Перейти до змісту

Питання по ЛНТУ

Silva

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В університеті також ББС присутнє, аби потріпатись... А от навіщо, це вже друге питання, якось і не задумувався, завжди таке бовкають... Можливо щоб підкреслити, що вот да бачите які, а вот да Я-я-Я!!! ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Може хтось знає, з палітєха виганяють якщо в тебе 3 повторних курса, чи якщо в з трьох предметів ідеш на другу відомість (якщо в вчися на державному) ? ато знов, учілка говорить одне, куратор інше)

Опубліковано

Прикольний топік.

Впевнений, що якщо викладачі про нього взнають, то рівень хабарництва значно зменшиться :D

Опубліковано
Може хтось знає, з палітєха виганяють якщо в тебе 3 повторних курса, чи якщо в з трьох предметів ідеш на другу відомість (якщо в вчися на державному) ? ато знов, учілка говорить одне, куратор інше)

За три повторних курса можуть вигнати. А за три других нічого не буде, максимум по квитанції заплатиш.

Опубліковано
Прикольний топік.

Впевнений, що якщо викладачі про нього взнають, то рівень хабарництва значно зменшиться :D

на жаль не зменшиться  :( , а добре булоб.

Опубліковано
За три повторних курса можуть вигнати. А за три других нічого не буде, максимум по квитанції заплатиш.

я тож так подумав) бо мені староста говорила, шо вона тіпа ходила до Кузьнєцова (декан КНІТу), і він їй сказав шо максимум можна іти на другу відомість з двох предметів...

Опубліковано
а если больше предметов по 2ой ведомости,то что?

то тіпа з унівєра виганяють(

Опубліковано
а если больше предметов по 2ой ведомости,то что?

то тіпа з унівєра виганяють(

800 грн * 2 = 1600 приблизна вартість двох повторних курсів, батьки на коврику в декана, головний біль і вчишся далі  :)

Опубліковано

Я за відомості говорю, а не за повторний курс. Якшо ти ідеш на 2 відомість то в тебе є шанс здати сесію, і не іти на повторний курс. І мене насторожило те шо староста казала, шо на 2 відомість можна іти тількі з 2 предметів.

Опубліковано
на жаль не зменшиться  :( , а добре булоб.

Перша "верхня освіта" (бо в нашій країні вона саме така) в мене саме ЛДТУ і я трішки знайомий з викладачами які викладають в цьому ВУЗі. Рівень викладання в політесі, відверто кажучи, дуже низький, власне як і в інших вузах, але викладачів які тупо валять студента там були одиниці. Щодо взяток від студентів, то з першого курсу видно чи буде людина вчитися, чи буде платити.

Опубліковано
у меня 4 предмета по 2-ведомости. - что будет хД ?)

А Вы, молодой человек, в армию - годы у вас подходящие. (с) ДМБ ;)

Опубліковано
у меня 4 предмета по 2-ведомости. - что будет хД ?)

Йопт!!! Что ж ты делал все это время?

Опубліковано

Учил те,что сдал =)

дурачка включил на первом курсе после школы =) и вот результат =)

та у меня почти вся група 3-4 имеет )))

Опубліковано

і що ж це за група? :) Доречі, стосовно хабарів - не завжди це погано ;) Так би мовити плата за дурість чи за лінь. Інша справа, коли бабло просто вимагають і нікуди вже не дінешся, навіть якщо знаєш предмет...

Опубліковано

Цілком нормально можна співіснувати, якщо ніхто з групи не попадеться на курінні і всі будуть готуватись, головне не давати їй слова і тоді вона не проявить свої особливі сторони. Коли вона починає говорити, то це до кінця пари, відповідно оцінку вже ніхто не отримає.

Опубліковано

хтось знає, якщо ти вчися на державному, і ідеш на відомість "К" то выганяють чи переводять на платне?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...