Jump to content

Жовтий ГАЗ

Recommended Posts

Звернув увагу, що з конфорки на плиті та з пальника в газовій колонці, газ горить жовтим полум"ям, хоча мав би бути синій. Хто б мені це, а також можливі наслідки цього, пояснив. І чи то лиш у мене таке, чи ще в когось?

Було. Потім за пару днів поверталось до синього і знов ставало жовтим. Але про всяк випадок перевір плиту - якщо підсмоктує десь повітря, то колір теж приблизно такий.

Було. Потім за пару днів поверталось до синього і знов ставало жовтим. Але про всяк випадок перевір плиту - якщо підсмоктує десь повітря, то колір теж приблизно такий.

Нереально, щоб і в плиту і в колонку підсмоктувало повітря...

Може на конфорку щось попало? Або газ з домішками. Хоча не пригадаю, які газоподібні домішки можуть давати жовтий колір.

Кажись знайшов:

Пользователь: Вилик

Могут немного воздуха добавлять. Тогда газ горит не мерзким синим пламенем, а революционным. оранжевым.

Пользователь: Victoria

А у нас месяца два назад, несколько дней газ был с каким-то керосиноподобным запахом. Сейчас все в порядке.

Пользователь: S.R.

Не воздух не добавляют - если у Вас Майдан на кухне из комфорки прет - нужно фиговинки крутить на горелке - с воздухом там непорядок. А лучше газовщика звать.

Зимой, особенно в морозы могет температурное дисфракционирование приключаться (так кажись по вумному, но наверное таки сбрехнул, малость), короче кой какая муть из газа от холода выпадает и собирается где нить, а потом залповым образом в систему - ото оно и пованивает маненько. Как раз стойкие тона ароматических углеводородов присутствуют - ну керосинчиком там отдает.

Не берите в голову - само пройдет. А некоторым даже нравится. У меня жена нюхала выхлопную трубу, когда беременная была.

Попробуйте забеременеть - и Вам тоже станет нравиться. Уверен.

http://forum.mediaport.ua/read.php?5,158495

Полумя забарвлюється тими домішками що є в газі. Інколи бачу в себе на кухні що полумя старається бути жовтим чи померанчевим. Не факт що суміш подається вже з повітрям (чим іншими домішками) від газорозподільчої станції. (тіпа бадяжать шоб зароботи на повітрі, газ все-таки не дешевий зараз)

З.І. В мене такий колір прослідковується і на плиті і в новенькій колонці (Юнкерс). Так що проблеми з обладнанням я виключаю

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...