Перейти до змісту

VIP Волинський Інформаційний Портал

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На території Волинського інтернету знову/вкотре/шоапять? з*явився інформаційний портал новин.

Отак. VIP Волинський Інформаційний Портал

або навіть ОТАК

Рилась, надибала чЮдЄсну статЄйку про гурт Radio, вони ж екс-Segway, учасників якого я або просто знаю, добре знаю, або ДОБРЯЧЕ і давно знаю...

Прозріла.

Автор написав статтю про зміну назви гурту ... БЕЗ ДОЗВОЛУ/ІНТЕРВ*Ю чи КОНСУЛЬТАЦІЇ в учасників.

І базував дану статтю (УВАГА!) на інформації, котра була написана на стіні нашого улюбленого Контакту.

Хочеться задати кілька запитань автору, зважаючи на його ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ у даній справі...

1. Відколи Контакт - це є офіційне джерело інформації? Наскільки я знаю, це соціальна мережа. А вся інформація ОФІЦІЙНОГО характеру повинна міститися на безпосередньо ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ гурту.

Не знаєш - не рипайся.Або спитай в людей.

Чомусь мені не складає особливих проблем звертатися за уточненням інфи в статтях до безпосередніх героїв тієї ж статті, а не нести подібний БРЄД!

Чомусь коли люди пишуть статті про нас - я їх читаю найперша і виправляю неточності.

Далі:

2. Жовтизною не попахує? Чи може варто написати безпосередньо в редакцію, вказавши на те, що чудові деякі журналісти тут репутацію порталу псують...

3. До чого це я - дайте мені аффтара статті, котрий будучи ПРОФЕСІОНАЛОМ чи може навіть проФФесіоналом, навіть не підписався.

БІГОМ

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2 Осінь

Не зовсім збагнув суть твого повідомлення. Якщо воно інформаційне, то занадто багато в ньому знаків запитань. Якщо ж мета добитися істини, то взнавати її бажано було б в редактора (автора) того сайту, а то вийде як з гуртом - напишемо без них...

Опубліковано
Рилась, надибала чЮдЄсну статЄйку про гурт Radio, вони ж екс-Segway

У пацанів зовсім біда з фантазією у плані назви. І вона усугубилась. Пропоную поєднати стару і нову назву для впізнаваності: "Мопєд-Тілівізор" або "Самокат-Плеєр".

1. Відколи Контакт - це є офіційне джерело інформації?

Відтоді, як це web 2.0

Опубліковано

если бы не Forever Autumn я никогда бы не догадался что есть такое чудо как Волинський Інформаційний Портал

p.s. вот у них посещения выросли :)

Опубліковано

змушена внести деякі корективи. отож.

Волинський Інформаційний Портал створений командою спеціалістів, журналістів.... та інших людей, які стояли в основі відомого інтернет порталу - волинські новини. щось там у них не заварилось, але! був створений новий інтернет портал.

а от щодо грамотності написання статтей - це вже до наших ВУЗів.... зокрема до ЛГУ.... бачила я цих писак... але повторюсь - на ВІПі є гарні професіонали. якщо не погоджуєтесь з написаною статтею - подавайте оскарження.... зокрема до випускового редактора. йому журналіст приніс статтю - а він кожну інформацію перевірити фізично не можу. отож вперед - відстоюйте справедливість!

Опубліковано
волинські новини. щось там у них не заварилось, але! був створений новий інтернет портал.

"волинські новини" теперь не будет?

Опубліковано
волинські новини. щось там у них не заварилось, але! був створений новий інтернет портал.

"волинські новини" теперь не будет?

будуть...і є..... просто керівництво ВН фактично на 80% змінило штат

Опубліковано

Для пасажирів бронепоїзда

СУТЬ

дайте мені автора статті

Це було написано буквамє по екрану. Так що читайте уважніше :)

Ваша думка щодо назви гурту в топіку НЄ БИЛА ВОСТРЄБОВАНА.

Чи я десь питала щось щодо назви? Гурт сам розбереться.

Отже. Я просила дати мені автора високоінтелектуальної статті.

А не обісрати і поумнічати на тему веб 2,0, 0,2веб. Затрахали.

Щоб, якщо вірити Ірочці, подібні "умніки" не псували репутацію порталу. КХМ

Опубліковано

якийсь странний сімбіоз Джумли і безкоштовного домену. Але судячи по "розробнику сайта" все ясно.

Опубліковано

ОК. Ая-яй! Які рєдіскі! Всіх під cut'ок каток! Як вони посміли сцуки!

А "Radio" - найоригінальніша назва гурту, яку я чув за все життя!

пюсю. Forever Autumn, так вгодив?

Опубліковано

Якби на острові Hui була така розвага як поумнічати раді повиябуватись, я би послала тебе саме туди :)

На жаль туристичні агенства не повідомляють про наявність таких розваг.

Жаль, правда?:)

Лист для редакції або ж культурне та тактовне нагадування деяким *мати-мати-мати* інтелігентам з претензією на "зараз-дам-в-гризло-бо-зайбав" ПРО ЩО Ж ДАНА ТЕМА і що ніхто-не-питає-ту-думку-яку-НЕ-питає :)))))

Шановна редакція.

Сьогодні мною на Вашому порталі була прочитана стаття http://vip.volyn.ua/news/v-domii-lutskii-gurt-zm-nyu-nazvu, котра викликала масу обурення.

1. Інформація НЕПЕРЕВІРЕНА

2. Інформація НЕУЗГОДЖЕНА з учасниками гурту

3. Інформація взята з ненадійного ресурсу.

Будь ласка прошу поставити до відома автора "статті" та привселюдно вибачитися перед учасниками гурту.

Не хочеться думати, що така ідея як портал ВІП має в штаті таких непрофесійних дописувачів.

Дякую.

Опубліковано

Осінь хоче взнати ім*я того журналюги

Писати напряму до редакції не хотілось - відразу до насяльніка..

На борді багато людей - хтось може знати

Хтось може знати - повідомить

Достатньо пояснень?

• Адміністратори
Опубліковано

а ви ще вірите в порядність журналюг, цих жадібних і готових на все заради грошей тварюк ?

Опубліковано
Осінь хоче взнати ім*я того журналюги

Писати напряму до редакції не хотілось - відразу до насяльніка..

На борді багато людей - хтось може знати

Хтось може знати - повідомить

Достатньо пояснень?

Невже на "ВІП"-і нема контактів?

Напиши їм листа.

З.І. Не дивуйся якщо запитають з якого це перєляку тебе цікавить стаття, адже ти теж не член гурту і твоє "нєгадованіє" має стільки ж прав, як і "необізнаність" автора статті.

Опубліковано
Лист для редакції або ж культурне та тактовне нагадування деяким *мати-мати-мати* інтелігентам з претензією на "зараз-дам-в-гризло-бо-зайбав" ПРО ЩО Ж ДАНА ТЕМА і що ніхто-не-питає-ту-думку-яку-НЕ-питає ))))

Шановна редакція.

Сьогодні мною на Вашому порталі була прочитана стаття http://vip.volyn.ua/news/v-domii-lutskii-gurt-zm-nyu-nazvu, котра викликала масу обурення.

1. Інформація НЕПЕРЕВІРЕНА

2. Інформація НЕУЗГОДЖЕНА з учасниками гурту

3. Інформація взята з ненадійного ресурсу.

Будь ласка прошу поставити до відома автора "статті" та привселюдно вибачитися перед учасниками гурту.

Не хочеться думати, що така ідея як портал ВІП має в штаті таких непрофесійних дописувачів.

Дякую.

Опубліковано

ПОПАЛИЛИСЬ причетні до сайта, "zolexiy" і "freez" наставили мені мінусів, обідились на Джумлу, маленькі.

• Адміністратори
Опубліковано

та нема в тих журналістів нічого св'ятого, ні один не може поклястись здоров'ям своїх рідних, що буде писати тільки правду.

Опубліковано

Mr. Ves, Ви були недалеко від правди :))

Шановна пані чи панно Іванно

Сторінка із цією цитатою нами збережена в оригіналі. Тож доказ того, що інформація достовірна, у нас є. Та й згадане повідомлення тривалий час висіло В контакте й було змінене ЛИШЕ після нашої новини (на відміну від того, що ви пишете у відгуках). Окрім того, щодо Вашого третього зауваження, будь-який ресурс в Неті є джерелом інформації. Тож вибачень і спростувань не буде, а журналіст, який це писав, - професіонал. І не Вам оцінювати його.

Дякую за увагу

Опубліковано
1. Відколи Контакт - це є офіційне джерело інформації? Наскільки я знаю, це соціальна мережа. А вся інформація ОФІЦІЙНОГО характеру повинна міститися на безпосередньо ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ гурту.

А є "ОФІЦІЙНий САЙТ гурту"? Сцилку в студію.

98% "гівняних", нікому не відомих гуртів рівня Slayer мають свої представнитства в соц. мережах типу myspace, twitter... Вся інфа там лажа! Не читайте і не вірте їй. Тільки офсайт!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...