Перейти до змісту

Екзит-пол board.lutsk.ua

D@ve

За кого ви віддали свій голос  

250 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Наостанок - мій прогноз. Якщо хтось із цієї пари стане президентом, то давно планована фракція ПриБют буде створена, і тоді на наступних виборах від нас з вами вже точно НІЧОГО НЕ ЗАЛИЖАТИМЕ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Всі вони брешуть, особливо перед виборами... Комусь ми віримо, комусь ні, але брешуть усі...

Батько всіх Волинських політологів професор Ярош Б. О. казав: "Поганий той політик який не вміє брехати". Політика - це брехня, політики - брехуни, а політологи - люди які за брехнею слідкують її аналізують!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайтмена їм в попу :mdr: Усіх би на чисту воду повиводив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайтмена їм в попу :mdr: Усіх би на чисту воду повиводив.

Тоді політика - не політика, а політики не політики))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт ЦВК после 11 часов утра перестал работать онлайн? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайті Укрправда хтось комент лишив:

данецкі рекетіри -37 %..... педофіли -вбивці- 25 %.....жіди-растовщики-13%... :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты хоть какие-нибудь результаты видишь? Кроме данных о количестве проголосовавших избирателей на участках в 11 утра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты хоть какие-нибудь результаты видишь? Кроме данных о количестве проголосовавших избирателей на участках в 11 утра?

Вже ні, але хвилин 10-15 тому відкривалися всі результати ;)

Знову працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наостанок - мій прогноз. Якщо хтось із цієї пари стане президентом, то давно планована фракція ПриБют буде створена, і тоді на наступних виборах від нас з вами вже точно НІЧОГО НЕ ЗАЛИЖАТИМЕ...

Прогнози робити пока-що рано, але більшість експертів сходяться на:

1. Якщо реальний розрив Ю-Я більший від 12% - Янук може вже нічого не робити, а спокійно готуватися до інавгурації.

2. Якщо-ж розрив менший від 8% - на вибори теж можна не йти  - Тимошенко отримує президентство а також нечувану владу з часів від початку Незалежності (сцікотна, да? :) Самі-ж хотіли "сильну руку"! :0023: )

До чого це в результаті приведе - невідомо, але ПРиБЮТ точно  малоімовірний - Юля "зіллє" Яника як  малонадійний матеріал, бо голосів у парламенті завдяки  перебіжчикам з усіх фракцій матиме більше ніж достатньо. 

А от коли різниця 10% (ілі околотого) - тут бабка надвоє гадала... :0042:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибори-вибори всі кандидати ПІ...РИ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результати голосування по Україні

Вибори Президента України 17 січня 2010 року

Чергові вибори Президента України 17.01.2010

Web-відображення Інформаційно-аналітичної системи "Вибори Президента України"

Інформація щодо цієї сторінки відсутня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що ти доброго зробиш? Витратиш попусту бюджетні гроші?..

Якщо хтось із них стане президентом, бюджетних грошей в державі не залишиться зовсім - одні лише борги...

Скажу тобі по секрету(qwadro, оглядається по сторонам чи ніхто не підслуховує і продовжує шепотом)... Президентом із них хтось стане ПОЛЮБОМУ :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на 20-ту годину включно. Явка стала більшою. Активність виборців на 20 годину (%)

Пo Україні  66,51

Цікаво, що по регіонах, тільки два лідери. І нікого третього.

У мене все працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В голосувалці немає ще одного пункту до якого належу я (невже я тільки такий один? :) ) - проявив небажання навіть йти на ті вибори. Ізза неповаги до даних політиків, несерйозного відношшення до того що мій саме мій голос повпливає на рішення долі України і усвідомлення того що ми обираємо одних і тих самих кожен раз... що не дасть абсолютно ніякого результату. Якщо ця тема збережеться 5 років, я свій пост скопіюю ще раз як доказ своїх слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже не голосовал но по совсем обьективным причинам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В голосувалці немає ще одного пункту до якого належу я (невже я тільки такий один? :) ) - проявив небажання навіть йти на ті вибори. Ізза неповаги до даних політиків, несерйозного відношшення до того що мій саме мій голос повпливає на рішення долі України і усвідомлення того що ми обираємо одних і тих самих кожен раз... що не дасть абсолютно ніякого результату. Якщо ця тема збережеться 5 років, я свій пост скопіюю ще раз як доказ своїх слів.

Справа не в тому, що нічого не міняється, і "мышки плакали, но жрали кактус", а в тому що люди будуть всеодно голосувати за тих, хто принесе їм особисто хоч якусь вигоду в найближчому майбутньому. Ось приклад - мій найкращий друг. Працюючи надомно, "затворніком", так би мовити, йому в принципі по-барабану, чия там влада в Куйові. Але оскількі він російськомовний - перспектива дивитись фільми без укр. субтитрів та писати заяви в державні органи на рідній мові йому не байдужа. І тому він буде голосувати за Бібіпка чи Янука, хоч кіл на голові теши.  І я його аніскільки не засуджую. 

У кожного-своя правда, у кожного - свій інтерес, і так було і буде. Жизнь прадалжаєцца :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мені кажуть - йди, тиж як не проголосуєш то твій голос ...... А краще б люди України взагалі не пілшиб на вибори і сказали - та навіщо ви нам тичете оцих старих і давніх стереотипних одних і тих же кандидатів. Хочемо іншу владу інших політиків інших кандитатів і не одні і ті ж пики які в один сезон з однієї сторони а через 5 років з другої ну і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба було вліпити пункт голосування : "хто більше дасть рублів без палєва )"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как можно голосовать за Тигипка, если в его программе чёрным по белому написано: "Я поверну російській мові статус мови міжнацонального спілкування..."

???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за него голосовал и что? У меня зомбоящика нету, рекламу не смотрю. Выбор был осознанным. Думаю у многих так же.

+ Адин за зомбоящий і ще плюс адин за Тегібка :D

Как можно голосовать за Тигипка, если в его программе чёрным по белому написано: "Я поверну російській мові статус мови міжнацонального спілкування..."

???

Якщо вчитатися, то це не значить 2-гої (чи першої) державної ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При можливому виході Ю та Я у другий тур, Яценюк та Тигіпко заявили, що не підтримуватимуть жодного із цих кандидатів (с, П"ятий канал)

Хоч учора Тігіпко в Шустера вистояв і не виказав своїх симпатій чи антипатій, та сам же сказав, що попереду ще 3 тижні.

Отож, переговори тривають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вчитатися, то це не значить 2-гої (чи першої) державної ;)

А если подумать, то это первый шаг к русификации.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом цей топік вжецитують :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А если подумать, то это первый шаг к русификации.

Бльо ... Діма, невже ти ще віриш в якісь обіцянки :D

А тим часом цей топік вжецитують :)

Приємно звичайно, от тільки це результати 150 голосів :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...