Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мнение сотрудника:

лучший способ решения проблем с бродячими собаками- их нужно стерилизовать и закатывать в банки!

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сюжет осуждает гицлей из-за нарушения закона:

1. Собак ловить запрещено любыми методами после 6:30

Вопрос. 6:30 утра? А какой временной диапазон действия запрета в сутках?

Опубліковано

Сюжет осуждает гицлей из-за нарушения закона:

1. Собак ловить запрещено любыми методами после 6:30

Вопрос. 6:30 утра? А какой временной диапазон действия запрета в сутках?

ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

від 31.03.2010 № 56/17

м. Луцьк

Про відлов безпритульних собак

У зв’язку з збільшенням випадків травмування людей через укуси безпритульних тварин (740 звернень до травмпунктів міста у 2009 році), великою кількістю звернень мешканців міста про зграї бродячих собак (за І квартал 2010 року 47 звернень на ім’я міського голови та 120 – на диспетчерську КП Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство „Луцькспецкомунтранс), з метою недопущення випадків нападу тварин на людей, забезпечення безпечних та комфортних умов проживання в місті, керуючись п.п. 9.4-9.10 Правил утримання тварин у місті Луцьку, затверджених рішенням Луцької міської ради від 24.11.2008 № 32/35, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Зобов’язати КП Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство „Луцькспецкомунтранс”:

1.1. Активізувати роботу по відлову безпритульних собак у м. Луцьку.

1.2. Здійснювати утримання відловлених безпритульних собак (породистих та з нашийниками) в притулку на підприємстві протягом 5 днів.

1.3. Повернення тварин їх власникам проводити з дозволу ветеринарної служби м. Луцька після пред’явлення ветеринарного паспорту та при умові оплати вартості витрат за відлов і тримання тварин. Незатребувані тварини піддавати евтаназії.

2. Дозволити КП Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство „Луцькспецкомунтранс” проводити відстріл безпритульних собак снодійними препаратами в ранковий час до 06 год. 30 хв.

3. Доручити інформаційно-аналітичному центру „Луцьк” (Радавська М.В.) довести це рішення до відома громадян.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження (А.Дубовик).

Міський голова Богдан Шиба

Кубіцький 773 150

Опубліковано

хехе,

ссылки "бред"

напоминает анекдот

судья: я могу предоставить 3х свидетелей которые видели как вы совершили преступление

подсудимый : а я могу предоставить 1000 свидетеле которые не видели как я совершал преступления

Опубліковано

Суки.

http://www.volynnews.com/news/city/14793/

«Байдуже, скільки часу триватимуть судові засідання. Вони не повинні стріляти собак», - сказала Дана Новарчук».

Расскажите ей про прелести материнства, ёпт!

Опубліковано
Також захисники тварин планують пікети поблизу приміщення міськрайонного суду в день розгляду цього питання.

Стенка на стенку будет?

Опубліковано
Також захисники тварин планують пікети поблизу приміщення міськрайонного суду в день розгляду цього питання.

нехай ті захисники розберуть до себе по домам тих собак і все буде пучком :)

Опубліковано

Постійно бачу зграю біля свого під"їзду - всіх місцевих мешканців вони знають, агресивно відносяться лише до одного алкаша))) Але я не про то. Дійсно з острахом проходжу повз значно побільшалі зграї, і частенько в думках намічаю собі шлях до безпечного місця на випадок атаки. Але наступний випадок спонукає мене задуматися як мінімум про травматичну зброю - проходячи під мостом на пр. Перемоги, розминувся із трьома "пацанчіками", років по 17-18. В одного з них у руках був повідок та намордник...А за метр до мене, не дуже ласкаво дивлячись в мою сторону, йшов пітбуль. Бажання щось сказати хлопчині про місце повідка і намордника у мене не було.

Опубліковано

Постійно бачу зграю біля свого під"їзду - всіх місцевих мешканців вони знають, агресивно відносяться лише до одного алкаша))) Але я не про то. Дійсно з острахом проходжу повз значно побільшалі зграї, і частенько в думках намічаю собі шлях до безпечного місця на випадок атаки. Але наступний випадок спонукає мене задуматися як мінімум про травматичну зброю - проходячи під мостом на пр. Перемоги, розминувся із трьома "пацанчіками", років по 17-18. В одного з них у руках був повідок та намордник...А за метр до мене, не дуже ласкаво дивлячись в мою сторону, йшов пітбуль. Бажання щось сказати хлопчині про місце повідка і намордника у мене не було.

Тут и травматическое оружие не поможет....

В таких случаях должна помагать милиция....

• Адміністратори
Опубліковано

Дійсно, в таких випадках повинен працювати закон про заборону на ввіз та утримання породи.

Опубліковано

Тут и травматическое оружие не поможет....

В таких случаях должна помагать милиция....

Думаю, маючи хоча б травмат,я б небезпідставно поцікавився б в хазяїна, чому намордник і повідок в руках, а не на собаці.

Міліції до того нема діла...Та й не візьмеш власника за руку, не відведеш в міліцію...Бо пітбуль яйця відгризе...

Опубліковано

Дійсно, в таких випадках повинен працювати закон про заборону на ввіз та утримання породи.

В нас багато яких законів має працювати...А цей, якщо навіть такий існує, працюватиме ледь не в останню чергу

Опубліковано

у нас довно есть закон о содержании животных,и в нем черным по белому написано , что все домашние собаки должны выгуливатся на поводках, а те что выше колена в намордниках.

Опубліковано

Не хочу ображати дійсно покусаних бездомними собаками людей, але у всіх тих місцях, про які ви говорите, я іноді буваю, іноді бачу собак, проходжу повз них, дуже близько проходжу. І хочете вірте, хочете ні, не вкусив мене ніхто. Я не знаю як це пояснити.... Може вони щось відчувають: ваш страх, вашу ненависть, ваше зло, свій страх перед людьми. Одне знаю, вони не надто люблять людей, я спробувала недавно погладити безпритульну собаку - вона подивилась на мене очима повними болю і просто відійшла((((

В них теж є почуття, пам"ять, як і в нас. Якщо хтось зробить боляче нам, ми мстимо, може, вони теж мстять, за те, що їх вбивають????

я не хочу ні з ким вступати в полеміку, яка нічого не дасть. Я розумію протилежну думку, що собак багато, що декому вони заважають, декого хтось вкусив. Але вбивство собак, які б благородні цілі не переслідувало, це, насамперед вбивство наших друзів, не побоюсь цього слова. Це НЕПРАВИЛЬНО. Я не хочу пояснювати колись своїм дітям, що це найкращий варіант вирішення проблеми.

Опубліковано

так никто и не отриццает, что собаки есть, что у них зубы и они могут укусить.

Мы предлагаем, гуманное во всех смыслах решение проблемы.

Как практика уже показала отстрелы ни к чему не приводят(за 70 лет можна это и понять)

Опубліковано

травматом собаку не убьешьь я про бойцов, а только разозлишь....

А от газовий балончик робить чудо... Собака місяць боїться на вулицю носа висунути.

Опубліковано

травматом собаку не убьешьь я про бойцов, а только разозлишь....

А от газовий балончик робить чудо... Собака місяць боїться на вулицю носа висунути.

Не суйтесь к бойцовым собакам. Сделаете только хуже себе!!!!

Ну а если мозгов нет - ваши проблемы!!!1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...