Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2010 в 15:09 #1 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 15:09 На території Волинського інтернету знову/вкотре/шоапять? з*явився інформаційний портал новин. Отак. VIP Волинський Інформаційний Порталабо навіть ОТАКРилась, надибала чЮдЄсну статЄйку про гурт Radio, вони ж екс-Segway, учасників якого я або просто знаю, добре знаю, або ДОБРЯЧЕ і давно знаю...Прозріла. Автор написав статтю про зміну назви гурту ... БЕЗ ДОЗВОЛУ/ІНТЕРВ*Ю чи КОНСУЛЬТАЦІЇ в учасників. І базував дану статтю (УВАГА!) на інформації, котра була написана на стіні нашого улюбленого Контакту. Хочеться задати кілька запитань автору, зважаючи на його ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ у даній справі...1. Відколи Контакт - це є офіційне джерело інформації? Наскільки я знаю, це соціальна мережа. А вся інформація ОФІЦІЙНОГО характеру повинна міститися на безпосередньо ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ гурту. Не знаєш - не рипайся.Або спитай в людей. Чомусь мені не складає особливих проблем звертатися за уточненням інфи в статтях до безпосередніх героїв тієї ж статті, а не нести подібний БРЄД!Чомусь коли люди пишуть статті про нас - я їх читаю найперша і виправляю неточності. Далі: 2. Жовтизною не попахує? Чи може варто написати безпосередньо в редакцію, вказавши на те, що чудові деякі журналісти тут репутацію порталу псують...3. До чого це я - дайте мені аффтара статті, котрий будучи ПРОФЕСІОНАЛОМ чи може навіть проФФесіоналом, навіть не підписався. БІГОМ
kotykS Опубліковано 17 Січня, 2010 в 18:07 #2 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 18:07 хахаха)) просралися чуваки...
MrVes Опубліковано 17 Січня, 2010 в 18:28 #3 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 18:28 2 ОсіньНе зовсім збагнув суть твого повідомлення. Якщо воно інформаційне, то занадто багато в ньому знаків запитань. Якщо ж мета добитися істини, то взнавати її бажано було б в редактора (автора) того сайту, а то вийде як з гуртом - напишемо без них...
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2010 в 18:32 #4 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 18:32 Рилась, надибала чЮдЄсну статЄйку про гурт Radio, вони ж екс-SegwayУ пацанів зовсім біда з фантазією у плані назви. І вона усугубилась. Пропоную поєднати стару і нову назву для впізнаваності: "Мопєд-Тілівізор" або "Самокат-Плеєр".1. Відколи Контакт - це є офіційне джерело інформації?Відтоді, як це web 2.0
Harddriver Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:14 #5 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:14 web 2.0 уви не стандарт, а всього-лиш жаргонний термін. Wiki.
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:17 #6 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:17 web 2.0 уви не стандарт, а всього-лиш жаргонний термін. Wiki.Вікі тади же ібо часть Веб_2.0
Zevs_Isver Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:21 #7 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:21 если бы не Forever Autumn я никогда бы не догадался что есть такое чудо как Волинський Інформаційний Портал p.s. вот у них посещения выросли
Адміністратори kmd Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:30 Адміністратори #8 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:30 І виросле це лайно під вибори
Irochka Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:42 #9 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:42 змушена внести деякі корективи. отож. Волинський Інформаційний Портал створений командою спеціалістів, журналістів.... та інших людей, які стояли в основі відомого інтернет порталу - волинські новини. щось там у них не заварилось, але! був створений новий інтернет портал. а от щодо грамотності написання статтей - це вже до наших ВУЗів.... зокрема до ЛГУ.... бачила я цих писак... але повторюсь - на ВІПі є гарні професіонали. якщо не погоджуєтесь з написаною статтею - подавайте оскарження.... зокрема до випускового редактора. йому журналіст приніс статтю - а він кожну інформацію перевірити фізично не можу. отож вперед - відстоюйте справедливість!
Zevs_Isver Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:45 #10 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:45 волинські новини. щось там у них не заварилось, але! був створений новий інтернет портал."волинські новини" теперь не будет?
Irochka Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:52 #11 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:52 волинські новини. щось там у них не заварилось, але! був створений новий інтернет портал."волинські новини" теперь не будет?будуть...і є..... просто керівництво ВН фактично на 80% змінило штат
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:52 Автор #12 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 19:52 Для пасажирів бронепоїзда СУТЬ дайте мені автора статті Це було написано буквамє по екрану. Так що читайте уважніше Ваша думка щодо назви гурту в топіку НЄ БИЛА ВОСТРЄБОВАНА. Чи я десь питала щось щодо назви? Гурт сам розбереться. Отже. Я просила дати мені автора високоінтелектуальної статті. А не обісрати і поумнічати на тему веб 2,0, 0,2веб. Затрахали. Щоб, якщо вірити Ірочці, подібні "умніки" не псували репутацію порталу. КХМ
trionix Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:01 #13 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:01 якийсь странний сімбіоз Джумли і безкоштовного домену. Але судячи по "розробнику сайта" все ясно.
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:10 #14 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:10 ОК. Ая-яй! Які рєдіскі! Всіх під cut'ок каток! Як вони посміли сцуки!А "Radio" - найоригінальніша назва гурту, яку я чув за все життя!пюсю. Forever Autumn, так вгодив?
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:13 Автор #15 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:13 Якби на острові Hui була така розвага як поумнічати раді повиябуватись, я би послала тебе саме туди На жаль туристичні агенства не повідомляють про наявність таких розваг. Жаль, правда? Лист для редакції або ж культурне та тактовне нагадування деяким *мати-мати-мати* інтелігентам з претензією на "зараз-дам-в-гризло-бо-зайбав" ПРО ЩО Ж ДАНА ТЕМА і що ніхто-не-питає-ту-думку-яку-НЕ-питає )))) Шановна редакція. Сьогодні мною на Вашому порталі була прочитана стаття http://vip.volyn.ua/news/v-domii-lutskii-gurt-zm-nyu-nazvu, котра викликала масу обурення. 1. Інформація НЕПЕРЕВІРЕНА 2. Інформація НЕУЗГОДЖЕНА з учасниками гурту 3. Інформація взята з ненадійного ресурсу. Будь ласка прошу поставити до відома автора "статті" та привселюдно вибачитися перед учасниками гурту. Не хочеться думати, що така ідея як портал ВІП має в штаті таких непрофесійних дописувачів. Дякую.
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:14 #16 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:14 Значить, знов не вгодив...
MrVes Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:27 #17 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:27 Толі Осінь хоче зв'язати ВІП з бордою, толі паркує свій бГоневичок поряд з моїм на стоянці.
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:30 Автор #18 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:30 Осінь хоче взнати ім*я того журналюгиПисати напряму до редакції не хотілось - відразу до насяльніка..На борді багато людей - хтось може знатиХтось може знати - повідомитьДостатньо пояснень?
Адміністратори serega Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:34 Адміністратори #19 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:34 а ви ще вірите в порядність журналюг, цих жадібних і готових на все заради грошей тварюк ?
MrVes Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:37 #20 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:37 Осінь хоче взнати ім*я того журналюгиПисати напряму до редакції не хотілось - відразу до насяльніка..На борді багато людей - хтось може знатиХтось може знати - повідомитьДостатньо пояснень?Невже на "ВІП"-і нема контактів?Напиши їм листа.З.І. Не дивуйся якщо запитають з якого це перєляку тебе цікавить стаття, адже ти теж не член гурту і твоє "нєгадованіє" має стільки ж прав, як і "необізнаність" автора статті.
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:41 Автор #21 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:41 Лист для редакції або ж культурне та тактовне нагадування деяким *мати-мати-мати* інтелігентам з претензією на "зараз-дам-в-гризло-бо-зайбав" ПРО ЩО Ж ДАНА ТЕМА і що ніхто-не-питає-ту-думку-яку-НЕ-питає ))))Шановна редакція. Сьогодні мною на Вашому порталі була прочитана стаття http://vip.volyn.ua/news/v-domii-lutskii-gurt-zm-nyu-nazvu, котра викликала масу обурення. 1. Інформація НЕПЕРЕВІРЕНА2. Інформація НЕУЗГОДЖЕНА з учасниками гурту3. Інформація взята з ненадійного ресурсу. Будь ласка прошу поставити до відома автора "статті" та привселюдно вибачитися перед учасниками гурту. Не хочеться думати, що така ідея як портал ВІП має в штаті таких непрофесійних дописувачів. Дякую.
trionix Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:42 #22 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:42 ПОПАЛИЛИСЬ причетні до сайта, "zolexiy" і "freez" наставили мені мінусів, обідились на Джумлу, маленькі.
Адміністратори serega Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:46 Адміністратори #23 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:46 та нема в тих журналістів нічого св'ятого, ні один не може поклястись здоров'ям своїх рідних, що буде писати тільки правду.
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:50 Автор #24 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:50 Mr. Ves, Ви були недалеко від правди ) Шановна пані чи панно ІванноСторінка із цією цитатою нами збережена в оригіналі. Тож доказ того, що інформація достовірна, у нас є. Та й згадане повідомлення тривалий час висіло В контакте й було змінене ЛИШЕ після нашої новини (на відміну від того, що ви пишете у відгуках). Окрім того, щодо Вашого третього зауваження, будь-який ресурс в Неті є джерелом інформації. Тож вибачень і спростувань не буде, а журналіст, який це писав, - професіонал. І не Вам оцінювати його. Дякую за увагу
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:54 #25 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:54 1. Відколи Контакт - це є офіційне джерело інформації? Наскільки я знаю, це соціальна мережа. А вся інформація ОФІЦІЙНОГО характеру повинна міститися на безпосередньо ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ гурту.А є "ОФІЦІЙНий САЙТ гурту"? Сцилку в студію.98% "гівняних", нікому не відомих гуртів рівня Slayer мають свої представнитства в соц. мережах типу myspace, twitter... Вся інфа там лажа! Не читайте і не вірте їй. Тільки офсайт!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.