыщи три гривен...вот посчитайте сколько будет стоить такой щенок...и окажется ли такая собака на улице....собак нужно не чистокровных стерилизовать,а у нас сплошь и рядом ходят базарного разведения породистые собаки (от 50 грн и чуть выше)вот и пополняют такие псинки бездомную армию...я это к тому,что проблему нужно решать в комплексе...и с собаками... с плодильщиками и торговцами .....при всей моей любви к животным, ИМХО, организация которая занимается защитой животных должна, хотя бы на местном уровне, требовать введение закона местного значения об обязательном чипировании домашних животных..и законом закрепить выплату алиментов с горе-владельцев на содержание приютов...тогда и плодить станут меньше таких собак и выгонять на улицу не будут .......накладно все это будет..и хватит там денюшек на содержание и бесхозных псин и на их стерилизацию
sashulya Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 19:10 #674 Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 19:10 Я там пару страниц назад оставляла ссылку на нашу петицию, там как раз то, о чем вы говорите, только с более широким розмахом.
Адміністратори serega Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 20:49 Адміністратори #675 Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 20:49 Так, і маркувати їх як ВРХ, жовті пластикові стікери на обидва вуха.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.